και γω όλα σε cd τα θυμάμαι μαζί με soul cages και λοιπά προγκ… ωραίες εποχές
Στίχους δεν έχει το βινύλιο. Έχει μπόνους κομμάτια από demo. Όπως είπαν θα επανακυκλοφορήσει και σε cd. Το fastest trip in cyberwanda έχει στίχους για όλα τα κομμάτια αλλά στα Αυστριακά.
από το ντέμο εκείνης της χρονιάς λες? μια χαρά! αν μπορείς γράψε εδώ τα κομμάτια
Find My Screams Behind This Gate Demo 1991
Daily Screams/Long, Past and Forgotten
Man of Sorrow
Για όποιον ενδιαφέρεται το βινύλιο είναι αριθμημένο. Το δικό μου γράφει 164/500 το 164 χειρόγραφα
Καλημερα κι απο μενα.Ο φιλος [B]MIlaber 22 [/B]με προλαβε αν και χθες το βραδυ μπηκα στον πειρασμο μολις επεστρεψα να ενημερωσω τους ανυπομονους,αλλα η νυστα δεν μ αφησε.
Ξεκιναω οπως παντα,με το support group,τους [B]Innosense[/B],που ως γνωστον ειναι μια μπαντα που κινειται μουσικα στο progressive metal και εχει ως επιρροες συγκροτηματα σαν στους [B]Fates Warning[/B] και τους παλιους καλους [B]Queensryche[/B],αλλα στα αυτια μου αυτο που παιζουν ειναι ενα χιλιοπαιγμενο ειδος,που απο ενα σημειο και μετα κουραζει καπως.Ο τραγουδιστης ,που θυμιζει πολυ [B]Roy Khan[/B] και [B]Geoff Tate[/B],ειναι πραγματικα πολυ καλος,αλλα δεν ειχε σχεδον καμμια επαφη με τον κσομο ουτε ο ιδιος ,οθυτε το group γενικοτερα και περα απο την πολυ πιστη και δυναμικα εκτελεση του’’[B]Roll The Fire[/B]’’ των [B]Conception[/B] δεν μου εμεινε τιποτα αλλο απο αυτους.
Και μετα απο λιγο βγηκαν πει σκηνης οι [B]Mayfair[/B] με τον [B]Μario[/B],τον βοκαλα ,να συγκεντρωνει απο την πρωτη στιγμη ολα τα βλεμματα πανω του,καθως ηταν πολυ κινητικος,τραγουδουσε με παθος και θεατρικοτητα κι ηταν ενας απο τους καλυτερους performers που εχω δει.Aπο την αρχη ξεκινησαν με το ομωνυμο ‘’[B]Behind[/B]’’ και τιμησαν αρκετα αυτο το EP,αλλα και την επικειμενη δουλεια τους που αποτελειται απο μετρια κατα την αποψη μου κομματια,που δεν εχουν καμμια σχεδον σχεση με το metal και θυμιζουν πιο συχγρονες μπαντες(τολμω να πω οτι το group σε αρκετα σημεια μου θυμιζε[B] [B]Puressence[/B][/B]!!!).
Προσωπικα ηθελα περισσσοτερο υλικο απο το magnum opus τους,το ‘’[B]Die Flucht[/B]’’ και μαλιστα ξελαρυγγιαστηκα να φωναζω να παιξουν το καλυτερο τους κομματι για μενα,το ‘’[B]Adam[/B]’’,αλλα επι ματαιω!
Τες πα,πολυ καλη εμφανιση και στο τελος ανεβασαν στη σκηνη εναν πολυ καλο τοπικο κιθαριστα κι επαιξαν πολυ καλα με δυο κιθαρες το ??[B]Behind[/B]’'ξανα.
Mετα το τελος οτυ show αγορασαμε τα cds τους,μας τα υπεγραψαν(κανοντας ορθογραφικα λαθη),φωτογραφηθηκαν μαζι μας και γενικοτερα περασαμε γαματα.
Γνωρισαμε [B]Maria Jane[/B] και [B]Astaldo[/B](αδερφος απο [B]Καβαλα[/B] και καφρος σαν και τον γραφοντα,δεν αφησαμε λαρισαικο κωλο ασχολιαστο!!!).
Ελπιζω να τα ξαναπουμε με τα παιδια,αλλα και με τους συνηθεις υποπτους [B]Crimson Idol[/B] και [B]Deckard[/B]!!!
