Mayfair 27/10/12 Λάρισα - 28/10/12 Αθήνα

^^ ο mario σε Advanced in years. προσκυνώ απλά…

με κάλυψαν σχεδόν οι αγαπητοί προλαλήσαντες.
Πολύ καλή φάση η όλη βραδιά. innosense εξαιρετικοί. Το έχουν πάρα πολύ, απλά πρέπει να πάρουν κάποια παραπάνω live για να ξεσφιχτούν και με τον κόσμο. Φοβερή και η εκτέλεση στο roll the fire.
και μετά μπήκαν οι mayfair με έναν αέρα και στήσιμο στην αρχή, κάτι σαν τους bauhaus του live gotham να παίζουν prog. Στην συνέχεια βέβαια επικράτησε πιο πολύ η επικοινωνία με το κοινό (με αποκορύφωμα την ΤΡΟΥ ΜΑΙΤΑΛ στιγμή με τον κιθαρίστα που ανέβασαν να παίξει μαζί τους στο τέλος), χωρίς όμως το ένα να επισκευάζει το άλλο. Παράξενο κάπως το setlist χωρίς κομμάτι από το φάστεστ (και έπαιξαν από το demo!!) και με πολλά καινούργια κομμάτια, τα περισσότερα των οποίον από πολύ καλά μέχρι εξαιρετικά (όσο βέβαια μπορείς να κρίνει live με μία ακρόαση), αν και σε διαφορετικό πλεόν στυλ (με τα βασικά στοιχεία και την ιδιαιτερότητα τους όμως να είναι παρών), αλλά με τον Mario να δίνει πόνο (ειδικά σε κάτι σημεία που έχωνε τα γερμανοαυστριακά του). Γενικά το μεγαλύτερο ποσοστό των ματιών ήταν στραμμένο στην φωνητική αλλά και εν γένει απίστευτη ερμηνεία του Mario, με τον Rene και τους δύο attacking love brigade κάτι παραπάνω από άψογους (οκ ο συμπαθέστατος nerd drummer δεν είναι little, αλλά μια χαρά). Ήχος πολύ καλός και για τα δεδομένα του χώρου εξωπραγματικός (και στους innosene)

Όπως βλέπετε και από τις φωτό το κλίμα μετά ήταν πολύ καλό. Οι mayfair άψογοι σε όλα, ευγνωμονούσαν τον κόσμο αντί να γίνετε το αντίθετο. Οι γνωστοί άγνωστοι φορουμικοί όλοι εκεί :smiley: και γνώρισα και τιτάνα astaldo. Τσιάρζ μέιτ. :smiley:

Βασικά δείτε τα videa που πόσταρε μόλις η Μαρία οι αθηναίοι αν το σκέφτεστε ακόμα (αν και δεν συλλαμβάνουν επακριβώς την ατμόσφαιρα)

edit στην πραγματικότητα όλα τα παραπάνω είναι μπουρδολογίες, αντί για κραυγές ηδονής που θα περιέγραφαν καλύτερα το λάιβ :stuck_out_tongue:

Μόλις επέστρεψαν Καβάλα!!!

Τώρα εγώ τι να πω… Απίστευτο το όλο σκηνικό! Δεν περίμενα και πολλά από το live είναι η αλήθεια αλλά μετά το τέλος του ευχόμουν να μπορούσα να είμαι σήμερα και Αθήνα. Και κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι ο Mario. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ!!! και φωνητικά και ερμηνευτικά! Καταπληκτικός απλά. Στο φωνητικό κομμάτι πραγματικά δεν το περίμενα με καμία παναγία να είναι τόσο καλός! Βασικά όχι απλά καλός… να είναι όπως στους δίσκους ρε φίλε! και γενικά το παλικάρι δεν ήταν πάνω στη σκηνή. Όχι… ήταν κάπου αλλού. Εντελώς αλλού.

Ρενέ ήσυχος, στη μεριά του, φαινόταν να μη πιστεύει τέτοια αποδοχή από το κόσμο. Έκανε τα κόλπα του με την κιθάρα του με μια χαρά ήχο (εντάξει να λέμε και την αλήθεια δεν είχαν και βαρύ ήχο για να μπουκώνει πχ αλλά ήταν αρκετά καλός). καταπληκτικός τύπος!

Jolie… τι να λέμε τώρα. Σαν μικρό παιδάκι όπως αναφέρθηκε πιο πριν! Παίζει να διασκέδασε ΚΑΘΕ δευτερόλεπτο του live. Παικτικά οκ έκανε την δουλειά του αλλά και μόνο που τον έβλεπες με ένα μόνιμο χαμόγελο σου έφτιαχνε την διάθεση. Πολύ φιλικός τύπος.

Ο μόνος σχετικά απόμακρος ήταν ο μπασίστας. Γενικά και στο live αλλά και πριν / μετά από αυτό.

