MasterChef - Μαγειρικό πάντα (!?) ξεκατινιασμα

Αφού λοιπόν υπάρχει ενδιαφέρον, ας το συνεχίσουμε εδώ για να μην γεμίζουμε το άλλο θέμα.

4 Likes

συμπαθω μανωλη σαρρη

1 Like

Για την Ελπίδα έχει μιλήσει κανείς σας ή τη συμπαθείτε όλοι;
Τέτοια μίρλα, τέτοια δήθεν χαμηλή αυτοεκτίμηση, τέτοια έλλειψη χιούμορ, τέτοια ντράμα κουήν είχα καιρό να δω.

Λογικά πρώην απουσιολόγος σε Γυμνάσιο/Λύκειο με κάμποσο μπούλινγκ γιατί δεν έκρυβε απουσίες συμμαθητώνενε.

Προφανώς καλή μαγείρισσα, αλλά κατέβα από το καλάμι. Εκείνο το χθεσινό, καλά 9 πήρε όχι 10, χτύπησε πολύ άσχημα.

3 Likes

Εγώ το έγραψα και δεν το βρίσκω άκυρο. Ναι μεν όλοι οι παίκτες δέχονται βοήθεια. Δεν θα έπρεπε! Θεωρώ ότι γίνεται εν μέρη αλλοίωση αποτελέσματος με αυτό τον τρόπο. Αυτό γενικά ως κανόνας του παιχνιδιού.
Τώρα συγκεκριμένα χθες, αυτό που έγινε έχει διπλή σημασία γιατί ο “ευεργετούμενος” δεν είναι ότι απλά βοηθήθηκε. Με την καθοδήγηση (αυτή είναι η σωστή λέξη για χθες) είχε ΚΑΙ το καλύτερο πιάτο. 9αρια!! Ε, όχι ρε φίλε είναι αμαρτία. Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει, όντως η τύπισσα μπορεί να είναι αστέρι. Όντως χθες μπορεί να γυρνούσε στο σπίτι. Αλλά εδώ μιλάμε για αποθέωση που για την χθεσινή (το τονίζω!) δοκιμασία, ΔΕΝ την άξιζε. Είχε γίνει γιαούρτι από το πηξιμο, δεν έβρισκε τα υλικά (ακόμα θα έψαχνε αυτά τα φύλλα καπουτσίνο!), συνταγές θα καιγόντουσαν… δεν μιλάμε για συνδρομή εδώ. Για πλήρης καθοδήγηση σε ένα πελαγωμένο άτομο μιλάμε.

(Αν μπορείς και αν θες ξαναδες το, γιατί νομίζω πως δεν είμαι στάλα υπερβολικός)

2 Likes

Μας πήγες αρκετά πίσω.

Τον έχω συναντήσει στο μετρό και κατέληξα ότι πρόκειται για cool τύπο, εκ παρατηρήσεως και μόνο.

Νομίζω ότι συνεργάζεται με τον Νίκο Θωμά, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια είναι ο F&B της εκπομπής.

1 Like

Η Ελπιδα ειναι χαρακτηριστικος χαρακτηρας κοπελας με οκ μια αλφα προσωπικοτητα και καλη αισθητικη, αλλα εχει αυτο το σνομπισμο μεσα της που με εκνευριζει απιστευτα. Passive aggressive, νομιζει οτι ειναι η καλυτερη στα παντα κ ας το παιζει οπως το παιζει.
Και μιας κ ειπε οτι ηταν κ καιρο Λονδινο, μου θυμιζει απιστευτα μια γνωστη που περα απο το οτι της μοιαζει, εχει κ τα ιδια σπαστικα του χαρακτηρα.
Βεβαια το γλυκο που εκανε στην ομαδικη ειναι παρα πολυ μπροστα.

