Matt Elliott - 24, 26, 28/03/2014 - Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα

Ο φιλος μας, Matt Elliott ανακοινωσε τις ημερομηνιες για την επιστροφη του στην Ελλαδα. Συγκεκριμενα:

[LEFT][FONT=lucida grande]24 March Thessaloniki, Mavri Trypa [/FONT]
[FONT=lucida grande]26 March Larisa, Stage Club [/FONT]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]28 March Athens, Tin Pan Alley

Απο το:

Ας θυμηθουμε ξανα την μεγαλειωδη βραδια του 2011 για την νεα οπου θα ερθει.


[/FONT][/COLOR][/LEFT]

Εγγυημένη μιζέρια. Εννοείται θα 'μαστε εκεί.

Για το live της Αθήνας, το opening act θα είναι η Μελεντίνη σε πιάνο/ φωνή και συνοδεία φαγκότο και τσέλο.

Είσοδος:
?12 (περιορισμένα εισιτήρια ορθίων)
?15 (περιορισμένα εισιτήρια καθήμενων)

Τα εισιτήρια καθήμενων είναι συνολικά 120 και αφορούν μη-αριθμημένες θέσεις μπροστά και γύρω από τη σκηνή, ενώ τα ορθίων είναι μόλις 80 στον εξώστη του χώρου.

Λόγω του αυστηρά περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε!

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς)
και


(ανταλλάσσονται με κανονικά εισιτήρια στην είσοδο)

Δελτίο Τύπου:

Παρασκευή 28 Μαρτίου

Matt Elliott (uk)
Melentini (gr)

Είσοδος:
?12 (περιορισμένα εισιτήρια ορθίων)
?15 (περιορισμένα εισιτήρια καθήμενων)

Τα εισιτήρια καθήμενων είναι συνολικά 120 και αφορούν μη-αριθμημένες θέσεις μπροστά και γύρω από τη σκηνή, ενώ τα ορθίων είναι μόλις 80 με τις θέσεις να βρίσκονται στον εξώστη του χώρου.

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς)

Ο Matt Elliott επιστρέφει για ακόμη μια φορά στη χώρα μας έχοντας στις αποσκευές του τον εκπληκτικό καινούργιο του δίσκο “Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart” που κυκλοφόρησε από την Ici d’Ailleurs στα τέλη της περσινής χρονιάς.

Γεννημένος στο Bristol της Αγγλίας, ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα το 1996 ως Third Eye Foundation με την κυκλοφορία του “Semtex” στην εταιρία Linda’s Strange Vacation. Με αυτό το όνομα κυκλοφορεί ακόμα 5 άλμπουμ και καταξιώνεται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Το 2003 κυκλοφορεί πλέον ως Matt Elliott το πρώτο του άλμπουμ The Mess We Made στην Domino και συστήνει στο κοινό τον καινούργιο του ήχο ο οποίος κινείται σε φολκ μονοπάτια με τη συνοδεία κιθάρας, πιάνου και των μελαγχολικών φωνητικών του. Ακολουθεί η κλασσική πλέον τριλογία των “Drinking Songs” (2005), “Failing Songs” (2006) και “Howling Songs” (2008 ) στη γαλλική δισκογραφική εταιρεία Ici d’Ailleurs. To 2010 επανεμφανίζεται ως Third Eye Foundation και παρουσιάζει το “The Dark” ενώ παράλληλα συνεχίζει τις κυκλοφορίες του ως Matt Elliott με το “The Broken Man” και τη χρονιά που μας πέρασε με το “Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart”, δυο δίσκους που παρασύρουν τον ακροατή στο γνωστό του στοιχειωμένο ηχοτοπίο που με μοναδικό τρόπο δημιουργεί.

Την συναυλία θα ανοίξει η Μελεντίνη. Το σχήμα της θα αποτελείται από τσέλο και φαγκότο, και την ίδια στη φωνή και το πιάνο.

Η Μελεντίνη είναι δημιουργός και τραγουδίστρια των Running Blue Orchestra (τσέλο/ ηλ. κιθάρα, φαγκότο, μπάσο, τύμπανα) και του ηλεκτρονικού σχήματος Sequence Theory Project, οι οποίοι μετρούν δύο ψηφιακά albums στο ενεργητικό τους (?Τoyland?, 2010 / ?The collapse of civilization?, 2012) και πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις σε πολιτιστικές και εικαστικές δράσεις . Παράλληλα είναι μέλος της μουσικής οικογένειας των Universe217, συμμετέχοντας στη δισκογραφία και τις συναυλίες τους με πιάνο / τρομπέτα. Με μια σειρά μουσικών συνθέσεων για παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους , εμφανίσεων σε θεατρικούς ρόλους και άλλα δρώμενα υπογράφει τη σύνθεση, στίχους και ενορχήστρωση σε έναν προσωπικό δίσκο με τη συμμετοχή αξιόλογων μουσικών στην εκτέλεση πνευστών, συμφωνικών εγχόρδων, θέρεμιν, μπάσου, τυμπάνων, synths κ.α με τίτλο?Explosions around, the desert inside?, ο οποίος κυκλοφόρησε από τη Restless Wind το Φεβρουάριο 2013.

Η ηχητική της φόρμα είναι βασισμένη σε ένα ευρύτερο μουσικό φάσμα με αναφορές στη vintage pop, το dark cabaret, το ισλανδικό post rock, τα folk ιρλανδικά τραγούδια και τα βαλκανικά νανουρίσματα, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά που διέπουν όλα τα κομμάτια του τελευταίου δίσκου είναι ο αργός ρυθμός και η minimal δομή.

Links
http://www.thirdeyefoundation.com/



Α επίσης μιλάμε για το μέλλον και όχι το παρελθόν, οπότε αν θέλετε αλλάξτε στον τίτλο το 2013 σε 2014 :stuck_out_tongue:

Βγηκανε τα εισητηρια, θα ειμαστε εκει να δουμε και να απολαυσουμε την φιλτατη Μελεντινη με τον φιλο μας τον Ματτ Ελλιοττ.

Επίσης, πολύ ωραία η αφίσα όπου ο Matt μιμείται το εξώφυλλο του drinking songs :smiley:

Τι να λέμε, μεγάλος καλλιτέχνης και φοβερός στα λάηβ του.

Θα προσπαθήσουμε

εκτελεσάρα

Σας ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια για την συναυλία Matt Elliott και Melentini στην Αθήνα αύριο Παρασκευή 28/3 στο Tin Pan Alley εξαντλήθηκαν και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα στο ταμείο.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 ακριβώς.

Όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο σημερινό σολντ αουτ λάηβ, έχει και λαηβ στρημιν λέει. Μεγαλεία.
http://tinpanalley.gr/live

πειτε ποσο ωραια ηταν οσοι πηγατε