Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Καλημερα!
Μονο εγω εχω την αίσθηση οτι το forum τρωει “επίθεση” απο affiliated persons?

Σας καταλαβααανε ωρεε!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

3 Likes

8 Likes

χαχαχα με γα$@σες…

@Silent_Winter (και οχι μονο)

Master Chef 6 βλεπουμε?

Team Jonathan ειμαστε ηδη, πριν καν μπουν στο σπιτι. Ευτυχως μπηκε.

Και εννοειται στηριζω ΤΡΕΛΑ Ελισαβετ-Ολγα (καλα αυτην την εχω ερωτευτει κιολας - λέμε τωρα) και Βασιλικη, οι 2 απο τους 3 που πηραν Golden Pin.

2 Likes

Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, αν ανοίγει συζήτηση για MC, νομίζω ότι δεν υφίσταται έτερο “αρρωστάκι” στο επίπεδό μου.

Επίσης, για το τυπικό του πράγματος, ναι αυτό είναι το 6ο στο Star, αλλά οι “ορθόδοξοι” το αποκαλούμε 8ο, συμπεριλαμβάνοντας τα 2 του Mega.

Τα GP φαίνονται όλα καλά παιδιά και μάγειρες. Jonathan, απλά λατρεία. Πολύ ωραίος τύπος και μάγειρας, καθαρό βλέμμα και ξηγημένος (βάσει του τι υλικό θα επέλεγε για τον vegan αντίπαλό του). Προσωπικά, ξεχώρισα και τον Βασίλη Β. (όχι το παιδί από την Β. Ήπειρο, τον άλλον Βασίλη). Πολύ μετρημένος, ταπεινός, εξαιρετική εμφάνιση στο πιάτο του.

Δυστυχώς, βέβαια, δεν παύουμε να ομιλούμε για ένα τηλεοπτικό προϊόν στο τέλος της ημέρας, το οποίο πρέπει να υπηρετηθεί και με χαρακτήρες που παράγουν εντάσεις, ίντριγκες κ.λπ. Αυτό, επί της επιλογής ορισμένων άλλων παιδιών.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η επιτυχία του show πιστώνεται σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό στην απίστευτη “χημεία” των 3 σεφ, στο πόσο άνετοι είναι και πόσο καλά “γράφουν”. Μεγάλο επίτευγμα αυτό, μετά από τόσους κύκλους.

Όπως και να 'χει, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

2 Likes

Team Jonathan κι εγώ :slight_smile:

2 Likes

Αλλη δομη, αλλοι κριτες, αλλος χαρακτηρας, με παρουσιαστη… οχι, απλα οχι. Δεν μετρανε εκεινες οι σεζον, ειναι κατι σαν τα πρωτα 4 αλμπουμς των Pantera.

Το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και σου είχα προτείνει να δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το 1ο (αυτό που κέρδισε ο Πετρετζίκης). Είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει σε MC, χωρίς ίχνος reality. Πολύ ωραίες μαγειρικές. Ναι, ΟΚ έχει την “Μπουμπούκενα”, αλλά δεν γ@μιέται; Τίποτα δεν είναι τέλειο.

Επίσης, σύνδεση μεταξύ κύκλων Star και Mega υπάρχει και αφορά α) στον Κουτσόπουλο, ο οποίος ήταν F&B του show στα 2 του Mega και στο 1ο του Star, πριν γίνει κριτής (δηλαδή έχει αποτελέσει μέρος και των 8) και β) στον Σκαρμούτσο ο οποίος συμμετείχε ως κριτής στο 1ο του Star, οπως και στα 2 του Mega.

Anyway, Jonathan for the win!

Τις προάλλες στο αυτοκίνητο πήγαινα τη μικρή στον παιδικό και έπαιζε στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι των Metallica. Οπότε, σε μια ακόμα προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου της έλεγα ότι αυτοί είναι οι Metallica και ότι όταν έρθουν Ελλάδα, θα την πάρω μαζί μου στη συναυλία να τους ακούσει κλπ κλπ… Σε χρόνο dt ήρθε η απογοητευτική απάντηση: “ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΚΙΣ ΤΖΑΜΠΙΝ ΟΝ ΔΕ ΜΠΕΝΤ!” (παρακάτω παραθέτω το σχετικό βιντεάκι του άσματος που προτιμά…). Σκέφτομαι ότι αν δεν καταφέρω τα επόμενα χρόνια να τη βάλω στο φάμιλι… επόμενο βήμα η αποκλήρωση (από τη μυθική περιουσία μου…).

7 Likes

Ανοιγεις petition να το κανουν διασκευη στο προσεχές “Garage Days Xana-Revisited” και λυνεται το προβλημα.

1 Like

Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο!

2 Likes

Καταρχάς κομματάρα το μάνκιζ.

Κατά δεύτερον βάλε ένα ΔΗ ΑΝΤΣ ΓΚΟ ΜΑΡΤΣΙΝΓΚ που είναι πιο εμβατηριακό και θα οδηγησει υποσυνείδητα προς epic metal μονοπάτια.

Και τέλος μπορείς να πάρεις και αυτό:

3 Likes

Άλλαξε το domain του Wordle σε NYTimes και έχασε το current streak :face_with_symbols_over_mouth:

Ή celtic punk

2 Likes

Παλιό βίντεο αλλά και ένα από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ στο yt.
Και κάθε φορά που το βλέπω υπάρχει η ίδια ανατριχίλα στα λόγια του μεγάλου Carl Sagan.

4 Likes
2 Likes

Να ευχηθώ και εγώ…

5 Likes

Απλά πέρασα να πω γαμιέται ο άγιος Βαλεντίνος.

2 Likes

Ρομαντικα ή ψυχρα και χωρις συναισθημα ομως?

2 Likes