Mastodon

τα βιντεο που χαν ποσταριστει για λιγο με 3 νεα κομματια τα ακουσε κανεις??

τελικα το νεο αλμπουμ δεν θα ναι κονσεπτ για τον ρασπουτιν

δατς ματς μπετερ

Κι εγώ καλύτερα πιστεύω. Αρκεί ο Νοστράδαμος… :wink:

Επίσης, νομίζω πως το επόμενο album, θα σχετίζεται με το στοιχείο του αέρα, καθώς σύφωνα με τους ίδιους το Remission ήταν η φωτιά, το Leviathan το νερό και το Blood Mountain η γη… :-k

Στην τελικη του ευθεια εχει μπει το 4ο αλμπουμ (παραγωγη Brendan 'O Brien) των παιχταραδων. Συμφωνα με ολες τις ενδειξεις, η κατευθυνση του θα ειναι ακομα πιο κοντα στο progressive rock :vibrate: :yahoo:

Θα αποτελειται απο 7 κομματια, λιγοτερα απο τα 10 που ειχαν οι 2 προηγουμενοι, αλλα θα εχουν μεγαλη διαρκεια. Τιτλοι που εχουν διαρρευσει Divinations, Oblivion, Quintessence και The Ghost of Karilla

Προσωπικα το περιμενω σα τρελος. Αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει η καλυτερη μπαντα των τελευταιων ετων (κρινοντας οχι μονο απ τους δισκους τους, αλλα με βαση των αριθμο συναυλιων τους τα τελευταια 2μιση χρονια - εχουν παιξει σχεδον παντου)

Κι ελπιζω επιτελους να παιξουν ξανα μονοι τους εδω περα!

Και ναι, για τον αποπανω αλλα και οσους αλλους ειχαν μαντεψει σωστα, το νεο αλμπουμ θα ειναι concept για το τεταρτο στοιχειο της φυσης, τον αερα, τα πνευματα κλπ. =D>

άντε να δούμε.

The Ghost of Kafrila διάβασα :lol:

νταξ’ το περιμένουμε πώς και πώς, αν και μένα το blood mountain μου είχε φανεί μέτριο (μη βαράτε!!!). Πάντως τα 2 πρώτα είναι αξεπέραστα, και όντως τους θέλουμε ξανά live σαν headliners να τα σπάσουμε όλα!!!

Καλή φάση το concept με τα στοιχεία της φύσης πάντως…

Δηλαδή στο επόμενο θα βγαίνει ο Captain Planet? :cold::cold:

απο τι καταλαβα κανεις δεν προλαβε καποια νεα κομματια live που χαν ανεβει στο youtube

απο σο ειχα ακουσει

τα κομματια ηταν μελωδικα
με complex θεματα στις κιθαρες
και χωρις ταχυτητες
και αρκετα “ακουστικες” κιθαρες

μου φαινεται οτι απομακρυνωνται αρκετα απο τον ηχο που χαν μεχρι τωρα

και αν θυμαμαι καλα
ειχαν δηλωσει
οτι το νεο αλμπουμ τους
ειναι η πιο μεγαλη αλλαγη που χουν κανει απο δισκο σε δισκο

περιμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια

γιατι…

In MASTODON we trust!!!

Signal, εμένα με έψησες πάντως… θέλω να τους δω πιο πειραματικούς, γιατί νομίζω ότι είναι μπάντα που “το’χει”. Και στην τελική προτιμώ μια “πειραματική” δισκάρα, από ένα Blood Mountain pt.2 :wink:

Ποια εννοεις? Αυτα απο το Βonnaroo Festival που ειχαν παιξει? Αν εννοεις αυτα (νομιζω το Divinations ηταν), ηταν στο συνηθισμενο υφος τους mid tempo με ωραια μελωδικα φωνητικα απο τον Σαντερς. Λιγο πολυ ισχυουν αυτα που λες για μελωδικες, complex κιθαρες. Αλλα αφου λες οτι ακους ακουστικες κιθαρες, θα εννοεις αλλα που διερευσαν κι αποσυρθηκαν εσπευσμενα.

