Matt Barlow ξανά στους Iced Earth?

Αυτό μπορεί να ισχύει για τον Schaffer και τους Iced Earth γενικότερα, όχι όμως για τον Matt.

Κατά τη γνώμη μου το πάθος και το συναίσθημα που βγάζει ο Barlow στη σκηνή δεν συγκρίνεται με τίποτα! Αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι το “Tim VS Matt”, έχω βαρεθεί πια…

δείγμα από το νέο single και επανηχογραφήσεις κομματιών του 1ου μέρους από τον Matt.

Στο the clouding πάντως ο Ripper μ’ άρεσε πολύ περισσότερο…:stuck_out_tongue:

Δεν ισχυει για τον matt???καλα…ασε ρε νικαρα (εισαι γειτονας αδερφε νικη βολου και ολε…) πολυ βρωμαει η δουλεια…γενικα ειναι μια μπαντα που εχει παρεκλινει της πορειας της.δεν ειμαι υποστηρικτης της το δηλωνω αρκετα κομματια της μου αρεσουν αλλα μου την σπαει ο schaffer σαν κιθαριστας επαναλαμβανομενος αρκετα παντα κατα τη γνωμη μου…δεν ισχυει θεμα συγκρισης οντως ο matt εχει μια σαφεστατη υπεροχη σε ατμοσφαιρικες-χαμηλες στο τροπο ερμηνειας του αλλα ο ripper ειναι πιο ολοκληρωμενος φωνητικα.τελος παντων και αυτος στον malmsteen παει και αρχιζει και πεφτει στα ματια μου.ελα ρε τιμ ειπαμε παλι για καβατζες πας αφου το πολυ σε κανα χρονο δυο θα σε διωξει ο θειος…πολυ βρωμισε η δουλεια…

Άντε ρε Νικάραααα! :smiley:

Άκουσα τα samples από το νέο CD.
Μου άρεσαν, αλλά δεν εντυπωσιάστηκα!

Δεν ξέρω όμως γιατί… όταν άκουσα τα Samples από Pyramaze, εντυπωσιάστηκα περισσότερο! :stuck_out_tongue:

spytouf, πάμε για Superliga του χρόνου!:drunk:

δεν θελω να ακουσω τιποτα ακομη , δεν εχω πολυακουσει τον προηγουμενο δισκο με τον Τιμ , οποτε δεν θελω να μπω ακομη στο κλιμα του νεου δισκου (ειναι που ειναι και concept…)
παντως οσο και να λατρευω τον Ματτ , ηταν μεγαλο ρισκο να επιστρεψει στα μεσα της ηχογραφησης , το αλμπουμ θα εβγαινε με την φωνη του Τιμ

Το “Walk Alone” από αυτό το λίγο που άκουσα, μου θύμισε λίγο “Order of the Rose” στο γρήγορό του. :stuck_out_tongue:

Mέτρια…το στυλ παραμένει το ίδιο…μόνο η φωνή άλλαξε…:roll: