Mastodon

Keep rocking us Μastodon !!! :bounce:

Ωραιος ο τιτλος, αν και δεν περιμενα να βαλουν τιτλο κομματιου για ολο το δισκο, με βαση τα προηγουμενα

Θα ακουστώ πολύ φανμπόης αλλά…

Και μόνο απ’τους τίτλους…

ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ

Περιμένουμε ξαναμμένοι!!

[SPOILER]Hearts Alive;

Sounds good. Αντε να βγει κι επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας.[/SPOILER]

Με ΑΠΟΛΥΤΑ αντικειμενικά κριτίρια…

Μόνο και μόνο που υπάρχει η λέξη Usurper στο tracklisting, θα’ναι δισκάρα!!!8)

Με ακομα πιο αντικειμενικα κριτηρια…

Μονο και μονο που το αλμπουμ εχει τη λεξη Skye (Britney, yeaah!) θα ειναι ΚΑΥΛΑ.:stuck_out_tongue:Και θα εχει κι ελληνικο στοιχειο με το Φαντασμα του Καρελια:lol:

Mε ακομα πιο αντικειμενικα και που γραφει Mastodon θα ναι και γαμω!

Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι θα είναι απίστευτα μεγάλη δισκάρα. Μακάρι να επιβεβαιωθώ

Tο Karelia μου θύμισε την κομματάρα των Anekdoten http://www.youtube.com/watch?v=_VhtywdhsSo

Εμενα με χει πιασει το αγχος που με ειχε πιασει πριν το Blood Mountain.
Ελπιζουμε σε αναλογο επιτευγμα!!!

Αμα ξεπερασουν το Blood Mountain θα γινουν το μεγαλυτερο metal ονομα της δυσκολης αυτης εποχης.Μακαρι να τα καταφερουν.

:lol::lol::lol:
Να και το εξώφυλλο του single…

:p:p:p

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η μπάντα έχει θέσει τον πήχυ πολύ ψηλά με τις 2 τελευταίες κυκλοφορίες και οι φαν περιμένουμε κάτι ανάλογο.
Θα έρθει όμως.8)

Άντε θα τους ξαναδούμε σε μερικές μέρες (με το καλό). :dance::dance::metal::metal::bounce:

Δεν ειχα γραψει εδω περα!Ντροπης πραγματα δηλαδη!
Ειμαι στο Aqua Dementia ακουγωντας το Leviathan για πολλοστη φορα.
Μεγαλη μπαντα που με τον επομενο δισκο μας δειχνουν απο τι ειναι φτιαγμενοι.
Θα ηθελα παρα πολυ να τους δω headliners.

Δεν παίζει να’μαι τόσο ανυπόμονος!

Δείτε τι λέει ο Dailor (drums) σχετικά με το δίσκο και τον παραγωγό τους (O’Brien):

“It’s just a good vibe, and a great guy, he had a lot of great ideas, and we just worked really well together. He totally got us and understood where we needed to go. He understood the record, where we were as a band and the record we needed to make and that’s the record we made. So everybody’s super excited about it. I’ve never been this confident in a record that we made, so I really feel that no matter what happens with it, no matter if everyone hates it or whatever. I don’t care. The thing for us always is that we’re totally satisfied, and we think we’ve made something phenomenal so that’s it.”

Κάτι ξέρει μάλλον.

τα σπασε!!!

θελω να κανω μπαντα μονο και μονο για να μας κανεις το εξωφυλλο

Θενξ μαν!
Άμα έβλεπες όταν ήμουν σε μπάντα πόσα (πολλά) artworks και πόσα (λίγα) κομμάτια είχαμε θα πέθαινες στο γέλιο!!!:lol:

φανταζομαι!!!

on topic

δηλωση brann περι παραγωγου

<<Bruce Springsteen said to Brent and me “I totally trust Brendan ( O’Brien-producer) 100 percent with all of my art.” If Bruce Springsteen says that to your face, I feel like that’s the word! >>

ακριβως…

αν το λεει ο boss κατι παραπανω θα ξερει… :stuck_out_tongue:

φανμποης μοντ οφ…

Ριχτε μια ματια εδω…

Ενδιαφέρον! Ειδικά από 2.08 και μετά.

Mου εξαπτει ακομα παραπανω την περιεργεια…