Ελα μωρε μονο 800 ml καφεδακι μακιατο με μπολικο γαλα κια παγακια ειναι
Αμα παω σινεμα να δω το Μπατμαν καμια μερα θα σου δειξω το μεγαλο μεγεθος κοακολας… ικανο να προκαλεσει ζαχαρο απο μονο του. Καλα για ποπ κορν ξεφευγει το πραγμα επισης, ενα μικρο κουβαδακι σου δινουν.
Ειναι 100% εγγυημενα το παιδακι που οταν ημασταν σχολειο και ανακοινωνε ο δασκαλος κατι που σημαινει οτι την γαμησαμε γιατι καναμε κατι ως ταξη, πεταγοταν πριν καν τελειωσει την προταση ο δασκαλος να πει “ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΓΩ”.
Ο Τζοναθαν εχει παει στους κοκκινους, get with the program
Ναι ο εμετος, αυτο που εκανε με Φανη ποταπό απλα.
Το βλεμμα του και το ηλιθιο του χαμογελο οπως περνουσε μπροστα απο τους παγκους προς τον εξωστη τα λεει ολα, ειχε την φατσα “αχαχχα εκανα μαλακια και γουσταρω” . Αν ημουν εκει μεσα θα τον αγνοουσα οσο περισσοτερο μπορω, αλλα μπορει να ειχε φυγει μια σφαλιαρα ξεμπαρκη τοσο γελοιος που ειναι.
Καλα χαλαρωσε, Μαστερ Σεφ ειναι δεν ειναι διαγωνισμος γνωσεων πανω στους παικτες
Κατι για 6 προτεινομενους ειδα στο preview ε.
Τον γαμησαν ολοι τον ανανα.
Λοιπον παιδια, αυτο που φτιαχνει ο Τζοναθαν, αν το πετυχει δηλαδη, τα tacos al pastor, ειναι απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ πραγματα που εχω φαει ποτε στην ζωη μου. Τακος με χοιρινο κρεας, σαλτσουλα και ανανα απο πανω. Πλεον οποτε παιρνω tacos, σιγουρα παιρνω τουλαχιστον 1 απο αυτα, αν οχι και τα 3 που ειναι η συνηθης ποσοτητα.
Ειμαστε ετοιμοι για διαδικασια αποχωρησης με 6 διαγωνιζομενους?
Δε θελω να φυγει ο Πανουλης γιατι ειναι καλο παιδι. Και δεν πολυθελω να φυγει ουτε ο Μαριος γιατι ειναι αφασια, αλλα τωρα τελευταια εχει γινει συνομωτικος και λεει κατι ακυρα για διαφορους εκει μεσα.
Καλλιοπη πληρως αδιαφορη, Φανη δε θα ηθελα να φυγει απο τωρα αλλα αν φυγει θα μισησουν ολοι τον Μπωλο οποτε κατι καλο θα βγει (!), Βαλεχας ΜΑΚΑΡΙ να ειναι αυτος που θα παρει ποδι.
Δημητρης Μπομπαινας δε θελω να φυγει απο τωρα, για να συνεχισει να τα διαλυει ολα εκει μεσα