Mastodon Tour Cancelation - Διαβάστε το!

Ρε παιδιά σερφάροντας “τσίμπισα” το εξής σε ελληνικό rock webzine:

25/05/2010 - ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ MASTODON
Οι Mastodon αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους εξαιτίας της παγκρεατίτιτδας με την οποία διαγνώστηκε ο κιθαρίστας Bill Kelliher. Οι γιατροί του συνέστησαν να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και ξεκούραση προκειμένου να προλάβει την Αμερικάνικη περιοδεία BlackDiamonsSkye μαζί με τους Alice In Chains και τους Deftones που ξεκινάει στις 16 Σεπτεμβρίου. Ο Kelliher πολεμάει αρκετά χρόνια με τον αλκολισμό και σκέφτεται ακόμα και να φύγει από το συγκρότημα, διότι σύμφωνα με δηλώσεις του στο Kerrang! είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί κανείς μακριά από το αλκοόλ όταν παίζει σε ένα συγκρότημα. Επομένως, κατά πάσα πιθανότητα αυτό σημαίνει ότι οι Mastodon δεν θα δώσουν το παρόν στο Sonisphere στο Terra Vibe Park στις 24 Ιουνίου με Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Stone Sour και Bullet For My Valentine.
Προσέξτε εκεί που έχω βάλει underline και έχω κάνει bold τα γράμματα. Έψαξα σε όλα τα σχετικά site στο διαδύκτιο και αυτό το site είναι το μόνο που έχει αυτήν την λεπτομέρια. Ακόμα και στο καινούργιο Χάμερ δεν υπάρχει. Μπράβο ρε παιδιά! Να πάτε και στην Λαμπίρη για τα rock κουτσομπολιά. Ταιριάζουν και τα μούτρα σας. Όσο αφορά για το ποιο site ειναι, το όνομα του έχει να κάνει με σελίδες…

Φαίνεται δεν έψαξες καλά όλο το νετ.

Τι κουτσομπολιά ??? Και γιατί φοβάσαι να πεις ότι είναι το rockpages?

Όποιοι ασχολούνται με τη μπάντα ξέρουν ότι είναι πικρή αλλά αλήθεια.

wikipedia

In an interview with Kerrang! Magazine, Kelliher explained that he is committed to maintaining his sobriety, though it is difficult
Kerrang - συνέντευξη Μπιλ Κέλιχερ

It?s definitely a disease, alcoholism, and I?m not cured of it yet?I don?t know if that means I?d have to leave the band or what. It never really crossed my mind until recently but talking to my wife back home, she?s really upset that I?d risk my life just for beer or alcohol. Am I going to have to check into rehab or something because I really need to go all the way with this?

http://img708.imageshack.us/img708/1766/mastodon1.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/7356/mastodon2.jpg

Αν δε ο Κέλιχερ αποχωρήσει, είμαι 100% σίγουρος ότι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν σα τριο.

και πολυ καλα θα κανουν.περαν του οτι του δινουν κινητρο να επιστρεψει υγιης,το βρισκω μαλακια μια αδυναμια ενος να σταματησει τους αλλους 3

και μην ακουσω βλακειες του στυλ ’ θα πρεπε να σταματησουν αμα φυγει ο κελιχερ’

ο κελιχερ ειναι ο μονος που εχει ηθικο θεμα εδω περα που τους φορτωνει το ηλιθιο προβλημα του στις πλατες τους

(ρεντραμ εσυ πουσαι κ o εκπροσωπος τυπου της μπαντας :stuck_out_tongue: , ξερεις ποσο συνειεσφερε ο κελιχερ στο songwriting ? )

O Bill γράφει τα πιο οff beat και ρυθμικώς περίεργα μέρη και είναι αυτός που βοηθά να μεταφραστούν οι ιδέες του Brann Dailor σε ριφ, και ως γνωστόν στα πρώτα άλμπουμ είχαν βάλει πάρα πολλές ιδέες με αυτό τον τρόπο. Αυτό το έλεγαν από παλιά στις συνεντεύξεις τους.

Στο Crack the Skye έγραψε ταπερισσότερα ο μπούλης ο Μπρεντ, αλλά νομίζω ότι πολλές κιθαριστικές αρμονίες θα ήταν πολύ διαφορετικές αν δε συμμετείχε κι ο άλλος. Είναι σα γιν-γιανκ αυτοί οι δύο.

Υποθετικά πάντα μιλώντας όμως, δε νομίζω να σταματήσει ποτέ να βάζει τις ιδέες του στη μουσική των Mastodon.

Ότι και να γίνει με το παιδί, νά’ναι καλά, χορτασμένοι είμαστε από δαύτους…ας έρθουν τον χειμώνα, σένα κλαμπ, γιατί σε μεγάλα φεστιβάλ τους είδαμε:):!:

Ειναι γνωστο στους φαν της μπαντας το προβλημα του Kelliher, αλλα θελω να ελπιζω πως θα βρει την ακρη και θα συνεχισει κανονικα… Εννοειται οτι και να φυγει δεν θελουμε με τιποτα να διαλυθουν, γιατι ειναι η [SIZE=“3”]ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ[/SIZE] ‘‘νεα’’ σχετικα μπαντα στο metal, αλλα θα ειναι σημαντικη η απουσια του… Στους Mastodon ολοι συνεισφερουν συνθετικα και θα ειναι μεγαλο πληγμα αν αποχωρησει… Ευχομαι να μην γινει αυτο και να το ξεπερασει…