Αυτά είναι! Δεν είναι αναγκαίο για να περάσεις καλά να δώσεις ένα σωρό χρήματα για εισιτήριο και μετακίνηση για ένα πασίγνωστο συγκρότημα. Θα χρειαστώ μάλλον ενημέρωση αν γίνει ο,τιδήποτε στο μέλλον γιατί αυτόν τον καιρό η μόνη ενημέρωση που παίρνω είναι από γνωστούς στο fb για τα πάρτυ στα Χίλια κλπ…
τους soul cages τους είπα υποθετικά μιας και πήγε ηκουβέντα σε ομπσκιούρ προγκ. Πάντως γίνονται καλές κινήσεις. Μακάρι να βελτιωθούν λίγο οι συνθήκες και ο ήχος.
Και εγώ το εύχομαι αυτό, ειδικά για τις συνθήκες. Όσο για τον ήχο αν το γκρουπ παίζει καλά και υπάρχουν μόνο μικροπροβλήματα εμένα δεν με πειράζει και πολύ.
ανάλογα πως το λες το προβληματακια.
στο stage ας πουμε στις 2 κιθαρες ή ειναι δώρο μια τριτη απο το πουθενά ή η απόλυτη διαγραφή της μιας.
η φωνη ετσι και εχει λίγο γκρουβατη μουσική, ξέχασε την.
και διάφορα τέτοια.
:lol:Αξέχαστη εμπειρία κάτι σαν και αυτό. Όχι, τα μικροπροβληματάκια δεν τα εννοούσα έτσι…
Από fb:
“we will play this again, (with special-guest at guitar) end of oktober live in greece, 1st time since 20 years…”
[SPOILER]για το penny for a poor man
λαρισα
Τιμή Εισιτηρίου : Προπώληση 16 ?, Ταμείο 19 ?
Προπώληση Εισιτηρίων:
? Rock Music Store, Κοραή 34, 2410283919
Ελα 2 βδομαδούλες μείνανε λέμε!!!
Αstaldo,θα ερθεις Λαρισα???
Να βρεθουμε αν ειναι΄.
Ωωωω ναι!!! Δε το χάνω
Εννοείται, μόλις φτάσουν οι μέρες θα γίνουν τα απαραίτητα κονέ
Δυο εβδομαδες εμειναν γι’ αυτο ε. Οι Λαρισαιοι καντε τα κουμαντα σας αν ειναι ευκολο για σετλιστ, το σετλιστ.φμ δεν αναφερει τιποτα.
Κατα δευτερον, πετυχα στο γερμανικο ebay τη demo κασσετα, αλλα το εξωφυλλο ηταν κιτρινο, στα πλαινα λιγο διαφορετικο και ειχε μονο τα δυο απο τα τρια κομματια του ντεμο. Εχει βγει αυτο το πραγμα επανεκδοση ή ηταν μπουτλεγκ;
"Merch is on the way to us … Vinyl, Shirts, Stickers … for the greek`s … Yeah !!!"
από το φβ τους:)
γαμω τα λεφτά μου γαμω
alive art performances:
H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ MAYFAIR - INNOSENSE ΣΤΟ STAGE CLUB ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ!!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ. ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ, ΞΕΡΩ ΕΓΩ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ…
Όταν λέμε ελπίζω τη Δευτέρα μάλλον εννοείται ελπίζω μέχρι την Παρασκευή?
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00 Κ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ROCK MUSIC STORE, KORAH 34, 2410 283 919…
ελα να τρεχουμε
Σκεφτομαι να ερθω χωρις να εχω ακουσει νοτα,θα ακουσω βεβαια μεσα στην εβδομαδα.Δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω Σαββατο βραδυ.Μπορει ομως να σκασω ξεμπαρκος,θα με κανει κανεις παρεα?
στείλε τηλέφωνα μσν κτλ!!
θα είμαστε καλό team λογικά
αν και δεν το κοβω να τα καταφερνω, πειτε λιγο πως παμε στο στεητζ [ερχομενοι απο σαλονικη ξερωγω]
3 δίσκους έχουν βγάλει εκτός από κάτι demo οπότε άνετα τα ακούς μες στη βδομάδα για να έχεις μια ιδέα
και ναι εννοείται Σάββατο τι άλλο καλύτερο να κάνεις?
οδικώς μπαίνεις λάρσα και φτάνεις στον Άγιο Αχίλλειο ρωτώντας. παρκάρεις εκεί γύρω, μας παίρνεις τηλ και ερχόμαστε να σε μαζέψουμε
με λεωφορείο είναι ακόμα πιο εύκολο