Mastodon

:thumbup::thumbup::thumbup:

“Mastodon are hard at work finishing up their new album, officially called ?The Hunter?, and they can announce four track names now as well. They are: Blasteroids, The Octopus Has No Friends, Stargasm and Curl Of The Burl.”

https://www.facebook.com/Mastodon/posts/226974737330880

:-k:-k

Λιγο κουλοι τιτλοι, αλλα δεν ηταν κατι μη αναμενομενο. Αυτη η δηλωση οτι απομακρυνονται απο την progressivια του Crack The Skye ειναι λιγο περιεργη. Αραγε θα γυρισουν πιο πολυ στον παλιο ηχο, θα προσεγγισουν πιο πολυ κατι σε πιο classic metal υφος? Τις 70ιλες θα τις κρατησουν φανταζομαι αρα τι? Ωραιες αποριες που μεγαλωνουν την ανυπομονησια.

Θα κάνουν ό,τι πρέπει για να διώξουν μεταλλάδες σαν κι εσένα από τις τάξεις των οπαδών τους. Αnd this is a promise.

θα παρουν κακη κριτικη απ το χαμερ?

Αυτό δεν το ξέρω, δύσκολο μου φαίνεται, αλλά μια αποθεωτική χαμερική κριτική δε λέει και τίποτα σε τελική ανάλυση.

ε πως δεν λεει. τουλαχιστον ο αριθμος των συγκροτηματων που ακουει ο angus θα παραμεινει διψηφιος.

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150219280326267&set=a.10150218630526267.311999.49362431266&type=1&theater

Οσοι εχετε φατσαμποοκ μπορειτε να δειτε το νεο εξωφυλλο που για καποιο λογο δεν ειδαμε εδω :-k …

εμ δεν ξέρω αν θα είναι το νέο εξώφυλλο αυτό.Το έβγαλαν σε μπλούζα πάντως το σχέδιο αυτό αλλα δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσουν για εξώφυλλο

Κοιτα να δεις που δεν εχω μπει στην διαδικασια να τα μετρησω ρε μαγκα… Καλα που μου εβαλες την ιδεα…#-o

Απλα τα πραγματα, γουσταρω το metal, τωρα το αν ακουω 60, 70 ή 1000 μπαντες δεν νομιζω να εχει καμμια σημασια. Ο καθενας ακουει ο,τι γουσταρει, ετσι δεν ειναι? Εσυ που εισαι “ψαγμενος” και ακους 39989 γουστο σου και καπελο σου. Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη?

Ελα? Μαλακες βρειτε γκομενα…

αυτο πρεπει να ναι αλλαξαν και λογκο8)

Εβλεπες τα S των Slipknot εκεινη την ωρα. Αν μη τι αλλο πρωτοπορεια.

δεν ξέρω θα περιμένω επίσημη ανακοίνωση εγώ πάντως 8)

Απο που προκυπτει οτι αυτο θα ειναι το νεο εξωφυλλο? Μπορει απλα να ειναι σχεδιο οπως διαφορα που εχουν για t-shirt και λοιπους εμπορικους σκοπους. Αν ειναι αυτο παντως δεν μου πολυαρεσει συγκριτικα με ολα τα προηγουμενα τους και προτιμω το παλιο λογοτυπο που αλλαζε μονο το γυρω γυρω σε καθε δισκο.

Χαχαχα. Λολ. Χαχαχ. Λολ. Έχουμε πολλές. Μεταλλάδες, μακριά από τους Μάστοντον.

Εγώ δεν το υποσχέθηκα πάντως στην τύχη, τον άκουσε φίλος το δίσκο, και οι μεταλλάδες θα πάρετε τον πούλο.

Για πότε περίπου προωρίζεται δηλαδή η κυκλοφορία του νέου album και το έχει ακούσει ήδη φίλος σου ?

Κρίμα, κι εγώ ήλπιζα μήπως γύρναγαν στο παλιό καλό prog/sludge του Leviathan…

[SPOILER]Χαχαχα, όχι εντάξει, προφανώς καλά θα κάνουν να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς να δίνουν σημασία στα όποια σχόλια του κόσμου. Από δίσκο σε δίσκο εξελίσσονται και μεταμορφώνονται και δεν χρειάζεται να κοιτάζουν πίσω.
Ας αφεθούν και ας τους οδηγήσει το ένστικτο και οι επιρροές του υποσυνείδητου.
Είναι τρελάρες![/SPOILER]

συγνωμη δηλαδη εχει ολοκληρωθει το αλμπουμ?και αυτο μεταλλαδες τον πουλο?θα το γυρισουν σε πιο ροκ φορμες και θα αποκηρυχθουν?εγω θα γουσταρα τρελα τπτ ροκιες.πες τιποτα ντε:!:

κοιτα που εγιναν κ ψαγμενη μουσικη οι μαστοντον για εγκεφαλικους κ ευφυεις ακροατες

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Tιμιο τρολλαρισμα.

Ο awake που αγαπησαμε.

Πως θα βιωσει αραγε ο ηρωας μας τη συγκρουση κοσμων με τον angus7pl;;;

:stuck_out_tongue:

Οι εγκεφαλικοί κ ευφυείς ακροατές ακούνε pink floyd, tool και miles davis. Άντε και κανά porcupine tree (αλλά μόνο οτι έβγαλαν στα '90s)