ελάτε ρε να είμαστε πολλοί. παιζει το 50% να ειναι απο το φορουμ :lol:
θοδωρα, αν ερθεις μεσω θεσ/νικης, ενημερωσε για το προγραμμα σου μηπως βολεψει και σε φορτωσουμε στο καρο
Εχω ανταλλαξει κινητα με τον Crimson,οποτε θα συνεννοηθω μαζι του και θα βρεθουμε!Παμε και για καμια μπυριτσα μετα!
πρώτη φορά παίρνω εισιτήριο με νούμερο 0001.
ελα να μαζευόμαστε και τα υπόλοιπα νούμερα
Α στο διαολο, εσυ ηρθες και πηρες το 0001?
Εκει ημουνα,μετα απο λιγο εφυγε και το 0002!
GREECE :
in 30 hours we will start our journey to larisa…(to start a “journey” with you great freaks…)
you will find our phonenumber here on facebook at friday,
to reach us and hopefully meet…
yippieh ey yeaaah
12345
το 002 (δεύτερο βραβείο) ανήκει σε μένα:p
Ναι το καταλαβα!
?! ποιος ήσουν ρε και ολες οι φάτσες ηταν γνωστές!!
εντωμεταξύ κατάλαβες την μαρια με το 002 2 λεπτα μετα. φαντάσου. πρώτη φορά ξέρεις ολο το κοινό εναν προς εναν.χαχαχα
Ακριβως μπροστα σου με την μπλουζα Primordial, εξω απο τον παγκο
Ετσι σας φακελωσα ολους!!!
#-o τοσο κοντά αλλά τοσο μακριά :lol:
θα εισαι στο Live και εσυ? :-s
Μπα δε νομιζω,σχεδον απιθανο.
Σκεψου οτι ουτε καν γνωριζα την υπαρξη τους λιγες μερες πριν.
Αμα πιασω κανα καλο στοιχημα σημερα/αυριο, ισως…
οκ. next time
φοβάμαι
Εντωμεταξύ ακόμα δεν κατάλαβα who are you… μες στα σκοτάδια που να παρατηρήσω και μπλούζες
οκ. σταματώ το οφ τόπικ, ο κόσμος θέλει να ενημερωθεί για σοβαρά θέματα περί της συναυλίας
Εγω λεω να παω ρε.Δε θα ερθεις?Σιγα,16 ευρω ειναι.Αν βγεις να φας περισσοτερα ξοδευεις.
Crimsonα θα σε παρω τηλ. το Σαββατο,οκ?Εκτος αν δεν ερθω…οποτε δε θα σε παρω :lol:
Ρε Λαρσαίοι δε με λέτε. Έχει κανα φτηνό μέρος να μείνουμε εκεί ή στα bars θα την βγάλουμε μέχρι το πρώτο πρωινό τρενάκι για Σαλόνικα;;;
Εκτός αν ψήνεται κανένας να δείξει τη φιλοξενία του κάμπου για λίγες ώρες
παρε. μιλαμε θα πεσουν τα τηλέφωνα το σαββατο :lol:
σε βλεπω στα μπαρ με τους παλικαρους απο βολο.(αλλα δεν κωλώνουμε. μεχρι το πρωι ωρε. παμε και τρώμε και 3-4 φορές:lol:)
εγω δεν εχω χώρο δυστυχώς.(και κάποιος άλλος με ειχε ρωτήσει:-k)
Ε άμα κάτσει κόσμος μέχρι αργά κομπλέ είμαστε!!! Μπύρες και φασαρίες για τους Manowar
Εγω δεν ειμαι απο μεσα απο Λαρισα,ειμαι κανα μισωρο μακρια.
Ολο και καποιος φοιτητης θα βρεθει να σε φιλοξενησει μεχρι το πρωι.Ουτως η αλλως θα τελειωσει αργα το live θα παμε και για καμια μπυρα,θα παλευτει η κατασταση.
Ααααα τελικά ούτε καν χρειάζεται! Το πρώτο τρένο είναι 4:18 το πρωί
Άαααααπλα