Mastodon

πρωτοακουσα οταν πηρα το Leviathan (δεν ειχα ακουσει νοτα απο την μπαντα πριν)
και απλα μου εκανε ζημια…εχει φαει πολυ λιωσιμο
το Blood Mountain το βρηκα κουραστικο , το κανανε πολυ sludge / progressive με αποτελεσμα μερικα κομματια να ειναι αδιαφορα και να με κουραζουν , αλλα ειναι φοβερα (αγαπημενο μου το Colony of Birtchmen)
πιστευω ο προκατοχος του ειναι πολυ καλυτερος
απο το παλαιοτερο υλικο δεν εχω πολυακουσει , ωστοσο στο Rockwave μου αρεσαν τα παλια που παιξανε

για αυτους κατεβηκα το 2006 με τους Tool ( ακουγα και Tool τοτε , αλλα οι Mastodon με εκαναν να παρω εισητηριο οριστικα)
απογοητευτηκα με τον απαραδεκτο ηχο , δεν τους αξιζε καθολου + δεν μαρεσε καθολου το set-list

στο Rockwave παιξανε πολυ καλυτερα με καλυτερο (για τα γουστα μου) set-list (αφου ειχε 3-4 κομματια απο το Leviathan) αλλα στην μεση χαλασε ο ηχος και με κουρασαν

χαρισματικοτατο συγκροτημα ,την αξιζει η θεση που του ανηκει

αλλα γενικα δεν ειμαι ο φανατικος του group

Πιστευω το επομενο album τους θα ειναι το μεγαλο crash test για αυτούς…

Σωστός…

Θα ξεκαθαρίσουν αν είναι απλά μια γαμηστερή μπάντα ή αν είναι από τις πολύ λίγες, τις “εκλεκτές”…

Αλλά ας μη ξεγελιώμαστε, το να βγάλουν δίσκο που να ξεπεράσει καθαρά το Leviathan είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικά δύσκολο.

Πολύ βαρύγδουπος ακούστηκα :lol:

Για μένα το έχουν κάνει ήδη μια φορά με το Blood Mountain. Ξεκάθαρα…

τους πετυχε κανεις απο σας την παρασκευη 15.12.2006 μια μερα πριν το live στν Αθηνα με τουσ TOOl ?

τα επιναν στο underground στα εξαρχεια παρεα με τους carey/chancellor απο tool ,μαλιστα ο chancellor ως κλασσικος αγγλος ειχε λιωσει και ειχε παει και ειχε σωριαστει σε μια κολωνα εξω απο το μαγαζι και εκλαιγε!!!

τρομερες σκηνες…και μονο που εσφιξα το χερι των carey/chancellor αρκει

Δε στο χρεωσαν κανα 500ευρο αυτο ε?Ρε τους πουλημενους…χαλανε την πιατσα!Τζαμπα χειραψια…[-X

Αφού τα είχαν πιει ρε συ, άντε μετά να κόβεις αποδείξεις…

:lol2: :lol2: :lol2:

To Leviathan ξεχωριζει και στα δικα μου γουστα… Ισως γι αυτο γουσταρα τοσο την περσινη ΔΙΣΚΑΡΑ των High On Fire. Εχει το αντιστοιχο συναισθημα ‘‘τρουίλας’’, και ισως το βαζω σε ιδια επιπεδα με Mastodon. Το Blood Mountain απ την αλλη τα σπαει και τα σοδομιζει ολα, αλλα με χαλασε καπως η πιο ‘‘αμεση’’ προσεγγιση… συγκριτικα μιλωντας παντα, ε. Το γουσταρω κι αυτο καργα.

Σε περιπτωση που καποιος θελει να τσεκαρει (και δε το εχει κανει εως τωρα): http://www.myspace.com/highonfireslays

Απ την αλλη, οσον αφορα το νεο, πιστευω πως δεν εχουν τιποτα ν’ αποδειξουν. Δηλ, (που λεει ο λογος) και μετριο να ναι, ε σιγα. Νεα μπαντα ειναι, και πραγματικα ελαχιστα γρουπ εχουν κανει αψεγαδιαστη δισκογραφικη πορεια. Ασε που οι μεγαλες μπαντες περισσοτερο κρινονται στο τεστ του χρονου, παρα επι τοπου.

Παρά την σχετική επιτυχία που έχουν κάνει στους metal κύκλους δεν επηρεάζονται από την δημοτικότητά τους, απ’την αποθέωση του τύπου και απλά κάνουν αυτό που γουστάρουν χωρίς να ενδιαφέρονται για σχόλια… πολύ χαμηλών τόνων παλικάρια.

Είναι γεγονός πάντως πως αν είναι και το επόμενο είναι δισκάρα θα τοποθετηθούν ακόμα ψηλότερα από’κει που είναι. Και λογικά θα είναι αφού αγαπάνε αυτό που κάνουν και αδιαφορούν για την εμπορικότητά του.

XAXAXAAXAXXAXAXXAXA
ΠΕΘΑΝΑ

lol, καλο…

Τα 'σπασε!!
Και θενκς που μου θύμισες ότι έχω καιρό να ακούσω Μάστοδον.

Mastodon: βασισμένο στον Ρασπούτιν θα είναι το επερχόμενο album τους.

http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=958&Itemid=30

Μμμ…ενδιαφέρον…απο τον Moby Dick στον Rasputin…(λέτε να έχει το theme του Ράσπουτιν των θεών Boney m??):lol:

Εκεί δεν ήταν και των Type O Negative;:-k

Ε και?
Των Mastodon θα ναι καλυτερο!!!:stuck_out_tongue:

Τους εχω δει δυο φορες διχως να το επιδιωξω. Γενικα δεν ειμαι τυπος που θα του αρεσει μια μπαντα αν δεν την ψαξει, αν δε δει τους στιχους των κομματιων ακουγοντας τα, αν δεν ξερει τιτλους και τετοια (οσο χαζο κι αν ακουγεται) αλλα οι Mastodon πραγματικα μ’ εντυπωσιαν. Δεν μπηκα στον κοπο να τους ψαξω τρελα αλλα παραηταν καλο που και τις 2 φορες ηταν ικανοποιητικοτατοι performers (Metallica+Tool).

οι type o απλα τον χρησιμοποιησαν στον εξωφυλλο.

δεν μιλαει το αλμπουμ για αυτον!!!

και για να γουσταρουμε!

[SIZE=“4”]οι mastodon ειναι θεοι!!![/SIZE]