Μόνο εδώ έχει και τρακλιστ
Θα έχουμε τραγούδι αύριο;;;
Να πω ότι αν έχουμε θα είναι το Skeleton of Splendor που έπαιξαν και live; Αν και ήταν πολύ ήρεμο και μυστηριακό για single, βέβαια θυμάμαι να έχει ωραίο σόλο.
Οκ δεν ξέρω τι ήταν αυτό μόλις, αλλά παντρεύομαι τους Mastodon στις 22/10 κι είστε όλα καλεσμένα!
Πολύ καλό ε
Τι ριφφάρες, τι ατμόσφαιρα, τι κομματάρα είναι αυτή!
Πρώτο δείγμα του δίσκου της χρονιας.
Ωραίο
Καιρο ειχαμε να ακουσουμε τετοιο ηχο ! Τρομερο κομματι !
Ρε τι γαμιστερή κομματάρα είναι αυτή?
Ναι γεια σας, το κομμάτι ΓΑΜΑΕΙ.-
Τι 3λεπτος δυναμίτης ήταν αυτός;
Να πω την μαύρη μου την αλήθεια, το “Teardrinker” μού φάνηκε παντελώς αδιάφορο (πλην του ωραιότατου solo). OK, είναι διαφορετικό, αλλά από εμένα είναι όχι.
Λέει ο φίλτατος @ManosOrff να σταματήσουμε ό,τι κάνουμε. Προσωπικά, αν παιζόταν σ΄ ένα live, θα σταματούσα να παρακολουθώ τη σκηνή και θα έβρισκα το ιδανικό πεντάλεπτο να πάω για μπύρα ή κατούρημα. Μου θυμίζει αυτά τα κομμάτια που ακούγονται στις συναυλίες για να ξεμπουκώσει λίγο η μπάντα και μόλις ολοκληρωθούν ακούγονται χλιαρά χειροκροτήματα.
Σημειωτέον ότι το “Pushing The Tides” μού άρεσε πολύ (ειδικά το ρεφραίν-«κόλλημα»).
Πολύ ωραία αλλαγή το νέο κομμάτι. Καινούργια στοιχεία για μάστοντον, πολύ καλό το γεγονός ότι ήδη σε 2 κομμάτια έχουμε ακούσει 2 διαφορετικές μπάντες.
για εμενα που γενικα δεν μου κανουν κλικ οι Mastodon,το κομματι μου φανηκε πολυ ωραιο…
Εμένα μου φάνηκε ότι γαμησε
Πολύ ωραίο τραγούδι, εξαιρετικό χτίσιμο, αδιανόητο σε φαντασία το bass solo.
Εξαιρετικό κομμάτι, διαφορετικό για Mastodon, αλλά πολύ ενδιαφέρον.
Μιλάμε για δίσκο με 15 τραγούδια, θα έχει μεγάλη ποικιλία λογικά.