Mastodon

Μόνο εδώ έχει και τρακλιστ :thinking:

2 Likes

Θα έχουμε τραγούδι αύριο;;;

1 Like

Να πω ότι αν έχουμε θα είναι το Skeleton of Splendor που έπαιξαν και live; Αν και ήταν πολύ ήρεμο και μυστηριακό για single, βέβαια θυμάμαι να έχει ωραίο σόλο.

15 Likes

Οκ δεν ξέρω τι ήταν αυτό μόλις, αλλά παντρεύομαι τους Mastodon στις 22/10 κι είστε όλα καλεσμένα!

2 Likes

Πολύ καλό ε

3 Likes

Τι ριφφάρες, τι ατμόσφαιρα, τι κομματάρα είναι αυτή!
Πρώτο δείγμα του δίσκου της χρονιας.

Ωραίο

Καιρο ειχαμε να ακουσουμε τετοιο ηχο ! Τρομερο κομματι !

1 Like

Ρε τι γαμιστερή κομματάρα είναι αυτή?

2 Likes

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

Ναι γεια σας, το κομμάτι ΓΑΜΑΕΙ.-

2 Likes

Τι 3λεπτος δυναμίτης ήταν αυτός;

1 Like

Αύριο νέο κομμάτι.

Edit: Και ένα μικρό δείγμα.

4 Likes

Να πω την μαύρη μου την αλήθεια, το “Teardrinker” μού φάνηκε παντελώς αδιάφορο (πλην του ωραιότατου solo). OK, είναι διαφορετικό, αλλά από εμένα είναι όχι.

Λέει ο φίλτατος @ManosOrff να σταματήσουμε ό,τι κάνουμε. Προσωπικά, αν παιζόταν σ΄ ένα live, θα σταματούσα να παρακολουθώ τη σκηνή και θα έβρισκα το ιδανικό πεντάλεπτο να πάω για μπύρα ή κατούρημα. Μου θυμίζει αυτά τα κομμάτια που ακούγονται στις συναυλίες για να ξεμπουκώσει λίγο η μπάντα και μόλις ολοκληρωθούν ακούγονται χλιαρά χειροκροτήματα.

Σημειωτέον ότι το “Pushing The Tides” μού άρεσε πολύ (ειδικά το ρεφραίν-«κόλλημα»).

2 Likes

Πολύ ωραία αλλαγή το νέο κομμάτι. Καινούργια στοιχεία για μάστοντον, πολύ καλό το γεγονός ότι ήδη σε 2 κομμάτια έχουμε ακούσει 2 διαφορετικές μπάντες.

1 Like

για εμενα που γενικα δεν μου κανουν κλικ οι Mastodon,το κομματι μου φανηκε πολυ ωραιο…

1 Like

Εμένα μου φάνηκε ότι γαμησε

4 Likes

Πολύ ωραίο τραγούδι, εξαιρετικό χτίσιμο, αδιανόητο σε φαντασία το bass solo.

3 Likes

Εξαιρετικό κομμάτι, διαφορετικό για Mastodon, αλλά πολύ ενδιαφέρον.

Μιλάμε για δίσκο με 15 τραγούδια, θα έχει μεγάλη ποικιλία λογικά.

1 Like