Mayhem live in Greece

Αντε γιατί πολύ σοβαρά τη έχετε δει μάγες …

Μπαινετε σε θρεντ μπαντας που δεν γουσταρετε, λετε μπουρδες και βγαινετε και απο πανω?

Αυτο παει και στον Punks μπλα μλπα μπλα…

Ναι φοβάμαι τις παραμάνες… :stuck_out_tongue:

Οι μαγες ειναι το θηλυκο του μαγου?

Φιλικά πόσταρω εδω όπως μπενουν και διάφοροι στο poll των Manowar και λένε . Γιατι δεν υπάρχει επιλογή κανένα ?

φρικηπαίδεια ε? χαχαχαχαχ, κορυφαίο. Κατα τα αλλα, λιγα για τους MANOWAR. Και για τους MAYHEM. (αν και σε πιθανό διαγωνισμό βλακείας, διαχρονικά οι Mayhem κερδίζουν άνετα- παρολαυτα τους αγαπαμε και θα ειμαστε 24/11 εκει)

#-o #-o

Γιατι ειναι θρεντ συναυλιας ισως…:wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ξέρω αν διάβασες την συνεντευξη των mayhem στο wacken 2005 . Μηλάμε είναι ιστορική . Παίζει ναναι η καλλύτερη τους .

26 deletes

Εδώ μέσα μιλάμε για τη συναυλία των Mayhem… Σεβαστείτε το…

οντως. πληροφοριακα ομως για να ειμαστε και σωστοι πριν λιγο μιλησα του freedom και καταλαβε και παραδεχτηκε οτι οντως η πλακα κατεστρεφε την κουβεντα. αυτο προς αποκατασταση ορισμενων υποληψεων. καλη η πλακα αλλα να μη το παρατραβαμε. :slight_smile: :wink:

Βασικά ένα ποστ έπρεπε μόνο να αφήσεις, αυτό του freedomofrock. Όταν δεν σε νοιάζει ένα live δεν ποστάρεις τόσο απλά. Γιατί και γω μπορώ να μπω στο topic για Helloween και να λέω βλακείες αλλά δεν το κάνω.

Ρε ανίδεε αυτοί είναι οι Rhapsody! Δεν είδες τα όργανα κλασσικής μουσικής? :stuck_out_tongue:

Τέλος η πλάκα (απλά το post με τα στρουμφς ήταν κορυφή).

Νορβηγία ρεεεεεεεε!!!

Λοιπον μαλλον η συναυλια της Αθηνας θα γινει στις 25 στο Gagarin, απ’ οτι λεει εδω:
http://gagarin205.gr/

Καθολου ασχημα. :smiley:

Κριμα, ηθελα An να ειχα τον Attila φατσα μπροστα μου…

πωπω Hellhammer και Attila…της Αγίας Πόπης θα γινει…να οργανωθούμε με όσους μπουγατσοκέφαλους πανε να πάμε όλοι μαζί…:metal:

Προτιμώ το ΑΝ!!
Έχει καλύτερη θέση δίπλα στα drums!!!:smiley: :wink:

εγω παλι προτιμω gagarin το οποιο τις περισσοτερες φορες εχει πολυ καλυτερο ηχο σε σχεση με το αν… προτιμω να τους ακουω καθαρα παρα να τους εχω διπλα μου…

Θες καλο ηχο σε μπλακμετσαλ συναυλια??? Σορυ φιλος, δεν εισαι τρου…

ξερω. δεν ειμαι black. ειμαι brown.

αυτος χεστηκε απ’ τη χαρα του που θα ρθουν οι mayhem. κυριολεκτικα. :lol:

σοβαρα τωρα, ε ναι δεν ειμαι κανας τρελος blackας. ειναι δεδομενο αυτο.:stuck_out_tongue: