Xαχαχαχ μεταλοπατέρες! Μακριά από μας!
Ναι όμως οι άτιμοι δε μας άφησαν και πολλά περιθώρια μετά από αυτή τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση του Ιούνη. Όπως και αυτό το άτιμο διπλό βινύλιο…
χα…ενας 16χρονος που ακουει μπουλετ φορ μαι βαλενταιν και ειναι στις καυλες του απανω και γουσταρει και πιστευει πως αυτοι και οι μαστοντον πχ, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, μου ειναι πολυ πιο συμπαθης απο τον οποιοδηποτε μεταλοπατερα( μπλιαχ) με τα 3000 80΄ς βινυλια (2500 σαβουρες δηλαδη και βαλε) που πιστευει πως οι μαστοντον ειναι σκατα και πως καλο χεβι μεταλ εβγαινε μεχρι τον Δεκεμβρη του 89…μπουχαχα!!!
να φυγετε κυριοι, να πατε αλλου…λυμαινετε την μουσικη και νντροπιαζετε την ηλικια μου! αντι να ακουσετε…ακουστε… ακουσατε? 2010 ξημερωνει… και οι μαστοντον σας παιρνουν τα σωβρακα:lol::lol::lol:
bfmv—>ιου!!
mastodon–>Θεοι και θανατος στους μεταλοπατερες
Ναι κυριοι τα 90s και τα 00s βγαζουν δισκαρες και σιγουρα το crack the skye ειναι η αποθεωση των τελευταιων χρονων
Οι λοιποι 16χρονοι μπορουν να πουν γνωμη; :Ρ
Τεσπα. Απο τις αγαπημενες μου μπαντες οι mastodon και να φανταστειτε εχω χρονο (αντε και κανα ψιλο) που ακουσα σοβαρα. Δε με λες και παλια δλδ. Διαλεγω remission γιατι καταλαβα οτι το ακουω περισσοτερο απο τ’ αλλα. Σιγουρα το crack the skye ειναι το πιο διαφορετικο αλμπουμ τους αλλα το remission το ‘χω αγαπησει περισσοτερο απο τ’ αλλα τελικα. Δηλαδη παει 1ο remission, 2ο crack the skye με lifesblood ισως (μετραει?), 3ο leviathan, 4ο blood mountain.
Crack the Skye μια-δυό ακροάσεις του χω ρίξει, δεν ήμουν στη φάση όταν το άκουσα.
Παρόλ’ αυτά δαγκωτό Leviathan, από κοντά Remission και τέλος Blood Mountain.
Δε θυμάμαι να χω καυλώσει περισσότερο με κάτι απ’ τη δισκογραφία των Mastodon απ’ ό,τι με το Aqua Dementia.
Και ναι έχοντας λιώσει και τα 4 album, μπορώ να πω πως το Leviathan έρχετε πρώτο, ακολουθεί το Blood Mountain, το Crack The Sky και τέλος το Remission…πραγματικά όλα είναι απίθανα, αλλά με μικρή διαφορά το πρώτο!
Now playing: Before the Dawn - Cold
via FoxyTunes
Λεβιαθαν. Μετά έχουμε μπλαντ μαουντεν και ριμισσιον στην ίδια θέση.
Το κρακ δε σκαη δεν βγήκε καν.
Blood Mountain.
Crack The Skye, αν και το Leviathan είναι κάπως πιο βιωματικό…
οπως τα λες:)
EUROPE HEADLINE TOUR 2010
Mastodon is happy to announce that they will be headlining Europe and the UK in February 2010! Check out all the dates below. More info will be coming shortly so keep checking back here for all the details!!!
Feb 4, 2010 Megazzini Generali Milan, ITA
Feb 5, 2010 Fri-son Fribourg, SWI
Feb 6, 2010 Melkweg Amersterdam, HOL
Feb 8, 2010 Gruenspan Hamburg, GER
Feb 9, 2010 Columbia Club Berlin, GER
Feb 10, 2010 Batschcapp Frankfurt, GER
Feb 12, 2010 Arena Vienna, AUT
Feb 13, 2010 Backstage Munich, GER
Feb 14, 2010 Essigfabrik Cologne, GER
Feb 16, 2010 Wulfrun Wolverhapmton, ENG
Feb 17, 2010 Academy Bristol, ENG
Feb 19, 2010 Barrowland Glasgow, SCO
Feb 20, 2010 Academy Machester, ENG
Feb 21, 2010 Academy Newcastle, ENG
Feb 23, 2010 Rock City Nottingham, ENG
Feb 24, 2010 Roundhouse London, ENG
Σίγουρα θα παίξουν κι άλλες ημερομηνίες βέβαια…
Άντε να τους δούμε επιτέλους μόνους τους να γουστάρουμε, όπως τότε στο Γκαγκαριν. Fingers crossed να μην παίξουν και τίποτα από την τελευταία παπαρίτσα για να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο.
Λολ, σήμερα το πρωϊ τα ξανακοίταζα στο σάιτ. Έχω γράψει μετά το ρόκγουεηβ ότι θα έρθουν φλεβάρη. Ο χρήστης οutlaw μπορεί να επιβεβαιώσει.
Θα μου άρεσε να αρχίσουν από εδώ, τιμώντας την ειδική σχέση που έχουν με την ελλάδα. Άλλωστε πρώτη είναι η ιταλία.
Ναιλιστ άκυρο θα φας, έχουν πει ότι παίζουν crack the skye + 45 λεπτά από τα παλιά. Δηλαδή αρκετά μεγάλο σετ, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
ποιος ηρθε??? τι ειπε? δεν διαβασα καλα μαλλον!:?
μολις μαθω θα σε ενημερωσω παραυτα!! και γω το ελπιζω…!
fuck,i’m there:D:D:D\m/!!!
αν παιξει και τπτ πιο κοντα,ακομα καλυτερα,αλλα και παλι κυριλε!!:vibrate:
Red Rum όταν λές crack the skye, μιλάμε για όλο τον δίσκο?
Nαι, το έχουν δηλώσει κατ’επανάληψη, τελευταία φορά που το είδα ήταν στη συνέντευξη στο χάμερ.
Τότε μάλλον θα προσπεράσω διακριτικά.
Barrowlands γαμω;;
Χειροτερος ήχος εβερ!
Αλλα θα τιμηθει =Δ
Το κέρατό μου μέσα, Τρίτη είναι στο Βερολίνο, Τετάρτη στο Λονδίνο.
Σκατά.