2 Likes

Πάρτε και τα χθεσινά νούμερα στο 18-54

2 Likes

Αυτο που κραταω απο την εικονα ειναι οτι μετα τα μεσανυχτα δεν το γραφετε 00:00 αλλα το συνεχιζετε στο 24… μετα παει και 25? :joy: :joy:

4 Likes

Με το να λέμε πως ένα πιάτο ήταν καλό ή κακό, ουσιαστικά εννοούμε ότι αποδεχόμαστε το ότι οι κριτές είπαν πως είναι καλό ή κακό, άντε και να το κρίνουμε κάπως οπτικά (οκ, προφανώς ένα άψητο ψάρι φαίνεται), έτσι;

Λες να λενε ψεματα? Μηπως εχουν κοντρα?

3 Likes

Για να είναι όλα συγκεντρωμένα και νοικοκυρεμένα.

Επίσης, για μία σύντομη αναφορά όσων δεν γνωρίζουν την ιστορία της εκπομπής στην Ελλάδα, δείτε εδώ.

Πρώτο χτύπημά μου για MC, προ διετίας, αναφορικά με τον “μεταλλικό” διαγωνιζόμενο Δημοσθένη

Εδώ να πω ότι υπήρχαν κι άλλοι παλαιότερα φανεροί του σιναφιού μας, όπως ο Γιάννος στο πρώτο MasterChef του Mega (το ορθόδοξο δηλαδή, αυτό που αποτάσσεται μετά βδελυγμίας ο αρνητής MC κύκλων Mega @QuintomScenario, aka Ralf Scheepers’s impersonator / τον αφαίρεσα τον Draiman, σου κάνω τη χάρη), o οποίος είχε “λιώσει” μία μπλούζα Kylesa. Επίσης, θυμάμαι χαρακτηριστικά κι ένα παιδί από μια audition με μπλούζα Rotting Christ, ο οποίος έφαγε άκυρο. Θέλει ψάξιμο αυτό. Αν το βρω το video, θα το βάλω.

Μαγειρικές κουβεντούλες και συμβουλές προς @jonkyr vol.1 / MasterChef mode: On

Μαγειρικές κουβεντούλες και συμβουλές προς @jonkyr vol.2 / MasterChef mode: On

Μαγειρικές κουβεντούλες και συμβουλές προς @jonkyr vol.3 / MasterChef mode: Over & out

Ομολογία “πίστεως” στο MC, αναλυσούλα & ενημέρωση περί μεταλλομαγείρων (sic)

Απόπειρα να πειστεί ο αρνητής MC κύκλων Mega vol.1

Συζητησούλα με @grul για τον πρώτο κύκλο, τον “ορθόδοξο”

Ομολογία “πίστεως” στο MC, αμπελοφιλοσοφία και εισαγωγική ανάλυση νέου κύκλου

Απόπειρα να πειστεί ο αρνητής MC κύκλων Mega vol.2

Λεπτομερής ανάλυση για τα έως τώρα πεπραγμένα στον φετινό κύκλο (Contestant by contestant judgment included / Γνώμη μου για Ελπίδα @potofgold) & αποδόμηση αρνητή MC κύκλων Mega

Απόπειρα να πειστεί ο αρνητής MC κύκλων Mega vol.3

Αναφορά σε ψυχοπαθές highlight Μπόμπενα (ενημέρωση @ChrisP)

Περίπτωση Ελισάβετ κ.ά.

Συζητησούλα με αρνητή MC κύκλων Mega

Συζητησούλα με @kbil

Βαθυστόχαστη ανάλυση, χρόνιου παρακολουθητή MC

Απρόσμενη συμφωνία με αρνητή MC κύκλων Mega

Λέω ότι είναι λίγο αστείο να λέμε εμείς που δεν έχουμε ίδια άποψη για πιατάρες ή χάλια γλυκό και ναι οι κριτές έχουν πει κατά καιρούς διάφορα αντιφατικά πράγματα, ειδικά στα τεστ δημιουργικότητας.

Ας κρατήσουμε το ριάλιτι του πράγματος που έχει μεγαλύτερο χαβαλέ (συνήθως).

