Master musicians of bukkake (us)

Για να δούμε τι θα δούμε. Πρώτο thread που ανοίγω και όπως καταλαβαίνετε θα δω τι ψάρια πιάνω.

Οι Masters musicians of bukkake (τι όνομα κι αυτό) δημιουργήθηκαν στο Seattle και απότελούνται από μέλη των, πάρτε ανάσα, Earth, Sun city girls, Sunn O))), Secret chiefs 3 , Boris και Grails. Η μουσική τους καριέρα περιλαμβάνει έως τώρα τρεις σταθμούς με έντονη την πειραματική διάθεση και αναζήτηση…

  1. (2004) The visible sign of the invisible order

    Experimental κυρίως, με αρκετά drones διάσπαρτα εδώ κι εκεί, ψιλοότιναναι βασικά, χαρακτηρίζεται από μικρής κυρίως διάρκειας τραγούδια, τρία μόλις απ’ τα 14 υπερβαίνουν τα 5 λεπτά, αρκετά μέτρια για μένα κυκλοφορία.

  2. (2009) Totem one

Πρώτο μέρος της τριλογίας. Ο πειραματισμός παραμένει αλλά η ψυχεδέλεια πλέον είναι ευδιάκριτη με νύξεις τόσο προς τη folk και world μουσική. Σαφώς μεγαλύτερες σε διάρκεια συνθέσεις με τάσεις αυτοσχεδιασμού. Επικό κομμάτι αποτελεί το Schism prism/Adamantos με το People of the drifting houses να ακολουθεί όπου φωνές και ξεχαρβαλωμένα άκορντα μπλέκονται σ’ ένα εκστατικό ηχητικό όργιο.

  1. (2010) Totem two

Δεύτερο μέρος της τριλογίας με το εξώφυλλο να κινείται στα ίδια μήκη κύματος με τον προκάτοχό του αλλά τη μουσική να κάνει μια στροφή προς πιο world μονοπάτια. Πνευστά, τούρκικα/βαλκανικά, κινηματογραφικά, latin, τελετουργίες, μυσταγωγίες, το τελευταίο κομμάτι τιτλοφορείται Patmos με φωνητικά εν είδη απαγγελίας. Οι φανς τους αποκαλούν τη μουσική τους No age, ίσως να μην πέφτουν και πολύ έξω. Υπέρτατο κομμάτι το Perde kaldirma που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο καφενέ στη Πόλη και παρακολουθείς τα πλοία που μπανοβγαίνουν στο Βόσπορο. Ε-Π-Ο-Σ.

Αναμένοντας το τρίτο μέρος της τριλογίας…

:smiley:

Τοτεμ ουαν κατέχουμε, το οποίο είναι μια πολύ καθως πρέπει κυκλοφορία και με κορυφαία στιγμή αυτό. Όταν είμαστε στο μουντ για περισσότερες ινδιάνικες λιτανείες και θολούς ημινηφάλιους διαλογισμούς θα ακούσουμε και το δεύτερο γιατί όχι.

Όμορφες μουσικές, όπως και να 'χει.

Οραιοι! και καφρικο ονομα

εντάξει,εντελώς καταλαθως βρήκα οτι είχα κατεβάσει κατι απο αυτούς 3 μήνες πριν και τώρα πηγα να το ανοίξω και να τους ακούσω στο youtube(καταραμένοι κωδικοί των rar…argh)
εντάξει απο οτι ακούω,μετράνε άπειρα…έφυγα για καλύτερο άκουσμα!

Post digital πολύ καλή η ψαριά.

Τρομερή μπάντα, κατέβασα το τοτέμ 2 μετά από την καθηλωτική τους εμφάνιση στο Roadburn και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά. Ε, με μέλη από μπάντες από Earth, Grails, SunO))) και μπόρις δεν περιμένεις και λιγότερα, αν και δεν το ήξερα αυτό όταν τους έβλεπα.

Καλά, ζωντανά δεν παίζονται, σκέτη μυσταγωγία, και από τα πιο ενδιαφέροντα σχήματα που είδα την τελευταία χρονιά.

Έτοιμη και η νέα καμμενιά των κυρίων…

http://www.conspiracyrecords.com/store/store_detail.php?id=9862

Το solo- keyboard που μπαίνει στο 0:26 είναι ολόιδιο με τα solo- αρμόνιο που για χρόνια άκουκα στα πανηγύρια στα Γιάννενα. Ξέρεις, λίγο πριν μπει το κλαρίνο κι έτσι. Πολύ ωραίο τραγούδι γενικά.

Στη σειρά [I]Latitudes[/I] βγήκε το [B]Elogia de la sombra ep[/B] με 2 τραγούδια διάρκειας 15’+ έκαστος…

υγ. παρακαλείται κάποιος μοντ να βγάλει το “[B]s[/B]” το τελικό από τη λέξη Master[B]s[/B] γιατί είναι παρέταιρο και στο search που έκανα δεν τους έβρισκα και γύριζα σελίδες πίσω…

[B]Master musicians of bukkake[/B]