Mastodon

Remission δαγκωτο.

Στο Remission έχουν κατά την γνώμη μου τα 2 πιο αδιάφορα κομμάτια τους, το Trampled Under Hoof, Trilobite.
Όλα τα άλλα είναι κομματάρες.

Ελπίζω να μην φάω ξύλο.:lol:

Ολα τα λατρεύω, δεν θα ψηφίσω.:slight_smile:

Ο κάφρος μεταλάς μπορεί να ακούσει κατευθείαν High On Fire για να τα χει και τα 2 σε ένα? Εγώ πάντως ανάμεσα στα 2 πρώτα είμαι και μάλλον Remission θα πω.

Leviathan εκεί τους έμαθα και νομίζω ότι είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχουν βγάλει. Χωρίς ούτε μισή μέτρια στιγμή. Το καινούριο είναι περίεργη περίπτωση αλλά ακόμα δεν με έχει πείσει.

ένα bump για όσους απογοητεύτηκαν από την στροφή της μπάντας στα 2 τελευταία άλμπουμς, και για να μαθαίνουν όσοι τους γνώρισαν πρόσφατα. Βίντεο από τη θρυλική πρώτη εν ελλάδι εμφάνισή τους στο γκαγκάριν το Δεκέμβρη του 2005 (Περιοδεία Leviathan)

• interview του Brann στην αρχή

Γνώμη μου: Καλό το τελευταίο άλμπουμ, καλοί οι πειραματισμοί, αλλά οι μάστοντον έγιναν ΜΠΑΝΤΑΡΑ στα μάτια μου για αυτά που βλέπετε στο βίντεο.

Διαλεξες και το αγαπημενο μου τραγουδι !

Νομίζω πάντως πως το τελευταίο είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Δεν με ενοχλούν οι αλλαγές στον ήχο όσο τα αδιάφορα φωνητικά. Μεγάλο respect για έναν από τους καλύτερους δίσκους τηε δεκαετίας, το Leviathan!

Και οι τέσσερις δίσκοι τους τα σπάνε, μιλάμε για το μέλλον του metal μαζί με αρκετούς άλλους:!:

με 5 cd και ειναι το μελλον του μετσαλ?Δλδ ποσα πρεπει να βγαλουν για να ειναι το παρον?

Όντως, ίσως να ήταν “το μέλλον” όταν βγάζανε το Lifesblood και το Remission…

Απ’το Leviathan και μετά εδραιώθηκαν ως ένα μεγάλο όνομα στο μέτσαλ.

Βασικά με το Crack the skye δείχουν τον δρόμο πάλι…:wink:
Θα αποτελέσει και αυτός ο δίσκος ορόσημο.

Η σοβαροφάνεια πάει περίπατο όταν πρόκειται για τους Μάστοντον.

Έχω ψοφήσει.:lol:

7:20 - 7:50

:smiley:

Tι λενε τα ατομα ρε ?
Why ? And then What for ?

Οι mastodon μαζι με τους gojira αντε και τους slipknot ειναι αυτη τη στιγμή τα καλύτερα metal συγκροτήματα ατον κόσμο, ΤΕΛΟΣ. Είναι οι μόνοι που κατάφεραν να φέρουν εξέλιξη στον σκλήρο ήχο ο οποίος ειχε αρχίσει να δείχνει σημεία κορεσμού εκεί κατά τα τέλη της δεκαετίας του '90.
Υ.Γ. Οσοι άκουσαν για πρώτη φόρα τους mastodon στην ζωή τους στο rocklwave καλα θα κάνουν να δηλωνουν άγνοια και οχι να τους χλευάζουν και να τους κατακρίνουν. Ας ακούσουν πρώτα τα album τους και μετα να εκφέρουν άποψη. τα γατάκια!!!:lol:

καλωσηρθες koulzer.

post of the year ξερωγω.

Γαμάτη η συνέντευξη, τους αγαπάω.:respect:

Ωραια η συνεντευξη. Brann :rockon:

Oι Mastodon είναι αρκετά ποιοτικό σχήμα. Έχουν να προσφέρουν πολλά στην metal όπως έχει εξελιχθεί, γιατί πάντα κρατούν κάποιες progressive ρίζες που πιστεύω έχουν ζωτική σημασία για το είδος.

Σίγουρα από τις καλύτερες μπάντες αυτήν την στιγμή στην metal, αλλά εξίσου σίγουρα όχι και εξαιρετικοί. Είναι μία καλή ελπίδα. Καλύτερο κομμάτι τους θα ονόμαζα το ‘‘Blood & Thunder’’.