Κι εγω… Αλλα μου αρεσουν τα κ_λο τσικις…
:lol: :lol: :lol:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow2: :bow2: :bow2:
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ MAC DONALDS ΚΑΙ ΤΑ WENDYS ΟΣΟΙ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΣΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ GOODYS ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΕΓΩ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 3 ΜΑΚ ΚΑΙ 4 ΓΟΥΕΝΤΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΑ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΩ ΚΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΟΥ Σ΄ΑΥΤΑ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΗΤΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑ ΤΑ KFC ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ PIZZA HUT ΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΟ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΡΕΙΑ… ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ
εντελώς οφ τόπικ στο οφ τοπικ αλλά αυτός ο κερατάς μου θύμίζει έντονα έναν γνωστό μου! χαχαχαχαα
Eleos, ta kotopoula gia na ta trwme einai alla oxi mexri na ftasoun sto piato(poio piato me ta KFC…) mas na exoun “pethanei” 10 fores…
Σουβλατζίδικα και πάλι σουβλατζίδικα…
Toυλαχιστον εκει ξερεις οτι τρως σκυλο! :lol3:
EmEmmm τι… ο σκύλος είναι και κρέας της φύσης και στην αρχαιότητα θεωρούνταν ένα από τα πιο εκλεκτά εδέσματα…
Εμας ο σουβλατζης της γειτονειας εχει μονο γατες αλλα ειναι πεντανοστιμες!
Απορω αυτοι που φτιαχνουν ολες αυτες τις αηδιες στα φαστφουνταδικα goodys, mcdonald κλπ , τα εχουν δοκιμασει ποτε αυτα που σερβιρουν, τρωνε απο αυτα τα αθλια φαγητα που δινουν στους πελατες τους?:-s :?
Ειναι απιστευτο με τι ρυθμο αυξανεται ο κοσμος που πηγαινει κ τρωει στα γνωστα κ οχι μονο φαστφουνταδικα,
μας σερβιρουν με λιγα λογια σκουπιδια και εμεις λεμε:NAI#-o Μονο η σκεψη πως παρασκευαζονται ολα αυτα
οπως χαρμπεργκερ, πατατες κ.ο.κ, και πως βασανιζουν τα ζωα κ μετα αυτο το κρεας το πολτοποιουν, βαζουν ποιος ξερει τι αλλο κ γινεται ενα μιγμα που το ονομαζουν μπιφτεκι…:?
Εγω προσωπικα εχω κοψει εδω και πολυ καιρο οτιδηποτε εχει σχεση και μας πλασαρουν αυτες οι εταιριες/βιομηχανιες, οσο μπορειται μακρια, ασε που ειναι και πανακριβα…:thumbdown: [-X [-X
Εμενα μου αρεσουν…:-s
Εγώ πάντως δεν τρωω ποτέ σε όλα αυτά ( Goody’s + Mc Donalds κλπ… ). Να μου πεις ότι αφού τρως αυτά που μαγειρεύεις εσύ ο ιδιος, αυτά σε πείραξαν??? Σωστό και αυτό!
Θυμάται κανένας τα Wendy’s??? Είχαν μία πικάντικη σάλτσα που την σερβιρίζανε μαζί με τις πατάτες ή οποία έιχε γεύση pacotinia ή κάτι τέτοιο!! Πολύ πυρηνικό! :lol: :lol:
Τα Wendy’s ητανε ο ορισμος της παρακμης…
Εκτως απο τα McDonald και τα kfc και στα GOODYSστην Ιταλια απο ερευνες που εγιναν βρηκαν νυχια ποντικιου… και εκτως απο αυτο ενας φιλος που ειχα στο λυκειο δουλευε στην παρασκευη του φαγητου των Goodysκαι ενω για τους εργαζομενους το φαγητο ητν δωρεαν αυτος ποτε δεν ετρωγε και οταν τον ρωτησα γιατι γεν τρωει μου πε οτι…’'αν ξερατε ο κοσμος πως παρασκευαζονται τα τροφημα πισω απο τα ταμια και τι βαζουν μεσα ουτε κι εσεις θα τρωγατε…:?
Ε! Απο τοτε δεν εχω ξαναβαλει τετοια μπουκια στο στομα μου,εδω και 7 χρονια…[-X
Χιλιες φορες καλυτερα το σουβλακι γατα,σκυλο,ποντικι η με οτι αλλο γινεται…:roll:
Θελω να εξασφαλισω σιγουρο αλλα πιο αργο θανατο
σε σχεση με τις παραπανω αλυσιδες τροφιμων…:lol: :lol:
Τα εχω ακουσει για το τι βαζουν μεσα κλπ… Αφου ομως δεν εχω παθει ακομα τιποτα, θα συνεχισω να τρωω…
Παντως τα Goodies ειναι τα πιο εμπιστα…
Η αυτά για τα οποία έχουμε λιγότερες πληροφορίες:p
Πάντως ένας φίλος μου που έχει μεγάλη σχέση με τα Goodys τρώει κανονικότα.
Checkarismeno αρκετές φορές και με τα ματάκια μου!
Αν παιρναμε στα σοβαρα αυτα που μας λενε, τοτε δεν θα βγαιναμε απο το σπιτι μας…