Γαμώ γενικά η φάση! Χαίρομαι ιδιαίτερα που κατάφερα και ήρθα γιατί συνάντησα “βαριά χαρτιά” του forum!

Deckard, Jiop(b)a, Crimson, Moon Madness, Milaber και Maria Jane χάρηκα πάρα πολύ και ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι!!! Έχουμε κάποιες συζητήσεις να ολοκληρώσουμε με πιο καθαρό μυαλό :wink:

Edit:
Απίστευτη φωτό!

AXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX <3

γέλα floydized γέλα.
άνοιξέ και το spoiler τώρα για να κοπούν τα γελάκια

λιώνω,σβήνω, χάνομαι…

[SPOILER]ρε πουστη. τι καλα που περάσαμε [/SPOILER]

:lol:
συμβουλή: κλειδώστε τις φωτογραφίες κάπου ή αλλιώς χρησιμοποιήστε τες για τα άτακτα παιδάκια

:lol::lol::lol:

Εχω πεθανει με τις φωτο.Ρεμαλιαααααααα!!

Τhat’s me mutherfuckers!!!

Παντως βλεπω τα εξαιρετικα αυτα videos και μεταφερομαι νοερα εκει που τετοια ωρα χθες γουσταραμε με την ψυχη μας!!!

Απίστευτη μπάντα! Απίστευτη απόδοση! Ανατριχίλες πραγματικά. Και τα καινούργια φοβερά, καμία σχέση με puressence που ειπώθηκε. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι το live ξεκίνησε με μια ώρα τουλάχιστον αργοπορία με αποτέλεσμα να μην παιχτούν τα penny for a poor man και advanced in years στο encore, παρόλλο που υπήρχαν στο σετλιστ :frowning: Το ότι αυτή η τεράστια μπάντα, που έδωσε τέτοιο live χωρίς soundcheck, είναι παγκοσμίως άγνωστη, αποδεικνύει το μέγεθος της μαζικής ανθρώπινης βλακείας

:frowning: Γαμώ την αφραγκία μου γαμώ! Ισάξιο ξενέρωμα και για τις τιμές των cd, αν αγοράσατε καμιά δεύτερη κόπια (απελπισμένος detected) στείλτε κανά μήνυμα…

Jiopa μοιάζεις συγκλονιστικά με τον ηθοποιό Ζαχαρία Ρόχα, συγκλονιστικά όμως:!:

Ο Mario είναι μια ζωντανή θεατρική παράσταση, τέλος. Υπέροχος. Λαιβάρα με την μπάντα σε φοβερά κέφια και τέρμα ενθουσιασμένη απ’ τον κόσμο. Πολλά καινούρια κομμάτια, με τα περισσότερα να μου αφήνουν θετικές εντυπώσεις, ίσως υπερβολικά πολλά πάντως. Τώρα για ξεκίνημα με Generation Isolated, Sunlight, Last Spring, Die Flucht, Advanced In Years κ.α. τι να πω; Απερίγραπτα. Μέχρι και το Daily Screams από το demo έπαιξαν! Κρίμα που έμειναν έξω άλλα έπη από το Die Flucht(Adam γαμώτο.) και πιθανό να μην ακούσουμε ποτέ κομμάτια από το Fastest. Άνθρωποι κατά τ’ άλλα τέρμα φιλικοί, να χαίρονται και μόνο που είναι πάνω στην σκηνή. Τσίμπησα και τα σιντάκια μου! :smiley:

(κάποιον είδα με CD Behind, ας μου πει που το βρήκε)

Υ.Γ. Ελπίζω να μην βγει ποτέ βίντεο από το Last Spring εδώ. :stuck_out_tongue:

ετσι.
και πες και εσυ στο Jiopa οτι τα νεα κομμάτια δεν ειναι καρφί πιουρεσενς να ηρεμήσουμε

Στο σχολειο ειχα βαρεθει να το ακουω αυτο!
Το ξερω φιλε μου!

εχε γεια καημένε κόσμε. 17,5 λεπτά απο λαρισα
[B]1. Advanced in Years
2. Madame Pest
3. Sunlight
4. Last Spring[/B]

edit. αν ειναι δυνατόν. κωλοχτυπιομαστε μεσα στο σπιτι…

φωτογράφε, τράβα μια φωτογραφία… έστω απο κινητό

αχαχαχαχαχαχ ωραία φάση το media player! :lol:

σε μια στιγμή βγήκε και αντιβαιρους.χαχαχαχ.
ελα μωρε. ψυχεδέλεια

http://www.youtube.com/watch?v=jjjDXsy9Brg
http://www.youtube.com/watch?v=lXN2t3ddqqc
http://www.youtube.com/watch?v=32wOJAbmRSw