Mayhem [22/10/2010]@Αθήνα, [24/10/2010]@Θεσσαλονίκη

Σωστο αυτο,ειδαμε και Marduk τι ειχε γινει…κι εγω ξενερωσα με το 7 Sins :frowning:

Καλα, ειδικα στους Mayhem, φαντασου τι θα γινεται… Δε θα χουν πιασει και τα κρυα ακομα και θα ναι η κατασταση… μαμα τα που λενε και στο χωριο μου…

Angmar καλά όλα αυτά που λες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πρώτον τι διαφορά έχει η τιμή (ΟΚ 20/25 Μέηχεμ, 20/23 Προ-Πέην) και δεύτερον τι διαφορά έχουν οι χώροι. Ιδρωτίλα/Ασφυξία στο 7Σινς, ιδρωτίλα/ασφυξία και στο ΑΝ.

Μακάρι να ήταν κάνα Γκαγκάριν, αλλά και το 2007 που ήταν εκεί παίζαμε μπάλα άνετα.

Παιδιά είναι απλό το θέμα, όποιος ψήνεται για Mayhem θα πάει, όποιος θέλει Pro-Pain θα πάει. Γιατί πρέπει να γίνονται συγκρίσεις?? 'Οσο για τα μαγαζιά (Αν και sins), εντάξει, λέει πολλά ότι το δεύτερο έχει αλλάξει 200 ονόματα τα τελευταία 5 χρόνια…

Take it easy
:stuck_out_tongue:

Θα σου πω ποια ειναι η διαφορα. 250 ατομα. Το 7 Sins ειναι σημαντικα μικροτερο απ το An κι αυτο δεν το λεω εγω, αλλα οι αριθμοι εισιτηριων στα ‘‘γεματα’’ live.
Επισης οι Mayhem ποτε δεν ειχαν κατω απο 400-500 ατομα σε καποια εμφανιση τους. Σε αντιθεση με τους Pro-Pain που δεν ειναι τοσο δημοφιλεις.
Οσον αφορα τα της τιμης, αν δε βαλεις προπωληση = ακομα λιγοτερα εξοδα διαχειρησης. Χωρια το γενικοτερο μπαχαλο. Εγω πραγματικα δε θυμαμαι ρε φιλε σε τοσο μεγαλο ονομα τυπου Mayhem, που ξερεις οτι εχουν τον κοσμο τους, να μην εχουν βαλει προπωληση δλδ.

Edit: Ενιγουει, δεν εχω κατι αλλο να πω. Σωστος ο φιλος απο πανω, ο καθενας κρινει κι αποφασιζει.

Δεν είπε κανείς οτι οι Propain είναι κακοί!
Εμένα προσωπικά μου άρεσαν αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά στάσιμοι στον ήχο τους και δεν έχουνε εξελιχθεί! (Γνώμη μου προσωπική πάντα αυτό)
Αυτό βέβαια κάποιος μπορεί να μην το αποδεχθεί και να πεί το αντίθετο.Ολα είναι σχετικά …
αλλα και και αυτό που είπε ο ChrisP Δικιο μεγάλο έχει…
Προσωπικά…θεωρώ καλύτερα ενα Live να γίνει σε χώρο στα μέτρα του παρά σε μεγαλύτερο!Aν δεν στριμωχτούμε και λίγο να μυρίσει ιδρωτίλα και κάνουμε κανένα pit σε μεγάλους χώρους όλοι κάνουνε πίσω !!!
Ετσι και αλλιώς δεν θεωρώ ότι μπορούνε να μαζέψουνε οι Mayhem πάνω απο 400 - 500 (max) άτομα :slight_smile:

Hmm diagrafoume kai posts loipon… wraio forum re … na to xaireste!!!

Τα greeklish απαγορεύονται.

Χθεσινό σετλιστ

Pagan Fears
Ancient Skin
My Death
Cursed in Eternity
A Time To Die
View From Nihil
Illuminate Eliminate
Anti
Freezing Moon
Crystalized Pain in Deconstruction
Silvester Anfang
Deathcrush
Carnage
De Mysteriis Dom Sathanas
Pure Fucking Armageddon

Δυναμική είσοδος με την ριφάρα.

η αληθεια ειναι πως αμα πεταξουν κανα γουρουνι μεσα στον κλειστο χορο θα ψοφισουμε απο τη βρομα…

Ναι καλά περίμενε εσύ… :stuck_out_tongue:

Θα ήθελα κάποιος από τη διοργανώτρια εταιρεία να μας πει πόσα εισιτήρια σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν για το live.

Ψ. Το σέτλιστ ΓΑΜΑΕΙ!

Σηκω φυγε ρε αμα δε γουσταρεις!

Οσο για το live.Ωραιο σετλιστ αλλα ρε γαμωτο…Πολλα Lives ρε σεις!Βλεπουμε!

…ή άρχισε να τα χώνεις στους moderators κ μετά μπαίνε μ’ένα σωρό άκυρα accounts κ τρώγε ban κ φτου κ απ’την αρχή! Καλή ιδέα; :wink:

(i miss that zombie… :frowning: )

On topic: Setlist φοβερό είχαν όταν τους είδα κ εγώ. Αλλού ήταν το πρόβλημα…

Θα διατεθούνε 400 αριθμημένα εισιτήρια.
50 προς 20 ευρώ μέσω eventbrite και 350 προς 25 ευρώ απο σημεία συγκεκριμένα που θα κυκλοφορήσουνε εκτός απροόπτου μεχρι την Παρασκευή.

αμα κλεισω απο ιντερνετ μεσω pay pal τα εισητηρια απο που τα παιρνω μετα?? αν μπορει ας βοηθησει καποιος…

κυκλοφορισαν τα 350??? αν ναι σε ποια σημεια?

Από τον χώρο του live με ταυτότητα αδερφέ

έχω πάρει με Eventbrite.
Σου ερχεται ενα e-mail επιβεβαιωσης οτι εχεις αγοράσει το εισιτηριο,το εκτυπώνεις και πηγαίνεις με αυτο το χάρτι στο Live και τους το δείχνεις.

χαχα
επαγγελματισμος με τα ολα του δλδ λεμε :lol: