Mastodon

Α! Ο.Κ.! Σαν πολλές φορές φορές δεν έχουν έρθει αυτοί τελικά; :-k

Όχι, δεν λέω για τους Yes!
Για τους Maiden λέω, αλλά επειδή ο Angmar έχει ζήσει το σκηνικό από κοντά, καλύτερα να το πεί ο ίδιος!

Από ότι μου έλεγε πάντως, ο drummer τους είναι άρρωστος maidenάκιας, όσο και εγώ!

Σιγά μην είναι όσο και εγώ 8) 8) 8) , αλλά τέσπα… :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Οπότε υπάρχουν τώρα 2 λόγοι για να τους συμπαθώ! :wink: :lol:

χαχαχα.καλα ναι.ολοι ειναι αρρωστοι με maiden!!θυμαμαι ενα λαιβ ριπορτ που βλεπα απο αυτους,απο ενα φεστιβαλ που παιζανε και οι maiden.νομιζω download!και περνανε συνεντευξη απο τον ντραμμερ (φορουσε μπλουζακι maiden) και ελεγε διαφορα και τον ρωτανε στο τελος, ποιο ειναι και καλο το highlight της βραδιας και απανταει Οι Iron Maiden φυσικα!!τι αλλο??? :smiley:

Οπως βλεπετε οι Mastodon το χουν πιασει το νοημα. Και Yes και Maiden και συγχρονα πραγματα…

Πολύ καλό είναι αυτό! Το ιδανικό θα έλεγα…

Το δικό μου πρόβλημα πάντως με τους Mastodon δεν είναι το ύφος τους! [-X
Ούτε το ομολογουμένως πολύ υψηλό τεχνικό τους επίπεδο! :thumbup:

Συνθετικά δεν βρίσκω κάτι (πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων) να με τραβήξει ιδιαίτερα! [-X
Λογικό βέβαια, δεν έχουν και πολλά πιασάρικα σημεία… :-k

Χαμός με τον Brent Hinds των Mastodon! Στις 10 Σεπτεμβρη, στο περιθώριο της εκδήλωσης MTV Video Music Awards ο κιθαρίστας των Mastodon πλακώθηκε στο ξύλο με τον μπασίστα των System Of A Down, Shavo Odadjan και τον φίλο του, μουσικό William Hudson. Το αποτέλεσμα ήταν ο Hinds να καταλήξει στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία (!!!), σπασμένη μύτη και 2 μαύρα μάτια. Τον καβγά ξεκίνησε ο ίδιος ο Hinds όταν είδε τους 2 άντρες σε διάδρομο του ξενοδοχείου έβγαλε το πουκάμισο του και έριξε 2-3 στον μπασίστα των SOAD… περισσότερα >

http://www.lasvegasweekly.com/content/nc/a-e/noise/single-story/article/post-vma-headbanging/

Ρε δεν πάμε καλάααααα…:lol:

Χαχα Χιντις θεε παρε την ΠΑΕ! :lol:

Hinds aka “δεν είμαι μεθυσμένος απλά είμαι νταής”… :stuck_out_tongue:

Αχαχαχα. Οσο τεραστια μπαντα ειναι οι Mastodon, αλλο τοσο βλακακος ειναι ο Hinds. Ετσι ρε Shavo!!

καλά δεν πάει καλά μία αυτό μία οι δηλώσεις για τον Myung , χαλάει και το προφίλ της μπάντας …
soad vs mastodon 1-0 στα σημεία!!!:stuck_out_tongue: :smiley:

To κακο ειναι οτι δεν τους πλακωσε γαμωτο… :lol:

Οι Μαστοντον ειναι απτα πολυ αγαπημενα μου συγκροτηματα…Παρ’ ολα αυτα, αν οι μαστοντον αξιζουν μια την δημοσιοτητα που εχουν, οι Gojira που προτεινε ο ανγκμαρ σε αλλο τοπικ αξιζουν αυτη τη δημοσιοτητα 10…

ε κοιτα οι mastodon απο την αρχη τους ειχαν προκαλεσει ενθουσιωδη σχολια.βαλε το οτι ητανε και σε μια κορυφαια μεταλ εταιρεια την relapse και οτι τωρα πηγανε σε εναν κολοσσο την warner,συν το γεγονος οτι εχουν βαλει στη μουσικη τους πολλα κλασσικα μεταλ και ροκ στοιχεια τα οποια τους κανουν αποδεκτους σε περισσοτερο κοσμο και καταλαβαινεις τη δημοσιοτητα τους.
οι gojira απο την αλλη (απο τις αγαπημενες μου μπαντες των τελευταιων ετων) καποιο ντορο προκαλεσανε με το 2 τους αλμπουμ the link του 2003,και τον περισσοτερο με το τελευταιο τους from mars to sirius το 2005.η μουσικη της ειναι πιο ιδιαιτερη και σκεψου και το οτι ειναι σε μικροτερη εταιρεια (listenable) και βαλε το γεγονος οτι ειναι ευρωπαιοι σε συγκριση με τους αμερικανους mastodon,οπωτε καταλαβαινεις γιατι δεν εχουν την ιδια δημοσιοτητα.
γκρουπαρες παντως και οι δυο!!

Πάρτε μια απίστευτη διασκευή του “One” των Three Dog Night , από τους Mastodon για το παιχνίδι Army Of Two.

http://www.youtube.com/watch?v=tDQGTCQk5t8

Ετυχε να τους δω Live οταν ειχαν παιξει support στους Tool τον περασμενο Δεκεμβριο στο ξιφασκιας… Αν και παιξανε ικανοποιητικα, ο σαπιος ηχος και γενικα ο χωρος (γιγαντιος τενεκες) κατακρεουργησε το αποτελεσμα.

Τι μπαντάρα και αυτοί οι Mastodon.
3 άλμπουμ και το ένα καλύτερο από το άλλο.
Σίγουρα η προώθηση παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη που θα μπορούσες να πείς οτι αντικειμενικά την αξίζουν και με το παραπάνω. Και απλά κάνουν το προφανές. Παίρνουν τα καλύτερα στοιχεία του metal των τελευταίων 20 χρόνων και προσθέτουν τη δική τους πινελιά, η οποία κάνει και τη διαφορά. Αν η πρόοδός τους συνεχιστεί με την καλπάζουσα έμπνευση και δημιουργικότητα όπως μέχρι τώρα στα Resmission - Leviathan - Blood Mountain και το επόμενο άλμπουμ θα ναι καταπληκτικό. Η τραχύτητα του Remission και οι μελωδικές φόρμες του Blood Mountain, σε συνδυασμό με την φοβερή τεχνική της μπάντας και τις δαιδαλώδεις συνθέσεις είναι εγγύηση.

Από τα συγκροτήματα, που οδηγούν τις εξελίξεις και όσο πάνε προοδεύουν κιάλλο.
Καλύτερο άλμπουμ δύσκολο να διαλέξεις, αλλά λίγο πιο ψηλά και λόγω αντικτύπου πάει το “Leviathan”.
Αναμένουμε την συνέχεια.

Α, και η διασκευή στο “Orion”, απλά καταπληκτική.

–> www.youtube.com/watch?v=SWaxfiya0kw

Ακούω μετά από καιρό το Blood Mountain, συγκεκριμένα το Sleeping Giant.
Ρε τι είναι αυτοί ρε 8O
Μπαντάρα!!!
Θα ήθελα να τους έχω δει μόνους τους κάποια στιγμή, γιατί τις 2 φορές που τους είδα δε το φχαριστήθηκα (Tool στο ελληνικό και Rockwave)
Το μπλαντ μάουντεν (για να επιστρέψω) είναι τέρμα αρχιδάτος δίσκος! Πολύ πειραματικός. Με αυτόν τον δίσκο έδειξαν σε όσους πίστεψαν ότι είναι μπάντα ενός δίσκου, ότι κάνουν λάθος :wink:
Διάβασα σε δηλώσεις του συγκροτήματος, πως ο επερχόμενος δίσκος θα είναι ακόμα πιο πειραματικός! 8O :smiley:

οι Mastodon ειναι απλα γαματοι!!! αμολιστε τους λυκους σε οσους λενε οτι δεν αξιζουν και οτι παιζουν χαλια

ειναι μπανταρα και αν συνεχισει ετσι θα βρει θεση στα μεγαλα ονοματα της metal μουσικης

καποιες νεες δηλωσεις
μιλανε για υλικο πιο brutal και απο το Lifesblood
αλλα ταυτοχρονα οτι πιο yes,king crimson εχουν κανει
και φυσικα και οτι πιο πιασαρικο
χαχα

επισης μια ραδιοαρβυλα αναφερει οτι το αλμπουμ θα συνοδευεται απο dvd με το concept σε animation απο γνωστο σκηνοθετη!!!

ωραια πραγματα δηλαδη

περιμενουμε με μεγαλη αγωνια!!

mastodon ρεεεεεεεεεε!!!