Mastodon

ποια σημερινη μπαντα θα χαρακτηριζες εξαιρετικη?

To Βlood & Thunder παίζει και να είναι το χειρότερο κομμάτι του Leviathan, και δεν το λέω επειδή είναι καραχίτ. Απλά είναι αυτό που τους συνδέει κυρίως με το κλασικό μέταλ ακροατήριο.

Eγώ με Iron Tusk τους έμαθα (να 'ναι καλά ο Χάκος! χο)- κι αυτό στηρίζω.

Εγώ τους έμαθα μ’ αυτό

Forget it man and get on with the countdown. Shake this square world and blast off for kicksville

:wink:

Εγώ το όνομα το πρωτοέμαθα στο βιβλίο “εμείς κι ο κόσμος” Δ’ Δημοτικού στο κεφάλαιο με τα προϊστορικά ζώα

Το μαστόδοντο, το μεγαλόδοντο και το μεγαθήριο μού έμειναν στη μνήμη. Ποιός είπε πως το μέταλ δε διδάσκεται στα σχολεία? :stuck_out_tongue:

Ρε με το εμεις και ο κοσμος.:lol::lol:

οι τυποι ειναι θεοι και τα σπανε αγρια και στα live τους που γινεται της πουτανας.:rockon:
ειναι απο τα ανερχομενα (αν οχι ακομα απο τα σημαντικοτερα) συγκροτηματα.:metal::metal::metal:

:rockon::rockon::rockon:

Απαντάω λίγο πολύ αργά, αλλα…

οι Metallica δεν είναι οι θεοί της metal, o Malmsteen είναι Θεός της Μetal, για ένα λόγο.
Μπορεί όλοι να λένε οτι το μόνο που κάνει ειναι να παίζει γρήγορα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. ο malmsteen κατάφερε να βάλει στην Μetal στοιχεία κλασσικής μουσικής, κυρίως Βaroque. δεν λέω να παίζει κλασσική με ηλεκτρική κιθάρα, αλλά να παίζει metal με κλασσικά στοιχεία. Επίσεις μπορεί να γράψει ένα αντικειμενικά καλό heavy κομμάτι (rising force, i am a viking) και απο την άλλη να θεωρείτε ο αφέντης του Neoclassical.
Επίσης, έχει αποδίξει ότι δεν είναι μουσικη μηχανή. άκουσε το album “Alchemy” και συγκεκριμένα το κομμάτι “Blue” και θα δείς ότι μπορεί να βάλει κε συνέσθημα στα κομμάτια του, και να τα συνδιάσει με τρελή ταχύτητα.

Κατά τα άλλα, οι Mastodon είναι φοβερό group (blood and thunder, mother puncher, iron tusk, leviathan).:smiley:

Ο μάκλιτζάξον είνε ο θεός της ΜΕΤΑΛ.

Γενικα μια χαρα τα λεει το παλικαρι για Yngwie παντως…απλα ξεκιναει λαθος.

Ρε Μακρυγιωργο (Poupas 45) ασε τον Malmsteen (Θεός, αλλα και οι Metallica) εδω μιλανε για Mastodon οι ανθρωποι…
λοιπον,
αν και οταν τους ειχα πρωτοακουσει μου αρεσε μονο το Iron Tusk. Τωρα ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα χαρη στο αριστουργηματικο Crack the Skye…επισης πλεον μπορς να κατανοησω τα παλεοτερα κομματια τους που τα αντιπαθουσα (πχ Colony of the Birchmen). Ρε μια συμβουλη: Το Crack the Skye πρεπει να το ακουσουν ολοι για να παρουν μια γευση απο την μουσικη ιδιοφυια του μουσατου (νομιζω λεγεται Hinds), ειδικα στιν instrumental εκδοση, οστε να ακουσουν ολα τα guitar layers και τα percussions…αξιζει!

Μια απ’τα ιδια. Με το Leviathan ειχα καταπορωθει. Το Blood Mountain ειχε μερικα ωραια κομματακια και ειχε αρκετα ιδιαιτερο στυλ αλλα ηταν λιγο απογοητευση (συγκριτικα με αυτο που περιμενα). Το Crack the Skye ειναι αριστουργημα. Οπως ειπες, μουσικη ιδιοφυια. Το εχω λιωσει κανονικα. Η μπαντα ειναι δημιουργικοτατη και οντως με πολυ φαντασια. Εχουνε πολλα να πουνε και μακαρι να βγαλουνε πολλα ακομα τετοια αλμπουμακια. Περιμενω να τους ξαναδω live :stuck_out_tongue:

Τωρα πια και δυστυχως για το leviathan:(…

Crack the skye:wink:

Leviathan και μετα το χαος…

Remission.Το ακουγαμε μια μερα στο αμαξι με ενα φιλαρακι και συμφωνησαμε και οι δυο οτι
ειναι το καλυτερο.Θεριο ανημερο να 'ουμε !

πωπω τι συγκρινουμε τωρα ρε παιδια ολα ειναι θεικα.
εγω ψηφισα crack the skye πρωτον:γιατι ειναι η πιο ωριμη δουλεια τους και
δευτερον:…γιατι ειμαι ζυγος(ζωδιο του αερα:p)κραξτε οσο θελετε!!!

γιατι να κραξουμε? και γω ζυγος και crack the skye:lol::lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Μ’ αρέσει που ανοίγω θρεντ και μετά δεν μπορώ να ψηφίσω:lol:#-o
ΟΚ, ριμίσιον είναι ο ήχος και σκίζει. Λεβαϊάθαν είναι το έπος και γαμεί. Μπλαντ Μάουνταιν η τεχνική και σπέρνει. Crack the Skye το συναίσθημα και σκοτώνει.

Το Leviathan είναι ένας από τους 5 δίσκους της ζωής μου επειδή τον άκουγα στα ακουστικά μου μια βδομάδα ακατάπαυστα στο κρεβάτι του νοσοκομείου και μπήκε στο πετσί μου.

Δεν έχει και πολλή σημασία αλλά ψηφίζω Crack the skye.

το ποσο μεγαλη δισκαρα ειναι το κρακ… φαινεται και απο το γεγονος οτι εγω και ο κοκκινορουμης καναμε στην ακρη το λεβιαθαν…για παρτη του:p

αυτη ειναι δηλωση μεταλλοπατερα:lol3::lol3::lol3: