Mayhem [22/10/2010]@Αθήνα, [24/10/2010]@Θεσσαλονίκη

Την τελευταια φορά που ειχαν ερθει με αττιλα ντυμενο καισαρα (με το σεντονι) με ειχαν απογοητευσει…
βαλε οτι ειχαν παιξει πολυ λιγο (καμια ωρα), βαλε τα ακυρα “θεατρικα” του αττιλα, βαλε και μια σουπα ηχο…
δε την παταω παλι. το σετλιστ κορυφαιο παντως!

Θεσσαλονικη support παντως ειναι Third Horde και Erevos

[SPOILER]Mayhem Concert at The Factory Theatre, Marrickville, Australia Setlist on September 24, 2010

[ul]
[ol]
[li] Pagan Fears [/li][li] Ancient Skin [/li][li] My Death [/li][li] Cursed in Eternity [/li][li] A Time To Die [/li][li] View From Nihil [/li][li] Illuminate Eliminate [/li][li] Anti [/li][li] Freezing Moon [/li][li] Crystalized Pain in Deconstruction [/li][li] Silvester Anfang [/li][li] Deathcrush[/li][li] Carnage [/li][li] De Mysteriis Dom Sathanas [/li][li] Pure Fucking Armageddon [/li][/ul]

[/ol]

[/SPOILER]

WTF, δε χάνεται!

Μόνο το BBTAD λείπει λιγάκι.

btw, σίγουρα δε χρειάζεται ταυτότητα για τα εισιτήρια απ’το internet, έτσι; μη φάμε καμιά νίλα από απροσεξία ;p

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ταυτότητα δεδομένου ότι εγώ είχα κλείσει μεσω eventbrite με το δικό μου όνομα 2 εισιτήρια (και του φίλου μου) και μπορείς να κλείσεις π.χ. 5 εισιτήρια με το δικο σου όνομα και την πιστωτική σου.
Σίγουρα δεν ελέγχουνε και τα 5 ονόματα αλλά μπορεί να ελέγχουνε την ταυτότητα αυτου που τα αγόρασε για να μην τα έχει κοπιάρει απο κάποιον άλλον!
Οπότε πάρτην μαζί σου καλού κακού !!!

aha, okay, thanks a lot, το λέω γιατί έχουμε 2 διαφορετικά άτομα εισιτήρια κλεισμένα από τρίτο άτομο, και φοβάμαι μη γίνει της κακομοίρας ;p θα ψαχτώ πάντως, ευχαριστώ

Η προπώληση για τα lives των Mayhem & Sodom στην Αθήνα ξεκινά!!! Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τα δισκοπωλεία: Metal Era, No Remorse, Sirens Records, Nuclear Blast Shop!

Περνωντας χτες απο νο ριμορσ ειδα το τικετ…!Καυλααα!8)

Πηρε κανεις εισητηριο?

Πηρα σημερα (οπως και για τους Flames την ερχομενη Τεταρτη!). Ωραιο τικετ, γουσταρω! Νουμερο 63. Κανεις αλλος θα δηλωσει παρον απο εδω μεσα?

Yeahhhh!!!

Τελικα τα λυπηθηκα και δεν τα εδωσα για να τους στο 7sins,συν οτι δε βολευει το προγραμμα της δουλειας τελικα.Θα μεινω με τις αναμνησεις :stuck_out_tongue:

Εγώ εκεί θα είμαι πάντως.
Attila γερά, με γουρούνια και αρνιά!

θα ειμαστε εκει!!!:slight_smile:

Οι Ashes εχουν ακυρωσει παντως…γενικα γτπ διοργανωση οπως μαθαινω.Οχι οτι ηθελε και ιδιαιτερη προσπαθεια δλδ,το “εισητηριο” να δει καποιος μονο φτανει :stuck_out_tongue:

Prosatanic ξερεις αν άλλαξε και η ώρα έναρξης; Δηλαδή 20.00 θα βγούνε οι Crossover, ή 20.30;

πηγε κανεις να μας πει τις εντυπωσεις του η μπα?

Πρόλαβα [B]Crossover [/B]στα τελειώματα (ας όψονται κάτι φέρουσες jack daniels έξω απ το 7Sins) με χάλια ήχο και διασκευή σε [I]In The Sign Of Evil Existence[/I]. Στους [B]Enshadowed [/B]έκανα μεγάλη προσπάθεια να ακούσω τα φωνητικά αλλά γενικά έδειχναν να το έχουν.

Mayhem επαγγελματίες, με πολύ μέτριο ήχο και αυτοί όμως. Γενικά αυτό που περιμέναμε, όλη η υπόθεση είναι ο Αttila. Necro & Hellhammer άριστοι εκτελεστές, αλλά ο Ούγγρος είναι που τους απογειώνει. Σίγουρα όχι το live της χρονιάς, αλλά ένα πολύ ωραίο βράδι nonetheless.

Εγώ, ρε γαμώτο, ψιλοαρρώστησα, ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα ώστε να τους δω.