Aντικειμενικα ο Ματ ειναι πολυ καλυτερος τραγουδιστης γιατι το λεω εγω :!:
Οι Iced Earth επι εποχής Barlow μέχρι ΚΑΙ το “Something Wicked…” ήταν φανταστική μπάντα και σε δισκογραφία και επί σκηνής και γενικώς. Τώρα όλες αυτές οι αλχημείες του Σάφερ και οι προσπάθειες αναβίωσης μιας πρώην μπαντάρας αν δεν του βγούν καλύτερα να ασχοληθεί με κανα άλλο project γκα γκα ρα γκα γκα ρα γκα. Και φυσικά όχι με το ανέκδοτο που λέγεται Demons and Wizards. O Ripper είναι καταπληκτικός τραγουδιστής, σίγουρα από τους κορυφαίους στον χώρο, απλά το πείραμα με τους Iced Earth δεν βγήκε. Το συνθετικό τέλμα του Σάφερ έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Ο Barlow είναι ο τραγουδιστής των Iced Earth και πάντα αυτό θα είναι το κριτήριο, βάσει του οποίου θα σχολιάζεται. Και ας μην έχει τις ικανότητες του Ρίππερ, έχει τραγουδήσει όμως στο “Burnt Offerings” και το “Dark Saga” τα οποία και είναι ΕΠΗ.
O Barlow ήταν ο τραγουδιστής με τον οποίο οι Iced Earth έφτιαξαν το όποιο όνομα έφτιαξαν. Πολλοί τους γνώρισαν με αυτόν στο μικρόφωνο οπότε όποιος και να τον αντικαθιστούσε, πάλι αυτόν θα αναζητούσαν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει και κάποια τρομερή φωνή. Άλλο να αρέσει σε κάποιον η χροιά του, ο τρόπος που ερμηνεύει κλπ και άλλο όταν μιλάμε για δύναμη, εύρος, τεχνική.
Και ο Matt και ο Τim είναι φωνάρες. Ο ένας τραγουδά χαμηλά, ο άλλος ψηλά. Όταν ο ένας τραγουδά τα κομμάτια του άλλου, απλά τα σκοτώνει.
Δεν εχει καποια τρομερη φωνη για εσενα.Για αλλους εχει.
Τωρα αν θες να μιλησουμε για τεχνικη και ευρος θα σου αναφερω τον Οζι και τον Λεμι και ο διαλογος θα κλεισει εδω
Βασικα ειναι αλλο το στυλ. Ο Τιμ εχει αυτο το αμερικανικο screaming priest-ικο υφος με ‘σκληρα’ καθαρα φωνητικα (αν και το δουλεψε πολυ αυτο στο τελευταιο Iced Earth), ενω ο Matt πιανει μεν ψηλα, αλλα εχει πολυ πιο ‘‘γλυκια’’ χροια, και αρκετα ‘μπασο / βαθυ’ feeling στα χαμηλα.
Ακριβώς αυτό λέω:Πχ ο Lemmy δεν έχει καμμιά φοβερή φωνή αλλά έχει συνδέσει το όνομά του με τους Motorhead, στην ουσία είναι οι Motorhead. Οι Iced Earth πάλι είναι ο Schaffer, αλλά ο κόσμος τους γνώρισε με τον Μatt στο μικρόφωνο.
(Angmar: Βασικα ειναι αλλο το στυλ. Ο Τιμ εχει αυτο το αμερικανικο screaming priest-ικο υφος με ‘σκληρα’ καθαρα φωνητικα (αν και το δουλεψε πολυ αυτο στο τελευταιο Iced Earth), ενω ο Matt πιανει μεν ψηλα, αλλα εχει πολυ πιο ‘‘γλυκια’’ χροια, και αρκετα ‘μπασο / βαθυ’ feeling στα χαμηλα:Angmar)
Συμφωνώ μαζί σου, απλά μία ένσταση: Ο Tim με σκληρά φωνητικά τραγουδούσε και στο Jugulator και στο Demolition. Στα άλμπουμ με τους Earth η ερμηνεία του μου φέρνει πιο κοντά στους Winter’s Bane.
Τεσπα, η επιστροφή του Barlow πιστεύω ότι έκανε καλό και στις δύο πλευρές, και στους οπαδούς των Earth αλλά και σε εμάς τους οπαδούς του Owens. Ελπίζω μόνο η επόμενη επιλογή συγκροτήματος που θα κάνει να είναι καλύτερη(αν και εγώ ζω να τον δω πίσω στους Winter’s Bane)
Mα, σε αυτούς δεν γύρισε πια; :-k
Δεν είναι κάτι τελειωμένο και μέχρι να γίνει εγώ δεν πιστεύω τίποτα.
