MasterChef - Μαγειρικό πάντα (!?) ξεκατινιασμα

Ε, δεν είναι λίγο αντικρουόμενο αυτό;
Μου θυμίζει άτομα, που όλοι θαρρώ έχουμε γνωρίσει στο σχολείο, στη δουλειά, που χωρίς να το θέλουν κ να το προσπαθούν, τραβάνε γύρω τους άπαντες. Γίνονται δημοφιλείς κι αγαπητοί στα όρια της εμμονής. Ο Μάριος πχ είναι φουλ ερωτευμένος με τον Γρηγόρη, ξεκάθαρα.
Ε, αυτό το πράγμα δε μπορεί να το διαχειριστεί, αφενώς γιατί δεν το επεδίωξε, αφετέρου γιατί είδε κάποια πράγματα έξω που δεν του κάνουν.
Να μαγειρέψει πιστεύω θέλει το παληκάρι και να μην του ζαλίζουν τον έρωτα.

Δε διαφωνω με κατι απο αυτα που εγραψες, μονο που δεν πιστευω για κανεναν λογο οτι “εχασε επιτηδες”, οσο ξεπλυμα κι αν πεφτει απο διαφορους εκει μεσα που απλα τον λατρευουν και δεν μπορουν να παραδεχθουν οτι εχασε στα ισα.

Ουτε κατι απο αυτα που εγραψες αποδεικνυει οτι δεν ειναι υπερεκτιμημενος :stuck_out_tongue:

ΟΚ, λοιπόν.

Από τα «θέλω» μου, επέστρεψαν οι δύο κοπέλες (Βασιλική κι Ελπίδα) και οι άλλοι δύο δεν εμφανίστηκαν. Έχω κατ’ εξακολούθηση εκφράσει την εκτίμησή μου στο πρόσωπο αμφοτέρων των κυριών, οι οποίες μάλιστα αποχώρησαν αρχοντικά, «σηκώνοντας» βάρη και αναλαμβάνοντας ευθύνες που άλλοι (τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται) τις απέφυγαν με ύπουλους τακτικισμούς.

Αν επέλεγα μετά τον Σταύρο και τον Πέτρο, σίγουρα ο Νίκος θα ήταν ο ένας και η άλλη η Αναστασία. Για τον Νίκο, να πω ότι παραμένει ένας πολύ καλός χαρακτήρας και φάνηκε να δούλεψε αρκετά και ν’ ανέβηκε μαγειρικά. Ωστόσο, δεν μου άρεσαν κάποια σχόλιά του του τύπου «Είδα δηλώσεις έξω και θα μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, αν μπω στο σπίτι» κ.λπ. Ελπίζω να μην μπλεχτεί σε ή/και να προκαλέσει κι αυτός κακοτοπιές. Για την Αναστασία, τα λόγια είναι περιττά. Ίσως ο καλύτερος άνθρωπος του φετινού διαγωνισμού (και πανέμορφη). Παρόλα αυτά, το υπέρμετρο άγχος τής κάνει πολύ κακό.

Από τις προβλέψεις μου, Ελπίδα in, Γρηγόρης και Στέφανος out. Πέτρος απών.

Για τη μάχη Στέφανου και Δημήτρη: Ακατανόητη η επιλογή του Κύπριου. Θα έπρεπε να είναι πιο υποψιασμένος. Δεν υιοθετώ ότι το πιάτο του Μπόμπενα ήταν κατ’ ανάγκη ισάξιο ή κατώτερο του αντίστοιχου του Στέφανου, αλλά ας μην υποτιμούμε ότι η περίπτωση του Δημήτρη αποτελεί -δυστυχώς- από μόνη της ένα προϊόν της φετινής σεζόν, το οποίο η παραγωγή θα ήταν αδύνατο να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτο. Όπως και να ‘χει, κακή εξέλιξη η είσοδος ενός «κακού» για να αναζωπυρωθεί το beef μ’ έναν άλλον «κακό» (Μπόλλος).

