Mayfair 27/10/12 Λάρισα - 28/10/12 Αθήνα

Επίσης δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου ή αν το διαπίστωσαν κι άλλοι Αθηναίοι, αλλά το ΑΝ είχε φοβερό ήχο στους Mayfair! Η ατμόσφαιρα αποδόθηκε όπως ακριβώς έπρεπε!

Αντί εξαιτίας της κρίσης να κοιτάξουν να τελειώνουν τα live πριν τις 12 τώρα έχουμε μεταμεσονύχτια live λες και πάμε μπουζούκια! και έτσι και πάλι οι εκτός κέντρου έπρεπε να πάρουν ταξί αντί για μια μπύρα ή το cd της μπάντας.

Πάντως το live αυτό έγινε με χρονοκαθυστέρηση 15ετίας, αναρωτιέμαι αν και τότε θα είχαν περισσότερο κόσμο πάντως, κάτι τέτοιες μπάντες τις ακούγαμε ελάχιστα άτομα και απλά δεν τις περιμέναμε ναρθουν, εκτός και αν ήταν τσόντα σε κανα γνωστό όνομα (όπως πχ Elegy ή Conception σε Stratovarius και ας ακύρωσαν οι τελευταίοι για να κλαίμε μετά στα σκαλάκια του Ρόδον).

Ακόμα και οι [B]Parthian Shot[/B] που άνοιξαν ήταν χαμένοι για χρόνια (ένα demo από το 2004 τελευταία δουλειά πριν το φετινό ep. Eυχάριστο μελωδικό προγκ + διασκευή savatage.
Στη συνέχεια οι [B]Fortress Under Siege[/B] ήταν απρόσμενα καλοί και με γύρισαν πίσω στο 1997 και το ιστορικό πια ep τους (το τίμησαν με 2 κομμάτια) + πολλά από το νέο άλμπουμ αλλά η διασκευή σε πριστ απλά θα μπορούσε να λείψει.
Και μετά [B]Mayfair[/B]! Στην αρχή ανατριχίλες (λες να τα πάρουν όλα με τη σειρά?!) αλλά τελικά περίεργο σετλιστ με δυσανάλογα πολλά νέα κομμάτια. Προσοχή όμως, μου άρεσαν όλα τους (!) -απλά μιας και είναι ακυκλοφόρητα χάσαμε κάποιες παλιές κομματάρες άδικα…

Μερικά βιντεάκια:
MAYFAIR ?[B][U]behind/advanced in years[/U][/B]
FORTRESS UNDER SIEGE -[B][U]blind faith[/U][/B]
FORTRESS UNDER SIEGE ?[B][U]soldier boy[/U][/B]
PARTHIAN SHOT -[B][U]clonosis[/U][/B]

στο die flucht δεν φερθηκαν πολυ καλα, ε. το μεσο του τραγουδιου με τα θεικα τυμπανα δεν ειναι για να αλλαζει ουτε στο ελαχιστο. ποση ωρα παιζουν γενικα; θετικο οτι τους αρεσουν τα καινουρια τους τραγουδια παντως.

μπορεί οι prog συναυλίες γενικά να είναι απειροελάχιστες, αλλά οκ, όταν οι mayfair παίζουν έτσι… Τα καινούρια κομμάτια μια χαρά, αρκετά ψυχεδελικά ιδίως στις εισαγωγές, αλλά όπως και να’χει κυλάνε όμορφα σε ποικιλόμορφο σετ.

επος.ΕΠΟΣ.

Και εισαγωγή Philip Glass Koyaanisqatsi. Όλο θετική ενέργεια αυτά τα παιδιά.

Nα βγει να βγει!! ο μεθυσμενος τα ειπε καλυτερα αλλα και εσυ προσπαθησες χαχα

γενικα συμφωνω με τα παραπανω, ηταν μια ωραια εμπειρια γενικοτερα τα παιδια πολυ φιλικοι ο ντραμερ τρελας γουσταρε τη ζωη του ο τυπος ο νοσφερατου στην κιθαρα μας γαμησε τα πρεκια και γενικα ηταν απιστευτα… ισως το σετλιστ ηθελε λιγο στρωσιμο αν και τα καινουρια κομματια ηταν ομορφα θα ηθελα να χωσουν κατι απο fastest και ενα τουλαχιστον ακομα απο die flucht. Ξαναλεω παντως ηταν υπεροχη οικογενειακη εμπειρια…

ΥΓ. ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.8)

[B]One Night And A Dream[/B] " Stage Club " Larissa

πω ρε πουστη…

:cry:
και τότε και τώρα συγκινούμαι

κανένα δίωρο νομίζω ήταν. ας επιβιβάσουν οι κάτοχοι ωρολογίου.
να και ένα ακόμα καινούργιο: [B]Schlage Mein Herz[/B]

Ξεκίνησε 23:25 και τελείωσε 01:10 αν θυμάμαι καλά

φανταστικες καταστασεις!

με χαροποιησε ιδιαιτερα το γεγονος οτι ηταν Prive φαση! οσοι παρευρεθηκαμε στο an club θα εχουμε να λεμε πως βιωσαμε μια εμπειρια Once in a lifetime!

μαγικες στιγμες , ολοι ειμασταν καταπληκτικοι!

χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι ποιοτικοι οπαδοι και γαματες μπαντες(ελαχιστες δυστυχως) οπως οι mayfair!

Πόσο κόσμο είχε κάτω;;;

καμιά κατοστάρα το πολύ…

παραληράω

Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Mario και όλη η μπάντα γενικά, ανταπορίθηκε απόλυτα στην εικόνα που είχα πλάσει μέσα μου όλα αυτά τα χρόνια που άκουγα Mayfair. Απίστευτος performer ο τύπος και ακόμα πιο απίστευτη φωνή

[B]Tric trac - Live In Larissa[/B]

σαν να μου αρεσε αυτο

ναι, ναι & ναι
"ήρεμο" και όμορφο

και γενκα ολα τα νεα μου άρεσαν. ελπιζω οταν τα ακούσουμε σε δισκο να ειναι ακομη καλύτερα

Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι δεν κατάλαβα κάποιο μεγάλο χάσμα σε νέα και καινούρια. Εννοώ ότι είναι ίδιο ύφος κλπ κλπ

ίδιο ύφος δεν είχαν καν οι παλιές τους δουλειές μεταξύ τους