Mayhem [22/10/2010]@Αθήνα, [24/10/2010]@Θεσσαλονίκη

φυσικα!!!ολοι εκει ειμασταν…
τιγκα το 7sins…νομιζω ειχε πιο πολυ κοσμο και απο marduk-vader
το live γαμησε…!!!

μου αρεσε πολυ η αποδοση της μπαντας αλλα δεν μπορω να μιλισω αντικειμενικα
γιατι τους εβλεπα πρωτη φορα και ειχα ποροθει…και ουτε για ηχο μπορω να πω πολλα γιατι η θεση που ειμουν(αριστερα καγκελο κατω απ το ηχειο) δεν μου επετρεπε να εχω ετσι κ αλλιως καλη ακουστικη…
μοσχαροκεφαλες αιωρουνταν στον αερα…
α…επιασα και πενα!!:stuck_out_tongue:

Αρνιά ήταν νομίζω, επικό σκηνικό! :lol:

Να πω κι εγώ την άποψή μου για χτες.
[B]Erevos[/B] τους έχω ακούσει αρκετές φορές ως τώρα, μου άρεσαν πολύ (και πάλι), περιμένω να βγει το full length.
[B]Third Horde[/B] αρκετά καλοί, δεν είχα ακούσει, μου κίνησαν το ενδιαφέρον για να τους ψάξω.
[B]Mayhem[/B] βαρέθηκα. Απλά.
Άκουσα 3-4 κομμάτια που ήθελα και αυτό ήταν όλο, χώρια που δεν πήρα χαμπάρι πότε τέλειωσαν.
Οι περισσότεροι πιθανότατα θα γούσταραν και καλά κάνανε, απλά εμένα μου φάνηκαν αδιάφοροι.

ντάξει με κάτι τέτοια είναι που ντρέπεται να είναι κανείς ΜΕΤΑΛΛΑΣ

Γενικά όσοι είχαν ανοιχτά αυτιά και μάτια ψες είδαν ότι η μπάντα γάμησε.

Γούστο λέγεται αυτό που δε φαίνεται να υπολογίζεις :wink:

[B]Erevos[/B] για 15η (ή 16η) φορά που τους βλέπω,[U][I]κλασσικά[/I][/U] πολύ καλοί.
[B]Third Horde[/B] απλά αδιάφοροι…
[B]Mayhem[/B],πάρα πολύ καλοι (Hellhammer τι έπαιζες ΡΕ?!8O) με διαφορά ο Attila να τα μαμάει όλα!
Απλά δε ξέρω,έφυγα με μια ξυνίλα από αυτό το live (οχι δεν ήταν η λεμονάδα που με κέρασαν!) και δε ξέρω το λόγο…Ίσως περίμενα περισσότερα κομμάτια απο Mayhem,δε ξέρω…!:-k

Καλά, πάω να κλάψω στη γωνία μου, δεν έχω θέση μέσα στους τρου :lol:

[B]Erevos[/B] δεν πρόλαβα πολύ, ενώ με τους [B]Third Horde [/B]δεν ενθουσιάστηκα, αλλά ούτε και βαρέθηκα πολύ.

[B]Mayhem[/B], ΟΚ, τι να λέμε, γάμησαν. Ο Attila ήταν η μισή μπάντα, ο τρόμος ο ίδιος, απίστευτο performance. Ήχος μέτριος στην αρχή, έφτιαξε στην αρχή. Ήθελα να ακούσω κι ένα ‘‘Funeral fog’’, ρε γαμώτο, αλλά έμεινα με το παράπονο. Τουλάχιστον ανταμείφθηκα με το ‘‘Illuminate eliminate’’ (δεν περίμενα ότι θα το παίζανε- το αγαπημένο μου κομμάτι από το ‘‘Ordo ad chao’’). Attila, και πάλι.

Υ.Γ. Στο ‘‘De mysteriis dom Sathanas’’ είδε κανείς τι κράταγε ακριβώς ο Attila;

Υ.Γ.2 Όποιος ξέρει το ακριβές set- list ας κάνει μια καλή.

Υ.Γ.3 Χαιρετίσματα στη μορφή, το necromayhem. :wink:

Σαν κέρατο μου φάνηκε. Ενδέχεται να είναι κομμάτι απ’ το κρανίο του ντεντ.