Για την περίπτωση του Γρηγόρη: Δεν γουστάρεις να μπεις; Μην εμφανιστείς, ρε techno τύπε. Αν έγινε αντιληπτό, ο «άχαστος πιστολέρο» εμφανίστηκε στο διήμερο -ούτε λίγο, ούτε πολύ- με συμπεριφορά Οσίου Παταπίου, μοιράζοντας αγάπη κι ευχές σε άπαντες. Προφανής, ο λόγος… Βγήκε έξω, διάβασε και είδε. Και πήγε την πρώτη ημέρα κι έφτασε ένα βήμα από το σπίτι (ίσως και να αδικήθηκε στη δυάδα με την Ελπίδα) και την δεύτερη ημέρα απλά δεν μαγείρεψε. Ταυτόχρονη περίπτωση θύματος και ήρωα, μ’ ένα ελαφρύ «ξεπλυματάκι» (ίσως «σπρωγμένο» και από την παραγωγή), δεδομένης της εντελώς ακατανόητης λατρείας της καγκουροπαρέας (και όχι μόνο) προς το πρόσωπό του, η οποία για την περίπτωση του Μάριου ξεπερνά τα όρια της αμηχανίας και αγγίζει τα όρια της παθολογίας. Πραγματικά πιστεύω ότι το παιδί είναι καλός μάγειρας, αλλά φαίνεται να έχει πολλά ζητήματα χαρακτήρα. Ωστόσο, βάσει α) όσων έδειξε στο διαγωνισμό και β) του τι ακούσαμε για το πρόσωπό του από τους υπολοίπους, το παρακάτω είναι μία μεγάλη αλήθεια:

Edit:

Επειδή με πήρε ο ύπνος προς το τέλος και δεν είδα το σημερινό τρέιλερ, τι γίνεται ρε παιδιά;

Θα δοθεί κι άλλη ποδιά, σε μονομαχία Γρηγόρη και Στέφανου;

2 Likes

Ετσι φαινεται, αν και το τρεηλερ προιδεαζει για αρνητικο αποτελεσμα και απο τους δυο, με τους κριτες να μην δινουν σε κανεναν απο τους δυο την ποδια τελικα.

Η εμφανιση του Γρηγορη στο μπαραζ αποδεικνυει οτι δεν εκατσε να χασει επιτηδες (το οποιο εξαρχης ποτε δεν πιστευα και για κανεναν λογο προσωπικα) στην μονομαχια απεναντι στον Νικο.

Για να μην λεμε οτι θελουμε, δεν ειπε αυτο. Ειπε οτι θα κανει καποιες ερωτησεις. Λογικο το βρισκω, αφου και προς αυτον υπηρξαν περιφρονητικα σχολια απο το παρεακι.

277293929_395121068716853_6426770379257940873_n

4 Likes

Το fixation που έχουν τόσοι πολλοί παίκτες με το τέκνο μπόι μπορεί εύκολα να συγκριθεί με αυτό των μελών διαφόρων θανατηφόρων σεχτών προς το πρόσωπο του αρχηγού, πχ του Ασαχάρα με το σαρίν στο μετρο του Τόκιο η του Τσαρλς του Μάνσον… Απίστευτο! Μιλάμε για μάγια, όχι αστεία!

3 Likes

Τί τον ξενέρωσε τον τύπο τόσο πολύ; Μου έχει εξάψει την περιέργεια τώρα :joy:

Το γκούγκλαρα. Στην αρχή του masterchef είχε τσακωθεί με τη Φανή γιατί είχε κάτι ρούχα της στο πλυντήριο και πλύθηκαν με τα δικά του κάνοντας τα όλα μπλε. Από τότε δε την αποκαλούσε με το όνομα της και είχε πει πως την ενοχλεί “το όλο της”. Αλλά κατά πως φαίνεται, διάβασε τα όσα γράφονται για αυτόν με αφορμή το πώς της είχε συμπεριφερθεί και για αυτό ξενέρωσε

1 Like

Επειδη δεν ειδα σχεδον τιποτα σημερα (μου φανηκε απιστευτα βαρετη η ολη φαση βασικα) , ποιος μπηκε τελικα στο σπιτι μεταξυ Γρηγορη και Στεφανου?

Ουδείς.

Γιατι, τι παιχτηκε?!

Το ειχα προβλεψει τελικα ε? Σιγα την προβλεψη θα μου πεις ενταξει.

Τι του εχουν κανει του Μαριου 3 μερες σερι τωρα, τρελο emotional rollercoaster, τον βαρανε αλυπητα.

Σκωτσεζικο ντους ξανα και ξανα και ξανα.

2 Likes

Στέφανος πολύ λίγος.

