Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Η αληθεια ειναι οτι μου ειχαν δειξει κατι βιντεακια απο αυτο και απο το Μπατσελορ, αλλα δεν αντεξα, ειναι υπερβολικη τρασιλα.

Ενα guilty pleasure ειναι αρκετο, και βλεπω και λιγη μαγειρικη και δοκιμασιες με βαθμολογιες (που ειναι και αυτο που γουσταρω περισσοτερο) , τωρα ξεκατινιασματα και τοσο ελεεινες καταστασεις οπως στα διαφορα love reality ομολογω οτι δεν την αντεχω.

4 Likes

7 Likes

Έχουμε ζήσει την πραγματική, ορθόδοξη τρασίλα. Τι να μας πουν οι νέοι…

4 Likes

Το καλύτερο τηλεπαιχνίδι πάντως ήταν το Bar, ακόμη θυμάμαι που για κάποιο λόγο το έβλεπα χωρίς λόγο (ήμουν 7-8), δηλαδή πήγαινα στην τηλεόραση στο δωμάτιο/γραφείο και προσπαθούσα να μην κάνω φασαρία για να μη με ακούσουν. Σίγουρα είχα χάσει επεισόδια και τις είχα φάει που αντί να κοιμάμαι πήγαινα να βλεπω τηλεόραση στα μουλωχτά, αλλά θυμάμαι το έβλεπα φανατικοτατα. Λίγα χρόνια μετά (2008?) το έβαζε και σερί στο αλτερ το βράδυ (νομίζω, αν και ήταν στο MEGA κανονικά) και το είχα ξαναδεί όλο

To είδα σήμερα το πρωί στα γρήγορα κλάμα μόνο.

bob

Και πού να δεις τι έγινε όταν επέστρεψε σπίτι.

Υπάρχει σοβαρό θέμα.

Εχω βρεθει στον ιδιο χωρο (4μ επι 3μ, κυριολεκτικα) με Ελεάνα Παγουρά, Λάσκο, Μίστερ Μπούτια, Μιχαλονάκου και Λεωτσάκο. Ο Λάσκος προσπαθούσε να με πείσει ότι το 666 είναι απλώς 999. Σκηνές απείρου κάλλους, ήθελα να πάω σπίτι μετά από ώρες δουλειάς, αλλά έμεινα εκεί για πάνω από μία ώρα. Σημαντικότερο ρόλο έπαιξε πάντως ότι είχα πιάσει κουβέντα με την Ελεάνα… Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

6 Likes

Του '94 είσαι?

Είδα το σκηνικό στο σπίτι χθες το βράδυ και ακόμα δύο φορές σήμερα στο yt. Αν ο τύπος δεν πουλάει τρελίτσα, τότε πρέπει οσονούπω να διαχειριστεί τα θεματάκια του, γιατί το χθεσινό ξέσπασμα (αν δεν ήταν κάποιος ρόλος) δεν ήταν φυσιολογικό.

Εν τω μεταξύ, ωραίος τυπάκος ο Μάριος. Γέλασα με το σκάλωμά του όταν τον προσπέρασε ο άλλος ο βλαμμένος στην πόρτα χωρίς να του πει λέξη.

1 Like

Ερώτηση boomer.

Ένα καλό προγραμματακι να μετατρέπω YouTube σε mp3?

Του 93.

YouTube downloader, ή κάπως έτσι. Το κατεβάζεις, κανείς paste το url και κάνεις τη μετατροπή. Έχω πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω, αλλά λογικά θα υπάρχει ακόμα. Διαφορετικά google convert YouTube to mp3 και θα υπάρχουν online προγράμματα στην ίδια λογική

1 Like

Τέλεια :smiling_face_with_three_hearts:

ClipGrab. Το YouTube downloader όντως ήταν καλό αλλά εδώ και καιρό έχει δύσπνοιες και δεν αναγνωρίζει τα links. Το ClipGrab δουλεύει με τον ίδιο τρόπο copy/paiste τα link.

2 Likes

Χωρίς να έχω πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη για τα νεώτερα (ήτοι των τελευταίων 15-20 ετών) προγράμματα, νομίζω ότι το “ζευγάρι της χρονιάς” χτυπάει αν όχι κορυφή, τουλάχιστον πολύ πρώτες θέσεις στην trash τηλεόραση!
Είναι ενδεικτικό της τάσης της εποχής (nineties, με τα πολλά σε αριθμό κανάλια να κάνουν “αγώνα δρόμου” στην υπερβολή!) ότι αρχικά ξεκίνησε σαν “σοβαρή” εκπομπή γνωριμιών, μόλις όμως άρχισαν να εμφανίζονται διάφοροι περίεργοι και τα πράγματα να εκτραχύνονται, αμέσως μετακινήθηκε στη βραδινή ζώνη και επένδυσε χωρίς αναστολές στην ακατάσχετη τρασίλα.
Δηλαδή, πολλοί από τους συμμετέχοντες “απέδιδαν” καλύτερα κι από επαγγελματίες, τι να λέμε τώρα…

8 Likes

Με τη συζήτηση που είχατε πριν για τα Παιδιά της νύχτας, που εννοείται βλέπαμε φανατικά τότε… θυμήθηκα σε μια από τις εκπομπές που διοργάνωσε ο Μυλωνάς διαγωνισμό για τη Miss Βυζούβιο!!! Παρότρυνε να στείλουν τηλεθεάτριες φωτογραφίες με σουτιέν, για να βγάλουν μετά τη νικήτρια… δεν θυμάμαι αν ολοκληρώθηκε ποτέ ο διαγωνισμός :thinking:

2 Likes

4 Likes

Μαστερ Σεφ κανεις?

Νικητας εχει καταντησει αηδια. Τα ιδια και η Φανη.

Δυστυχως θα πανε στον τακο Δημητρης Ελισαβετ Βασιλικη, και δε θελω να φυγει κανενας απο τους 3.

Ελισαβετ και Βασιλικη απο τους πιο αληθινους εκει μεσα, και ο αλλος ειναι απλα τρελος και προσφερει τρελη ψυχαγωγια.

Πρώτο επεισόδιο φέτος. Αυτός με την κοτσίδα φαίνεται νορμαλ άτομο. Ο Γκρου με το σκουφί του ψαρά τι φάση;;; Σινουρη, Γαλήνη η Δρομοκαΐτειο;

Και τα 3 μαζι ισως :joy: Συνδρομο καταδιωξης ρε, 100%

Οχι οτι ειναι ψεμα οτι τον εχουν στοχοποιησει.

Κοτσιδα, ο Τζοναθαν ο Αμερικανος? Ο πιο γαματος εκει μεσα.

2 Likes

Απ ότι το κόβω, δεν πρέπει να έχουν και άδικο, σιτινγκ ντακ είναι ο τύπος.

Ναι, αυτός. Μου θυμίζει λίγο τον Τζιοβάνι πέρσι σε ατιτιουντ.

Πάντως έχει κάτι χαρακτήρες καρφί για επιθεώρηση Σεφερλή. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος :crazy_face:

2 Likes