Sorry Jiopa αλλά τα νέα κομμάτια με τίποτα δεν είναι μέτρια. Μπορεί να θύμιζαν νέες μπάντες αλλά ο ήχος ήταν αρκετά πιο metal σε σχέση με το fastest trip
Το κομμάτι που έπαιξαν στο τέλος είναι νομίζω το Advanced In Years
Πολυ σωστος!!Λαθος δικο μου!
μας πρόλαβε ο milaber(και τώρα ο jio[B]B[/B]as:lol:).
[B]χάθηκε η μπάλα. stop.[/B]
καλά το είπε ο milaber. ειχα και εγω τρελές αμφιβολίες για το τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε αλλά δεν έλεγα τίποτα μην το γκαντεμιασω.
θα είχαν προετοιμαστεί για ενα live ή θα είναι μια εμφάνιση πάμε και οτι βγει?
απο το τέλος του πρώτου κομματιού και μετά εξαφανίστηκε κάθε αμφιβολία για το αν εχουν προβάρει, αν έχουν όρεξη, αν είναι σε καλή κατάσταση.και απο την στιγμή που ειδαν την ανταπόκριση μετά το τέλος του πρώτου κομματιού , η μπάντα πήρε φόρα.
o mario κόντευε να οργώσει την σκηνή και ηταν τόσο θεατρικός και παραστατικός που ειναι ενα βήμα πριν το broadway. αλλά αυτο που έκανε έκπληξη ειναι η κατάσταση της φωνής του. όπως είπα και σε astaldo είναι λες και την ειχε βάλει τόσα χρόνια σε ενα ντουλάπι και τώρα με μια κίνηση την έβγαλε.άξιος.!
René στην κιθάρα να νιώθει σχεδόν ντροπή απο τα χειροκροτήματα και μετά να “νιώθει” πάνω απο την κιθάρα του.ναι γαμώ!
Jolly στα τύμπανα να μην πιστεύει την ανταπόκριση και οι αντιδράσεις του να είναι μικρού παιδιού.παίζει να είναι ακόμη στο μαγαζί και να αγκαλιάζει κόσμο.αγαπουλης.
στο σετλιστ είναι γεγονός οτι μερικοι ίσως ήθελαν κάποια διαφορετικά πράγματα αλλά και ετσι άξιζε και περάσαμε καλύτερα απο αυτο που περιμέναμε(τουλάχιστον εγω σίγουρα),επίσης Die Flucht ναι, αλλά μην υποτιμάμε ούτε για λιγάκι το behind γιατι θα πέσουν φωτιά, ταβάνι και ο σχορσιανιτης να μας πλακώσουν.
η μπάντα μετα το τέλος του Live πουλούσε , υπόγραφε, και φωτογραφιζόταν σε ρυθμούς πολυβόλου. πιο φιλικοί και πιο προσιτοί τους παίρνεις σπίτι σου να μείνουν για πάντα[B]*[/B]. ζήτησα κατι απο τον τυμπανιστηρτζη και μόνο που δεν έπεσε απο την σκηνή να το κάνει.αγάπες και μόνο
κλειστά cd, 5 ευρο :respect:
cheers, ζήτω, και μπράβο στα παιδιά: [B]astaldo[/B](και φίλους του) που χάρηκα πολύ που τον γνώρισα απο κοντά, ελπιζω την επόμενη φορά να μπορέσουμε να τα πούμε περισσότερο γιατι τώρα by foot και άφραγκος δεν γίνεται δουλειά. [B]deckard[/B](και φίλους του) που κάθε φορά που γύριζα και τον κοιτούσα ήταν σε έκσταση. στους τρελούς παλικαρους απο βολο [B]Mud, moon[/B], Και [B]milaber22[/B], αλλά και σε [B]jiopa[/B] που ειναι μια κατηγορία μόνος του. ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με φωνάζει στα ξαφνικά βλαχο και να με κανει να γελάω με την καρδιά μου (και , ναι ρε μαλάκα! σακουσαμε. φτάνει!). και τέλος στην [B]μαρια[/B](και καλά στο τέλος …:roll:)
*στο λιγο που μίλησα με κιθαρίστα μου ειπε οτι αν δεν κάναν αυτα τα Live θα ηταν στο στούντιο και θα έγραφαν. και οταν του είπα οτι ελπίζω να ειναι κατι που θα το δούμε(το αποτέλεσμα) σύντομα και οχι σαν κατι περιπτώσεις που τραβάνε αιώνες, μου ειπε μέσα στο 13 σίγουρα. πάμε μωρέ!