Κοιταξε, σεβομαι το υπερ-καψιμο οσο κανενας αλλος, πραγματικα το σεβομαι, δηλαδη το ποστ σου ειναι μια νοικοκυρεμενη και απιστευτα οργανωμενη ανασκοπηση των οσων εχουν ειπωθει ποτε για Master Chef στο ροκιν, ή εστω μια συλλογη απο καλυτερες στιγμες, αλλα δε νομιζω οτι θα πατησει κανενας ολα τα λινκ ή εστω και τα μισα :joy: :joy: :joy: Respect ομως.

Τα δυο πρωτα Master Chef υπηρχαν, κανενας δεν αρνειται την υπαρξη τους, ομως ηταν σε αλλο καναλι, με αλλη παραγωγη, εντελως διαφορετικα και στην δομη τους, και εν τελει και μια δεκαετια πισω πλεον.

Δεν ειναι οτι τα αρνουμαι, αλλα σκεψου το ως καποιο franchise τυπου Batman. Το νεο Master Chef στο STAR channel ειναι ουσιαστικα κατι σαν reboot, δες το ας πουμε ως την τριλογια του Nolan ενω τα παλια Master Chef ειναι εκεινα του Burton. Καλα χρυσα και τιμια ολα, ολες οι σεζον, αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις τις ταινιες του Nolan με αυτες του Burton γιατι πολυ απλα εχουν διαφορετικη προσεγγιση.

Οποτε κι η εκπομπη η ιδια το αναγνωριζει αυτο και εχει το ονομα Master Chef 6 (ΕΞΙ) φετος και καλα κανει. Ξεπερασε το πανε πολλα χρονια πλεον :stuck_out_tongue:

On topic, το φετινο Master Chef εχει μετατραπει λιγο σε Ταξικη Μαχη. Οι Μπλε ειναι οι απλοι πολιτες που βρισκονται στην βιοπαλη και πασχιζουν να βγαλουν ενα μεροκαματο, και οι Κοκκινοι ειναι οι επαγγελματιες σεφ που αποτελουν την Εξουσια και ελεγχουν τους Μπλε με καθε τροπο. Ειχαν μια σημαντικη νικη οι Μπλε την πρωτη εβδομαδα που τους εδωσε ελπιδες για το μελλον, αλλα οι Κοκκινοι εχουν απαντησει με 3 νικες σερι και μαλιστα οπως παντοτε κανει η Εξουσια, εχει κανει τους Μπλε να μαχονται μεταξυ τους για να κερδιζουν αυτοι τα πολυτελη δειπνα και τα λουκουλεια γευματα εξω απο το σπιτι. Στηριζω Μπλε μεχρι το τελος ετσι οπως ειναι οι ομαδες! Επανασταση ΤΩΡΑ!

1 Like

Άσε τώρα, ρε αρνητή MC κύκλων Mega. Προφανώς κι έχει το όνομα MC6, καθότι είναι σε άλλο κανάλι. To προϊόν είναι το ίδιο.

Τα link είναι μόνο τα δικά μου post :crazy_face:, όχι όσα έχουν ειπωθεί ποτέ για το MC στο forum!

To εντόπισα. 27:00 - 32:10

1 Like

Σε ψιλοάσχετα με το MC νέα, και με αφορμή το σχόλιο του φίλτατου @The_Black_League στο ανωτέρω ποστ, να πω πόσο μου λείπει μια εγχώρια εκπομπή αντίστοιχης αισθητικής με την ταξιδιωτική του Μαμαλάκη, ίσως από τις κορυφαίες στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

4 Likes

Πάει μέχρι 29.

Είναι ο ηλιθιος αυτοματισμος μας.

Τη Δευτέρα που θα βγουν κανονικά τα νούμερα του τριημέρου (Π-Σ-Κ) δεν θα φαίνεται έτσι! :blush:

1 Like

Μια φορά και γω δεν βλέπω μάσεσεφ και φτιάξατε θέμα… έχω δει μόνο μερικά επεισόδια στην αρχή και επειδή υπάρχει αρκετή πλέμπα δεν με κράτησε να δω και τα επόμενα.

Η καλύτερη με διαφορά!

Δες Μπλετσα!

4 Likes