Mayhem - Esoteric Warfare

Τι εγινε ρε παιδια, σε 2 εβδομαδες βγαινει και δεν υπαρχει thread? Ανεβηκαν καποια κομματια προς σωληνα μερια, θετικες πρωτες εντυπωσεις!

Πάντως προσωπικά το [B]Psywar[/B] μου άρεσε πολύ. Αξίζει και η εκτέλεση του [B]From beyond the event horizon[/B] που βέβαια δεν είναι στο δίσκο αλλά βρίσκεται b-side στο 7άρι.

Streamάρει ολόκληρο στοterrorizer. Εμένα άνω του μετρίου μου φάνηκε!

Εμένα μου φάνηκε πολύ μετριότητα… τραγούδια χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς το πείσμα και το τσαγανό που είχαν οι πρώτοι δίσκοι.

Τέταρτη ακρόαση, και με έχει μπερδέψει η φάση. Έχω τη εντύπωση ότι η απόδοση του Atilla ανεβάζει τον δίσκο 2 επίπεδα πάνω. μουσικά τώρα, οκ σίγουρα πιο βατό από το προηγούμενο, αλλά μάλλον όχι καλύτερο. Ωραό δισκάκι, τεράστιος Atilla βασικά…

Ο Αττιλα ειναι οντως εξαιρετικος αλλα τα ριφ δεν μ’αρεσουν καθολου.Δεν εχουν να πουν
πολλα και δυστυχως αυτο ριχνει πολυ τον δισκο.Δεν ειναι για πεταμα φυσικα αλλα δεν ειναι
και δισκαρα με την καμια.

Σχετικά με τον Attila, σας άρεσαν πραγματικά τα φωνητικά; :confused: Δεν διαφωνώ, ίσως το βλέπουμε τελείως διαφορετικά, αλλά θεωρώ λίγο άκυρο ακουστικά, μαζί με το σύνολο της μουσικής. Τα τραγούδια δεν είναι τόσο δεμένα σε θέματα φωνητικών-αλλαγώ-στίχων και μου δίνουν την εντύπωση μιας τελείως άναρχης σύνθεσης, αλλά με τον κακό τρόπο

Ο χειρότερος δίσκος τους μέχρι σήμερα. Όχι τόσο κακός κακός (οι Mayhem είναι διάολε) αλλά πραγματικά αδιάφορός. Ιδέες μηδέν, κιθάρες μηδέν και τα φωνητικά του Attila ντάξει κλάιν, ποιος δίνει δεκάρα άμα δεν συνοδεύουν καλή μουσική.