ε, εσείς απο αθηνα. [B]ΠΑΤΕ[/B]
[SIZE=“4”][B]
*[/B][/SIZE] [I]ελάτε να ζήσετε σπιτι μου. εχω μεγάλο σπιτι. ελάτε[/I]…:lol:
(είμαστε όλοι στο facebook τους)
Τα είπαν όλα τα παιδιά…
AXAXAXAX :lol::lol::lol:
[SPOILER]ΖΗΛΕΥΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! 7 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ[/SPOILER]
και λινκ με φωτογραφίες από dropbox
^^αρχηγός.
σαν ινδιάνος ειμαι γαμω. θελω κούρεμα
μπλουζακια ειχαν?
wtf?
ποτε εβγαλαν merch στο stage?
περιμενα αρκετη ωρα μετα το τελος της συναυλιας αλλα ματαια. ελαβα και λαθος τιπ οτι θα ακολουθουσε after show κατασταση στο stones και τελικα εμεινα χωρις το βινυλιακι:(
στα της συναυλιας, οτι ειπατε. Φοβερα κεφατοι ολοι τους-εγγυηση για να ειναι καλη μια συναυλια- και ο ηχος αξιοπρεπεστατος(με αυτα που ειχα ακουσει/διαβασει περιμενα πολυ χειροτερα)
ομορφα ομορφα
να μας ξαναρθουν
ναι, νομίζω 15?
πόση ώρα έπαιξαν?
ρε συ απο πανε. γιατί δεν μιλούσες αφού τελικά ήρθες? δεν δαγκώνουμε? next time
edit α καλα. στον Oljeselger παει
*το ειχαν πει παντως
Ο κόσμος που γνωρίζουμε ήδη, είτε από τη Λάρισα, είτε τις κοντινές περιοχές, φαίνεται να είναι πολύ κοντά στη δική μας νοοτροπία. Προσπαθούμε να κάνουμε μία «αληθινή-ειλικρινή» συναυλία?.τους τελευταίους 4 μήνες σταματήσαμε να κάνουνε σχεδόν οτιδήποτε άλλο για να στήσουμε το show για αυτούς τους μοναδικούς ανθρώπους. Ας δούμε τι άποψη θα έχουν μετά τη συναυλία?
ευχαριστω.
και καλα να περασουμε και εμεις σημερα.
Τι να πω εγώ τώρα? Με καλύψατε οι από πάνω. Πολύ καλοί innosense, υπέροχη η φωνή του τραγουδιστή.
Όσο για mayfair η είσοδος με το behind ήταν τόσο δυναμική που δε χρειαζόταν να περιμένει κανείς για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα. Δεμένοι σαν γκρουπ (και επισημότητες ε, όλοι με πουκάμισα ούτε ο Μαστέιν να ήταν:p), το ζούσαν. Όσο για το Mario όσο ανατρίχιαζε αυτός άλλο τόσο εγώ με τη φωνή και την όλη παρουσία του. Και ναι τουλαχιστον εμένα προσωπικά με κερδίζει το συγκρότημα που σέβεται το κοινό του και αυτό φάνηκε εκτός από τη μουσική τους δημιουργία στη σκηνή από την προετοιμασία που έκαναν για το λάιβ, τη φιλική τους διάθεση και τις τιμές στα σι ντι. Έτσι οι περισσότεροι τίμησαν το merch.
Θα ήθελα κάτι από fastest trip κανένα waterproof π.χ. αλλά και πάλι ικανοποιημένη είμαι καθώς μου άρεσαν και τα καινούρια τους τραγούδια.
Πρόταση:Αφού είχαν ούτως ή άλλως το video wall δεν έβαζαν και υπότιτλους γιατί π.χ. εκεί που ο Mario έδειχνε προς το ταβάνι και τραγουδούσε:dunno:
Επίσης ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με ανέχτηκαν αν και γενικά ήμουν -και είμαι- ήσυχη. Στην επόμενη συναυλία θα ξανάρθω, να ξέρετε! Και τέλος[SPOILER]συνεχίζω να έχω καλή ακοή παρά την ανατομική παραλλαγή της διπλής στροφής του ακουστικού πόρου[/SPOILER]