Επειδή δεν μου αρέσουν, ούτε τώρα, ούτε ποτέ, οι Winters Bane, δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα! :roll:
Ο Angmar που είχε μια επικοινωνία πριν λίγες μέρες με τον Owens, αν δεν κάνω λάθος, κάτι του είπε ότι τώρα αυτοί είναι η κύρια προτεραιότητά του!
Όταν δεί το thread θα σου απαντήσει ο ίδιος για 100% εγκυρότητα αυτού που σου λέω! :yes:
Thank you very much mate!!!
Βασικα για να ειμαστε ακριβεις το ειπε μεσα στις ακρες, σε φαση ''να δωσουμε μια ευκαιρια στους Winters Bane". Για να δουμε. Μακαρι.
Εδιτ: Εγω παντως του το πα. Γραψε τους μανατζαρεους, παρε τηλεφωνο τους Friedman, Ellefson και Menza (που επισης χαραμιζονται) και βγαλε καμια δισκαρα. Δε το κοβω να γινεται, αλλα νταξ… επρεπε να το πουμε…
Ναι, αυτο ισχυει. Η φωνη του ξαναγινε πιο μελωδικη. Βασικα ειναι καπου στη μεση αν με πιανεις.
Ρε γμτ, εγω θελω να κανει κατι καλο με μικρη μπαντα. Τωρα θα μου πειτε, δυσκολο, αλλα νταξ σαμπως οι περισσοτερες παλιες μπαντες βγαζουν ακομα υπερδισκαρες; Το να παει παλι σε γνωστη με κινδυνο να ξαναφυγει θα ειναι τεραστια μλκια. :?
Αυτή η πρότασή σου με Friedman κλπ ήταν όλα τα λεφτά. Μακάρι.
Η αλήθεια έιναι ότι αν ξαναπάει σε γνωστή μπάντα μάλλον θα πάει για να έχει και κάποιο εισόδημα. Εγώ επίσης θα γούσταρα να τον ακούσω και στους Vicious Rumors (αν ισχύει ότι έφυγε ο Rivera) αλλά και αυτό χλωμό το κόβω.
Μωρε, καλα θα ειναι αλλα επειδη ειμαι οπαδος του Τιμ θελω να κανει κατι που ο ιδιος θα εχει αναγνωριση. Το να περιφερεται απο δω κι απο κει δεν ειναι οτι καλυτερο. Αυτα τα λεω ενω γουσταρω καργα VR. Και ξερεις κατι; δε μου κολλαει πολυ ο Τιμ στο ολο ‘‘πακετο’’… :?
Επισης αν υπαρχει θεληση ποτε μη λες ποτε. Οι VR εχουν πει θα βγαλουν δισκο μεσα στο 2008 και θελουν κατι ‘‘δυνατο’’ για να το σπρωξουν… Το ιδανικοτερο αυτη τη στιγμη θα ηταν να εκανε οτι και με Iced Earth. Να εχει μια δικη του μπαντα (βλ. Beyond Fear) που θα σπερνει και μια για να βγαζει το ψωμι του. Το θεμα βεβαια ειναι οτι η μια τρωει χρονο απο την αλλη… αν ειναι να το κανει, ας αξιζει το κοπο τουλαχιστον…:-k
- Eνώ με Menza και Friedman κολλάει… :roll:
Και 2) Μόνο μια μπάντα υπάρχει που μπορείτε να αναφέρεστε με τα αρχικά VR και αυτοί δεν ειναι οι Vicious Rumors! [-X 8)
:lol: :lol:
Νομίζω πως αν πάει πάλι σε άλλη “έτοιμη” μπάντα ο Ripper θα αποδείξει ότι ειναι ή αφελής ή κερδοσκόπος. Κάτι το οποίο θέλω να πιστεύω δεν ισχύει.
Ο Friedman αποχώρησε από τους Megadeth για τον απλό λόγο ότι δεν ενδιαφερόταν και πολύ για metal. Μένει μόνιμα Ιαπωνια και ασχολείται με την pop…Χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα ξαναβρεθεί στους Megadeth, απλά όχι τώρα.
Η φωνή του Matt έχει πολύ περισσότερο συναίσθημα…
σωστά…
στην τελευταία μέτρηση είχε 3,5 κιλά του Barlow έναντι 3,2 του Owens…
3,6 κιλά είχε ο Barlow!