Εγώ ακόμα να χωνέψω αυτήν την μπάντα. :-k Όσο και να άκουσα τα ‘‘Leviathan’’ και ‘‘Blood mountain’’ δε μου έκαναν κλικ. [-X

Αυτό που με γεμίζει αισιοδοξία είναι πως οι Mastodon, δεδομένου ότι έχουν βγάλει πλέον 3 δισκάρες δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και θα ξεδιπλώσουν ελεύθερα την ταλεντάρα τους στον καινούργιο δίσκο…
Γι’αυτό όσο πειραματικός και να’ναι, όσο μεγάλη κι αν είναι η αλλαγή, είμαι σίγουρος ότι θα έχει στοιχεία του προσωπικού τους ήχου και θα είναι άξιο ακρόασης…

Πάρτε μας τα μυαλά ρεεεεε \m/ (πωρώθηκα:P)

Mastodon με καινούριους πειραματισμούς; Can’t wait 8)
Πότε περιμένουμε τον δίσκο;

7 κομμάτια , μεγάλη διάρκεια.
Και αυτοί τείνουν στο prog rock?
Μα τι γίνεται?:stuck_out_tongue:
Αναμένουμε…

Εγώ γουστάρω πάνω απ’όλα το Leviathan , το Blood Mountain ήταν εξαιρετικό αλλά (για μένα) κούραζει στο τέλος.
Γι αυτό δεν ξεπερνάει το Leviathan.
Δηλαδή τα πρώτα 8 κομμάτια είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ , μετά τίποτε σπουδαίο.

Βάκιλλε θα τους δούμε στην Ανίερη Συμμαχία?:slight_smile:

Μερικές μπάντες είναι καταδικασμένες να κυκλοφορούν δισκάρες.
Δισκάρα Mastodon δλδ, δισκάρα Lamb Of God και περιοδεία με Metallica. OK.

8O8O:ban:

Ντροπή! :stuck_out_tongue:

Τα riffs του Hand of Stone και οι μελωδίες των This Mortal Soil, Siberian Divide και Pendulous Skin είναι καταπληκτικές εμπνεύσεις.

To This Mortal Soil είναι στα 5 καλύτερα τους κομμάτια. Για μένα, στα 2 καλύτερα :stuck_out_tongue:

Hand Of Stone : φοβερό ριφφ, ναι, αλλά μετά κάπου στην μέση το κομμάτι χάνει.
Τα τελευταία δύο δεν μαρέσουν.
Δεν λέω ότι είναι άσχημα κομμάτια.
Απλά δεν μου έκαναν αίσθηση όπως τα υπόλοιπα.
Το This Mortal Soil , ναι είναι πολύ ωραίο κομμάτι με γαμάτη εισαγωγή.(ε το ξέχασα πριν)

Θα τους δω όπως δείχνει για 3η φορά.8)
Στους Tool , ήταν απογοήτευση , και γενικότερα όλη η βραδιά. Τους χαντάκωσε ο ήχος και προσπαθούσαν να κάνουν ότι μπορούσαν. Στους Metallica άρχισαν πολύ δυναμικά ,αλλά μετά πάλι τους πρόδωσε ο ήχος και κούρασαν , ενώ είχαν καλύτερο setlist από τους Tool.Επίσης ήταν καλοί τότε αλλά δεν έκλεψαν (για μένα) την παράσταση από τους MDB.

Πριν φύγω για το σχολείο παραθέτω μερικές λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ (από το myspace των mastodon) :smiley:

[SPOILER]MASTODON have set “Crack the Skye” as the title of their new album, due in early 2009. The seven-song, 50-minute effort was recorded at Southern Tracks Studios in Atlanta and was produced and mixed by Brendan O’Brien…

“Crack the Skye” track listing:

1. Oblivion
  2. Divinations
  3. Quintessence
  4. The Czar
    I. Usurper
    II. Escape
    III. Martyr
    IV. Spiral
  5. Ghost of Karelia
  6. Crack The Skye
  7. The Last Baron
    [/SPOILER]

Καλή μας μέρα :Ρ

ορίστε να με τι πρεπει να αρχίζει η μέρα κάποιου!!!
με καλά νέα…αυτά είναι…HAIL MASTODON!!!

Now playing: Equilibrium - Mana
via FoxyTunes

Ωραία πράγματα.