Λοιπόν ένα λίγο πιο σοβαρό ρηβιού μιας και με σύγχυσε ο άμπαλος πριν.

Εητμπολ γεμάτο, πράγμα που δεν περίμενα. Εξαερισμός ικανοποιητικός και ήχος μια χαρά, πράγμα που επίσης δεν περίμενα.

Illuminate eliminate:!:

Η μπάντα πολύ δεμένη. Νεκρομπούτσερ λατρείας αγαπούλης φάση. Αττίλα… ντάξει. Επιβλητικός, τρομακτικός σε φάσεις, γενικά από μόνος του έκανε ατμόσφαιρα. Είναι και ψηλός και όταν ανέβηκε στη σκηνή ήμασταν όλοι έτσι :!::!::!:

Ακριβές σετλιστ δεν ξέρω γιατί είμαι μεηχεμ νουμπίδι αλλά πρέπει να ήταν ίδιο με αυτό που έχει ποσταριστεί σε προηγούμενες σελίδες, της αστραλίας. Funeral fog κι εγώ ήθελα ρε πούστη.

Αυτό που γάμησε ήταν που δεν είχαν σχεδόν καμια παύση ανάμεσα στα κομμάτια. Πολύ ψαρώτικ. Ειδικά όταν ανέβηκε ο Αττίλα στη σκηνή, περίμενα καμια καθυστέρηση μισού λεπτού φάση μέχρι να ξεκινήσουν, αλλά γάμησε το ότι στην κυριολεξία μας έπιασαν απ’ τα μούτρα αμέσως.

Πολύ μου άρεσε επίσης ο πρόλογος στο My death. Ένα κομμάτι απ’ το “τσιμέρα” άλμπουμ =)

ασταλδο σέβομαι αυτό με το γούστο που είπες, μπορώ να καταλάβω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν. Απλά καλά είναι να μη βρίσκουν δίοδο έκφρασης οι απόψεις τους μέσα από τις οθόνες μας:!:

κομματι απο ανθρωπινο κρανιο ηταν…

omg wtf 8O

δε ξερω σε τι φαση ειναι οι mayhem πλεον συναυλιακα, αλλα το 2001 που τους ειχα δει στο Αν, ήταν απλα ισοπεδωτικοι… Περιοδεια βασισμενη στο Grand Declaration, ηχος οδοστρωτηρας και ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ… με Blasphemer να παιζει τα κερατα του και Maniac απλα ψαρωτικο, να χαρακωνεται με τις λεπιδες του… Οκ ημουν και πιο μικρος αρα και πιο ψαρωμενος, αλλα αυτο το λαηβ εχει καταχωρηθει στο μυαλο μου ως ενα απο τα πιο σημαντικα που εχω παρακολουθησει…

Kαι στην Πατρα το ιδιο ηταν :stuck_out_tongue:

ποση ωρα παιξανε;
ειχε παει κανεις στην τελευταια συναυλια να κανει συγκριση;
τι στολη φοραγε ο αττιλα; παλι τα ποζεραδικα thumbs down εκανε; #-o

Τετοια σκηνικη παρουσια απ τον Attila δεν περιμενα,γι αυτο και θα μου μεινει αυτο το live για πολυ καιρο ακομα,και για τον Hellhammer τα ιδια…

Καλή φάση, αν και μετά από τόσα χρόνια δεν νομίζω. :stuck_out_tongue:

Βασικά πρέπει να ήταν το ίδιο set- list με της Αθήνας που έχει στο site μόνο που σε μας παίξανε το ‘‘Pure fucking Armageddon’’ πριν το ‘‘De mysteriis dom Sathanas’’.

Αν θυμάμαι καλά βγήκανε κάπου γύρω στις 22:30 και το λήξανε δώδεκα παρά. Καμιά ώρα, δηλαδή.

Άμφιο του πάπα φόραγε; Κάτι τέτοιο.

Ναι, αλλά ωραία ήτανε.

