Mayhem [22/10/2010]@Αθήνα, [24/10/2010]@Θεσσαλονίκη

Βασικά για όσους έχουν δει mayhem παλιότερα παίζει [I]αυτό[/I]

[SPOILER]

[/SPOILER]

Ήμουν κι εγώ λίγο χλιαρή για ετούτη τη συναυλία, βέβαια τους έχω δει και 800 φορές, ήταν και διάφορα external circumstances που με είχαν εξορίσει σε γωνία και δεν ήμουν σίγουρη αν άκουγα απαράδεκτο ήχο γιατί πράγματι έτσι ήταν ή γιατί καθόμουν σε άκυρο σημείο.
Ανακάλυψα όμως ότι και άλλοι “γέροι” είχαν την ίδια άποψη μ’εμένα. Και μάλιστα να επισημάνω ότι ναι μεν λέτε όλοι για τους θεούς Attila και Hellhammer (που το ξέραμε ότι είναι θεοί), δεν ακούω όμως τίποτα για το πόσο τέλειοι ήταν οι κιθαρίστες και πόσο αψεγάδιαστα κάλυπταν τη θέση του Blasphemer και απέδιδαν τα riffs.
Oπότε παραμένω με ένα ερωτηματικό, διότι χάλια ήχος, και τις δύο μέρες, με έμφαση σε βαβουριάρικες κιθάρες… εεεε… μήπως απλά ψαρώσαμε?

Αυτό ήταν ερώτηση/ πρόταση, δεν έχω σαφή απάντηση, ε.

http://www.youtube.com/watch?v=xhElUnjYYgA

http://www.youtube.com/watch?v=LMb0_JR70dk

χάλια ήχος

Χαλια ειναι.

Γαμώ τα λάηβ ρε. Έρεβος δεν σχολιάζω καν, ότι να ναι μέχρι και το μικρόφωνο απ’ το τάμπουρο έσπασε ο ντραμερ και δεν ακουγόταν. Third Horde πολύ καλοί για αυτό που παίζουν αν σκεφτείς και ηλικία. Mayhem δε το συζητάω καν. Γαμώ τα performance και ήχος κομπλέ, καμία σχέση με το 2007. Φιλιά σε λέπερ και ντέκαρντ.

να μας συγχωρέσουν οι “τα βλέπω όλα” για την παραπληροφόρηση για το τσιγάρο του necrobutcher.την επόμενη φορά θα στηθεί 3d camera εξοπλισμός για να μην πάει τίποτα απαρατήρητο

[SPOILER][-X[/SPOILER]

εντάξει.

αχαχαχα πραγματικα ομως ΓΕΛΑΩ που σε σκεφτομαι σε συναυλια μεηχεμ κοντη.
και οταν σκεφτομαι να σου ρχεται η γουρουνοκεφαλη στο κεφαλι,ψοφαω.

Όχι άλλο συνεχόμενο σπαμ και ενόχληση των χρηστών. Μαλάκα.