Ο άχαστος, techno, πιστολέρο, φάση κ.λπ. κ.λπ. τύπος, πάλι με 4-5 παρασκευές στο πιάτο. “Το θες να μπεις;”, να λένε οι κριτές. Αυτός, Όσιος Πατάπιος, να μοιράζει αγάπη κι ευχές σε όλους και πάλι, να το παίζει στεναχωρημένος/θιγμένος/ψιλο-θυμα. Ε, τον αποχαιρέτησαν οι κριτές, έριξαν το κλάμα τους οι σφουγγοκωλαριοι και ο Γιάννος μας ενημέρωσε ότι θα του αφιερώσει το βραβείο. Go figure…

2 Likes

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

1 Like

Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν ΦΑΝΗ…

Ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει ως δικαιολογία πάντως :joy: Η εξήγηση της Φανής μου ακούστηκε πιο ειλικρινής.

2 Likes

Παω να δω τα τελευταια 10 λεπτα του επεισοδιου στην σελιδα του STAR, ακουγεται υπεροχη η φαση.

Ονειρικη αυτη η εβδομαδα τελικα, ειχαμε τριγκαρισμα Μπολου απο Χριστοφορο και Μπομπαινα ξανα και ξανα, ειχαμε συνεχομενες απογοητευσεις της καγκουροπαρεας λογω του ανυπαρκτου Γρηγορη, και εισοδο στο σπιτι παικτων που θεωρω οτι επρεπε να ειναι οντως ακομα μεσα, οπως η Ελπιδα και η Βασιλικη, αλλα και εισοδο του συμπαθεστατου Νικου.

Θυμιζω οτι ο διαγωνισμος ξεκινησε με 7 γυναικες και 17 αντρες, και οι γυναικες ειχαν πεσει στο 3 μετα τις αποχωρησεις Τατιανας, Αναστασιας, Βασιλικης και Ελπιδας, αλλα τωρα ανεβηκαν παλι στο 5, πολυ καλο αυτο.

1 Like

Καλά, μη φανταστείς. Έριξα και λίγο λυρισμό στην περιγραφή μου. Κατά τ’ άλλα, ένα απόλυτα βαρετό επεισόδιο ήταν, του οποίου το μόνο ενδιαφέρον ήταν πόσο πολύ μπορεί η παραγωγή να “σπρώξει” τη φάση για να ξαναμπεί ο techno τύπος μέσα.

Πω παιζει να γινει κηδεια με Τζοναθαν… ενα 5αρι ακομα και τον αποχαιρετουμε δυστυχως.

Και ηθελα να τον δω να πηγαινει πολυ μακρια, ο πιο συμπαθης εκει μεσα μαλλον.

Μαριε ξεκουμπισου πια, κουρασες πολυ.

-50% το επίπεδο του ενδιαφέροντος, πλέον.

Α, ρε Jonathan… Όαση ήσουν φέτος. Ωραίος άνθρωπος.

2 Likes

Ακόμα ένας λόγος να μην πάω τον Γιάννο. Τουλάχιστον ο Τζο έφυγε μέσα από την σκατίλα και την κοπριά (του φετινού διαγωνισμού) και πήγε στην οικογένειά του και οι άλλοι ας μείνουν μέσα να τρώγονται. Τέλος το MC και για μένα.

1 Like

Προσωπικα θα συνεχισω να το βλεπω οσο ειναι ακομα μεσα Ελισαβετ, Χριστοφορος και τωρα τελευταια Πανος που ηδη τον συμπαθουσα, αλλα εχει ανεβει ακομα περισσοτερο στην εκτιμηση μου με την μετριοφροσυνη του τις προαλλες που κερδισε το καλυτερο πιατο.

Εχει ακομα παικτες μεσα που ειναι και καλοι ανθρωποι, αλλα σαν τον Τζοναθαν κανενας. Ειναι και γκαντεμης, γιατι εφυγε αμεσως μετα τις επιστροφες. Μονη ελπιδα για να ξαναμπει πλεον, καποια οικειοθελης αποχωρηση και συντομα.

1 Like

Γιάννος από τις χειρότερες προσωπικότητες εκεί μέσα (και αυτός δείχνει ότι έτσι είναι κιόλας και δεν παίζει κάποιον ρόλο).

“Για να δείξω “κάτι” στην Βασιλική, θα ευνοήσω την Ελισάβετ αλλά δεν πειράζει που έτσι θα αδικηθεί κάποιος άλλος που δεν έχει σχέση με όλο αυτό”

Εκτός κι αν αλλάξει κάποτε μυαλά (δύσκολο), εύχομαι να πατώσει και στον διαγωνισμό και έξω από αυτόν γιατί δεν θέλω να δικαιώνονται τέτοιοι χαρακτήρες.

2 Likes