Mastodon

Με βάση μια συσσωρευθεισα πια εμπειρία απο παρόμοιες περιπτώσεις, θα έλεγα οτι ενα πολύ πιθανό επόμενο βήμα είναι η δημιουργία των Brent Hinds’ Mastodon ή ακόμα καλύτερα των… Brent Hinds’ Megalodon για να μην είναι και ακριβώς η ίδια επωνυμία!

1 Like

Όπως και να έχει είναι τραγικό να παίζει τέτοιο δημόσιο ξεκατινιασμα, ειδικά σε μια μπάντα που θα μπορούσε να είναι στην κορυφή παρέα με τους gojira. Αλλά δεν.

Κυκλοφορούν φήμες ότι πέθανε ο Hinds σε ατύχημα με τη μηχανή εδώ κ λίγες ώρες… Τίποτα επίσημο ομως.

φαίνεται ότι ισχύει, αν και όλοι δείχνουν την ίδια παραπομπή (Atlanta News)

Αυξάνονται οι πηγές… Μάλλον ισχύει. Ρε γαμωτο έπεσε θανατικο και φέτος.

Σκατά. Μόνο σκατά.

5 Likes

Κι ο Αdam Jones των Tool ποσταρε story στο Instagram με τον Hinds. Xωρις κάποιο σχόλιο αλλά πιάνεις το νόημα δυστυχώς.

R.i.p.

10 Likes

Το έβγαλε και επίσημα η μπάντα.

οοοφτ :dotted_line_face:

Δεν ήμουνα ποτέ ιδιαίτερος fan των Mastodon αλλά τι λέτε τώρα!

RIP

Mόνο Crack the Skye σήμερα και το γαμημένο το Czar.

Κρίμα που έφυγε και τόσο νωρίς και σε τέτοιο status με την μπάντα.

8 Likes

RIP,τοσο αδικα και χωρις να ευθυνεται καπου ο ιδιος.

1 Like

Δε νομίζω οτι είμαι σε θέση να το χωνέψω αυτό

3 Likes

ουαου μετά τα ατυχή συμβάντα με τα σχόλια μεταξύ τους , έχουμε και αυτή την δυσάρεστη είδηση για να δέσει το γλυκό μια και καλή

Πόσο κρίμα , απίστευτα στενάχωρο. RIP

Σημαντικό το στίγμα του στη μουσική μας

4 Likes

Πραγματικά, το χειρότερο δυνατό timing. Είναι ίσως απ’ τις απίστευτες στιγμές που μπορεί να περίμενες ένα closure και δεν θα έρθει ποτέ με τον τρόπο που ήθελες - ή θα ήταν εύκολος. Ούτε θέλω να σκεφτώ πώς το περνάνε οι τρεις τους, ειδικά ο Brann Dailor, που μου έχει δώσει την εντύπωση ενός πολύ συναισθηματικού ανθρώπου.

Όπως είπε κι ο Χρήστος πιο πάνω, μία λέξη μόνο: σκατά

5 Likes

Αχώνευτο…κρίμα, κρίμα, ότι και να πω είναι λίγο.

Σε ευχαριστώ Brent, καλο σου ταξίδι.

3 Likes

Πολυ κριμα που “εφυγε” με τετοιον τροπο και με τις σχεσεις του με τους Mastodon σε τετοιο επιπεδο.

11 Likes

Δεν μπορώ καν φανταστώ πως νιώθουν οι υπόλοιποι με όσα έχουν προηγηθεί, είμαι σίγουρος ότι πονάει απίστευτα να μην έχεις τρόπο να το αποκαταστήσεις όλο αυτό

7 Likes

Καλο ειναι να το εχουμε παντα στον νου μας αυτο το πραγμα…

7 Likes