Mayhem live in Greece

POPO,TI NA EINAI AFTO TO P RE PAIDI MOY,MAS EKANE SE OLOYS POLY ENTYPWSH…
ABYSSOS TO DAFNOSTOLISMENO KEFALI TOU ATTILA//…

ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…

ΓΙΑΤΙ π???

μηποσ 3,14=4+4=8 =H =hell???

KETSI!!!

NEFELIM H FASH

σαλονικα οι πορτες ανοιξαν με καθυστερηση 1 ωρα!!!κατα τις 9,30 δηλαδη.ελεος ρε πουστη…
οι cross denied πολυ καλοι και εχουν σιγουρα μελλον!ακολουθησαν οι acherontas με καταιγιστικο black metal πολυ καλη σκηνικη παρουσια(κουκουλες,λιβανια κτλ…)και επαγγελματισμο.μετα μας βγηκαν τα παλικαρια που μου αρεσαν περισσοτερο απο την προηγουμενη φορα…αριστοι κλασικα,ο attila τελειως αρρωστια και παρανοια (ωραιο σοου με το καψιμο των συμβολων…)απλα παιξαν 45 λεπτα απο οτι νομιζω.πολυ λιγο ρε…ο ηχος ηταν ψιλοαθλιος ωρες ωρες και δεν ακουγοταν στην αρχη κιθαρες και μετα φωνη!τι αισχη ειναι αυτα ρε???παντως σαν συνολοεγω καταικανοποιηθηκα!!!

Oι Cross Denied ήταν αρκετά καλοί, είχαν 2-3 κομμάτια που μου άρεσαν αρκετά. Οι Acherontas μπορεί να κάνουν για το τσίρκο Μεντράνο, όχι για σαππόρτ των Μayhem πάντως. Ο συνδυασμός καντιλιών-ανάποδων σταυρών-τραγουδιστής που μιμείται τις γκριμάτσες του Abbath ήταν αρκετά ξεκαρδιστικός. :lol:

Μετά από κάμποσα λεπτά καθυστέρησης βγήκαν οι θεοί με το Deathcrush. Ο Attila στα πρώτα κομμάτια δεν ακουγόταν καλά, ευτυχώς μετά ήταν οκ. Ο ήχος της κιθάρας πιστεύω έπρεπε να είχε περισσότερο όγκο. Ο Helhammer ήταν καταιγιστικός. 8O Σε κάποιες στιγμές δεν πίστευα πόσο γρήγορα έπαιζε. :eek: Ο Attila έβγαζε πραγματικά τα σωθηκά του επι σκηνής, απίστευτος! Μέχρι και death φωνητικάέκανε!Το μόνο αρνητικό-αν υπήρχε τέτοιο-ήταν η λίγη ώρα που έπαιξαν. Ο μόνος λογικός λόγος που έγινε αυτό είναι επειδή ο Attila δεν μπορούσε άλλο κατά τη γνώμη μου. :-k

Τέλοσπάντων, γενικά ήταν μια από τις καλύτερες συναυλίες της χρονιάς, για μένα τουλάχιστον. :smiley:

Η συναυλία γάμησε. Απλά.
Τώρα όσον αφορά το “π” πιθανότατα συμβόλιζε το χάος. Το “π” όπως όλοι γνωρίζουμε έχει άπειρα ψηφία κτλ, κτλ… Για αυτό το λόγο πιστεύω και βρισκόταν στο κέντρο, ανάμεσα σε όλες τις θρησκείες…

den exeis adiko…mallon etsi prepei na nai…k mia standard ermineia apo kapoion pou xerei i exei diavasei kamia dilosi attila???

Δεν κατάφερα να πάω μιας και τη Κυριακή είχα πυρετό, αλλα απο αυτά που λέτε ,έχασα πραγματικά :frowning:
Πάντως το π μάλλον συμβολίζει την επιστήμη που στις μέρες μας τείνει να πάρει τη θέση θρησκείας και είναι μια απο τις δυνάμεις που κινεί το κόσμο…

To “π = επιστημη” το σκεφτηκα κι εγω, αλλα και το οτι συμβολιζει το χαος (βλεπε και ταινια) ειναι επισης πιθανο. Οπως και να χει, θα μαθουμε…

Τώρα που το σκέφτομαι,όντως έχετε δίκιο, το π θα μπορούσε να σημαίνει το τίτλο του νέου άλμπουμ ,οτι δηλαδή με το γράμμα π βάζουμε μία τάξη στο χάος,αλλα αυτό ειναι και η επιστήμη… μπλέχτηκα#-o . Τη ταινία περισσότερο την έχω συνδέσει με τη μεταφυσική της επιστήμης παρά με το χάος, και ο σκηνοθέτης όλο βάζει κάτι μεταφυσικοβουδιστικά νοήματα στα έργα του.

Μήπως το “π” εκφράζει την ανικανότητα της επιστήμης να βάλει τάξη στο χάος?? Λέω γω τώρα…

Ένα αργοπορημένο live report της συναυλίας. :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/article4023.php

Ετοιμασου για ριπορτ Nightwish παλιοσαυρα!!!:stuck_out_tongue:

Ευκολα. Στο γράφω και τώρα.

Χάλι μαύρο, ατάλαντη τραγουδίστρια, ποπ τσιχλόφουσκες τραγούδια, τα βασικά σημεία που θα εστιάσω.

re file sigoura erxontai kai an nai pou pernoume eisitiria?

Όχι από το θρετ του 2007 πάντως