2-3 πραγματάκια για το λάιβ στο 8μπολ…
Είχε πολύ κόσμο,σχεδόν γέμισε το μαγαζί,κάτι πολύ θετικό ώστε να δώσουμε ένα επιπλέον ερέθισμα στην μπάντα να ξαναέρθουν.Το μόνο “κακό” είναι ο τεχνιτός καπνός κ καλά για εφέ που έκανε τον μικρό σχετικά χώρο να μοιάζει με θάλαμο αερίων.Τεσπά.
Για τα σαπόρτ τώρα…τα πρώτα παιδιά που εμφανίστηκαν,νομίζω οι Έρεβος,ξεσηκώσαν περισσότερο τον κόσμο που τους ακουσε κ αυτό κατά την γνώμη μου οφείλεται στον πιο στρωτό,φιλικό ήχο που είχαν.Εκτός απο 2-3 κομμάτια που είχαν μπλάκ επιρροές,τα περισσότερα κομμάτια ήταν πιο κοντά στη ντέθ μέταλ σκηνή (ο στρωτός κ φιλικός ήχος που ανέφερα νωρίτερα).
Η δεύτερη μπάντα κινήθηκε σε καθαρά μπλάκ μέταλ μονοπάτια,τσιριχτά φωνητικά,πριμαριστός ήχος στις κιθάρες πιο απόμακροι κ χωρίς πολλές κουβέντες με τον κόσμο,κάτι που εγώ τουλάχιστον το εκτίμησα.Όχι όμως όλοι.
Για τους Μέιχεμ ότι κ να πώ είναι λίγο.Λόγω του ότι τους έβλεπα για πρώτη φορά εντυπωσιάστηκα.Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 1-2 κομμάτια όπου δεν είχαν κ τον καλύτερο ήχο,κατα την υπόλοιπη διάρκεια του λάιβ ο ήχος ήταν πολύ καλός.Ο χελχάμμερ δικαίωσε την φήμη του,απίστευτα γρήγορος αλλά κ τεχνικός σίγουρα είναι από τους κορυφαίους του χώρου.Αν έλειπε κ τριγκαριστός ήχος στα τύμπανα…
Γενικά όλη η μπάντα φάνηκε δεμένη,κ οι σεσιονάδες κιθαρίστες πολύ καλοί,αλλά τίποτα απο όλα αυτά δεν θα ήχαν σημασία αν δεν υπήρχε Εκείνος πίσω απο το γαμημένο το μικρόφωνο.Έχω ακούσει πολλά κ έχω διαβάσει ακόμα περισσότερα για τον Αττίλα αλλα αυτό που βίωσα δεν έχει προηγούμενο.Έχω ρίξει πολύ μπινελίκι στον Γιοβανίτη κάθε φορά που διάβαζα το χάμμερ,γιατί σε κ’αθε τεύχος εκθίαζε τον Αττίλα,λες κ ήταν ο θεός αλλά πόσο δίκιο είχε τελικά…
Εκτός απο το τεράστιο φωνητικό του ταλέντο(τραγουδούσε λες κ είχε 10 φωνές ο πούστης),είναι κ απίστευτος περφόρμερ.Οι κινήσεις του πάνω στην σκηνή,μελετημένες σαν μια χορογραφία.Έπαιζε με τους στίχους,με την μουσική κ ζωγράφιζε πάνω τους σαν τεράστιος καμβάς(τι είπα πάλι#-o).Δεν ξέρω για τους άλλους που είσασταν εκεί εγώ πάντως έμεινα μαλάκας.
Για τράκλιστ κ τέτοια μην ρωτάτε,συμβουλευτείτε το ριβιού του ρόκιν,γιατί δεν τα πάω καλά με τίτλους κ δεν είμαι κ ο πιο φανατικος τους οπαδός.Αυτά απο μένα κ ευχαριστώ όποιον έχει την υπομονή να διαβάσει τι έγραψα.

ωραία τα είπες :slight_smile:

Να πω και γω μετά από μια βδομάδα ότι παραβρέθηκα.
Στα του live τα είπαν και οι προηγούμενοι. Τεράστιος Αττίλας (μόνο στα κομμάτια του Grand declaration μου έλειψαν λίγο οι Biafrισμοί του Maniac), ισοπεδωτικός (και άλλα τέτοια πρωτότυπα) hellhammer, Necrobutcher αλάνι (άναψε ντουμάνι) και μια χαρά οι δυο κιθαρίστες. Μόνο ο ήχος κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Χαιρετισμούς σε Νεκροκεμπάπ που γνώρισα μετά το λάιβ \m/

(αν και αργησα λιγο…) Είδα Mayhem για πρώτη φορά,ήταν απλά και γαμώ!!Αγαπώ Attila!!! #-o :smiley: :bow: