Mastodon - The Hunter

Μιας και μάθαμε τον τίτλο του νέου δίσκου είπα να ανοίξω αυτό το θρεντ για να γίνει συζήτηση γύρω από το νέο αριστούργημα.8)

το περιμένουμε με πολύ πολύ ενδιαφέρον

[SPOILER]γαμώ εγώ ήθελα να το άνοιγα το thread!!! :p[/SPOILER]

με τον προηγουμενο αποθεωθηκαν,για να δουμε τωρα…

…να δούμε ένα live ανταξιό τους, και μετά έρχεται και η δισκάρα:):!:

ξεπουληθηκαν, αναμασουν τα παλια τους hits, θυμαμαι στο remission γαμουσανε, τωρα με την sony ειναι εμποριλα του κερατα.

θυμαμαι ενα demo τους που το ακουγα μονο εγω και κανεις αλλος αντε και δυο-τρεις ψαγμενοι φιλοι μου που εγω τους το εμαθα.

Eνημερώσου όμως πως είναι στη warner και όχι στη sony.

Πρέπει να σου κάνει κανένα μάθημα ο shaman.

τι είδους μάθημα :frowning:

που να του γινει παθημα

Ο “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ”

κατουρα παρα διπλα πατερα.

Αναμενουμε με υπουλο χαμογελακι και υπερμετρη αισιοδοξια… Και τους περιμενουμε για το live αυριο που ευχομαι να ειναι το καλυτερο τους απο οσα εχουν δωσει στην Ελλαδα.

αναμενουμε κατι πολυ καλο απ τους μαστοντονς αν και σιγουρα θα βγαλουν δισκαρα :slight_smile:

Σοβαρέψου ΜΠΟΜΠΟ, έχεις 20 ποστ για το Σονισφιρ που δε θα πας, μόνο και μόνο επειδή παίζουν οι τζουτζούκοι σου. Εγώ έδωσα κι ένα τρίβια της προκοπής (διορθώνοντας το λάθος σου) και όχι τι γλυκό θα φάει ο εντι στο χαρντ ροκ καφε.

Ον τοπι, αυτή τη φορά δεν περιμένω τίποτα από τους Μαστοντον. Καλό θα είναι να έχουν δουλέψει πάρα πολύ.

Οι 4 πρώτοι τίτλοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

[B]Blasteroids
The Octopus Has No Friends
Stargasm
Curl Of The Burl[/B]

Λυπάμαι που θα τους χάσω αύριο, αλλά δεν έχω θέση στο πηγάδι της Μαλακάσας. Τουλάχιστον όχι όσο απαιτείται πληρωμή για το χάλι αυτό που λέγεται φεστιβάλ.

δεν ειναι αναγκη να δειχνεις την εκτιμηση σου στο προσωπο μου σε καθε μα καθε ποστ σου.

Aς ελπισουμε σε κατι μεγαλοπρεπες οπως το crack the skye

…αυτό ακριβώς, περιμένουμε κάτι ανάλογο με τα στούντιο διαμάντια τους, γιατί live σαν να μην είναι οι ίδιοι:):!:

Οποιος πηγε χτες στο live και δεν ηταν προκατειλημμενος θα ειδε μια πολυ καλη εμφανιση, οχι δεν ηταν τελειοι, αλλα ειχαν ορεξη, καλη αποδοση και καλυτερο ηχο απο τις προηγουμενες φορες. Ηλπιζα σε καποιο καινουριο κομματι, αλλα τελικα δεν επαιξαν κατι, υπομονη μεχρι να βγει ο δισκος και ελπιζω να μας ερθουν στην περιοδεια για την προωθηση του σε κλειστο χωρο σαν headliners.

the hunter, ελπίζουμε να είναι και πράμα εκτός από όνομα. επίσης ελπίζουμε και σ’ ένα κλειστό χώρο, πρώτο όνομα και τα σχετικά, αλλά φλερτάρει με την κατάρα αυτή η κατάσταση.

Tα μάθαμε όλα από το γνωστό ανταποκριτή συμφορουμίτη μαστοδοντολαγωνικό. Να μιλήσει βέβαια αυτός, έχει καλύτερη γνώση. To The Hunter θα είναι τούμπανο και οι Mastodon θα πάνε όσο μπροστά πήγαν και με το CTS. Aν και αυτό είναι τελείως διαφορετικό.

Mastodon can announce two more song titles from their upcoming album, The Hunter: “All The Heavy Lifting” and “Dry Bone Valley.”

http://www.mastodonrocks.com/node/1718