Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, αν ανοίγει συζήτηση για MC, νομίζω ότι δεν υφίσταται έτερο “αρρωστάκι” στο επίπεδό μου.
Επίσης, για το τυπικό του πράγματος, ναι αυτό είναι το 6ο στο Star, αλλά οι “ορθόδοξοι” το αποκαλούμε 8ο, συμπεριλαμβάνοντας τα 2 του Mega.
Τα GP φαίνονται όλα καλά παιδιά και μάγειρες. Jonathan, απλά λατρεία. Πολύ ωραίος τύπος και μάγειρας, καθαρό βλέμμα και ξηγημένος (βάσει του τι υλικό θα επέλεγε για τον vegan αντίπαλό του). Προσωπικά, ξεχώρισα και τον Βασίλη Β. (όχι το παιδί από την Β. Ήπειρο, τον άλλον Βασίλη). Πολύ μετρημένος, ταπεινός, εξαιρετική εμφάνιση στο πιάτο του.
Δυστυχώς, βέβαια, δεν παύουμε να ομιλούμε για ένα τηλεοπτικό προϊόν στο τέλος της ημέρας, το οποίο πρέπει να υπηρετηθεί και με χαρακτήρες που παράγουν εντάσεις, ίντριγκες κ.λπ. Αυτό, επί της επιλογής ορισμένων άλλων παιδιών.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η επιτυχία του show πιστώνεται σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό στην απίστευτη “χημεία” των 3 σεφ, στο πόσο άνετοι είναι και πόσο καλά “γράφουν”. Μεγάλο επίτευγμα αυτό, μετά από τόσους κύκλους.
Όπως και να 'χει, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!