Εντάξει,η χθεσινή συναυλία ήταν γαμηστερή,τι να λέμε.
Έρεβος και third horde σχεδον δεν πρόλαβα.μπήκα στα τελευταία 2 κομμάτια των third horde και μπορώ να πω οτι δεν μου άρεσαν.Να πω εξαρχής,πως πλέον σπάνια ακούω black metal αλλά πήγα στην συναυλία ΚΥΡΙΩΣ για το όνομα και στην συνέχεια για την μουσική.
Ο ήχος μπορώ να πω οτι δεν ήταν και απο τους καλύτερους.ο εξαερισμός μπορώ να πω οτι ήταν πολύ καλός και ας περάσουμε στα σχετικα με τους mayhem.
Εντάξει,η μισή μπάντα είναι ο attila απο μόνος του.Κατάφερε μόνο με την εμφάνιση του να δημιουργήσει μια τέλεια ατμόσφαιρα.Αυτό που κρατούσε το XP τι συμβόλιζε δεν ξέρω.η κινήσεις,οι εκφράσεις στο πρόσωπο δημιοουργούσαν αυτήν την ατμόσφαιρα.
ο necrobutcher,με το απαξιωτικό στυλάκι του σε μία φάση που δεν έπαιζε μπάσσο,πήγαινε άναψε το τσιγαράκι του,σαν να μην έτρεχε τίποτα…!!
ο hellhammer,έπαιζε τα έντερα του.πραγματικά,όποτε δικασίδια,το ένιωθα πιο πολύ και απο όταν το κινητό χτυπάει στην δόνηση.
εντάξει,το illuminate eliminate & freezing moon ήταν κορυφή.εντάξει,δεν είναι τυχαίο που είναι το μεγαλύτερο όνομα στην black metal σκηνή!
σε όσους δεν άρεσε,χμ,οκ.να χαίρονται τα 25ευρώ που δωσαν έτσι!!
εδιτ:ανεβάζω βιντεάκι και θα το ποστάρω σε λίγο να θαυμάσετε attila

Στην Αθήνα ήταν ένα 70λεπτο.

Μπορεί να μοιάζει λίγο αλλά όταν γδέρνεις τη φωνή σου κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν είναι τόσο εύκολο να κρατήσει παραπάνω ένα live. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις απαιτήσεις που έχουν τα drums του Hellhammer πχ.

Τα Windows XP.
Bill Gates = Σατανάς.

Ιησούς
ΧΡιστός

αυτό ήταν?

οκ. απάντησε ο αποπάνω.

@leper αυτό το σετλιστ εννοώ ρε http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=982305&postcount=137

Και σε μας κάνα 70λεπτο, βγήκαν 22.45 και κατέβηκαν στις 23.58:!:
Και βασικά ναι, αυτό που λέει ο κρισπ, όταν γδέρνεις έτσι το λαρύγγι σου δεν μπορεί να διαρκέσει και πολύ το λαηβ.

α εκτός απ το τσιμέρα αλμπουμ, μ’ άρεσε πολύ και ο πρόλογος “ακατάληπτες λέξεις ντε μιστίρρρρις ντομ σατανάςςςςς”.

Γενικά θεός. Επίσης ο νεκρομπουτσερ πότε το έκαμε αυτό με το τσιγάρο; =/ Το μόνο που είδα ήταν όταν ζήτησε από μια κοπέλα να του στρίψει ένα τσιγάρο και αυτή απλά του έδωσε το δικό της. Σιγά μην έφυγε απ’ τη σκηνή για να πάει στο μπαρ να πάρει και κανα μπυρόνι.

Επίσης πολλές μούτζες στον μαλάκα αριστερά που νομίζει ότι χεντμπανγκιν είναι “κουνιέμαι ολόκληρος, μπρος πίσω, αριστερά δεξιά, όσο πιο απότομα μπορώ, καλύπτοντας όσο πιο μεγάλη επιφάνεια μπορώ, βάζοντας ιδιαίτερη δύναμη στο κεφάλι, πετυχαίνοντας με κουτουλίδι κοντές κοπέλες, στη συνέχεια εξακολουθώ να καλύπτω μια επιφάνεια ενάμιση μέτρου γύρω μου απλά με το να κουνιέμαι απότομα σαν απροσάρμοστο εκκρεμές λες και άκουσα κανένα b-side που δεν περίμενα να παίξει η μπάντα και φυσικά δε λέω συγγνώμη στην κοπέλα που αποχωρεί κρατώνας το κεφάλι της και αναρωτόμενη αν αυτό άνοιξε”. Ολομόναχος όλα αυτά ε. Όχι δλδ ότι έγινε κανένα πιτ και πήγα και χώθηκα ανυποψίαστη. Μπράβο βλάκα. Άουτς.

αχ αττίλα s.a.g.a.p.o.:!: