Είναι το κρέας των McDonald's πραγματικό κρέας;

ΟΧΙ!
Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald’s είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου. Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald’s για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.

Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald’s να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων.

Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonalds χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald’s, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία.

Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε).

Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald’s. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη. Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald’s, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.

Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald’s αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».

Και το KENTUCKY;

Τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από την παράδοση. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα KFC με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ, ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα. Πρώτα από όλα παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από Kentucky Fried Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα Κεντάκι) έγινε KFC. Μπορεί κάποιοι να πουν “Ε και;”.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω του τρόπου παρασκευής «FRIED» (τηγανιτά). Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Τα KFC δε χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα». Χρησιμοποιούν γενετικά παραποιημένους οργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα» διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν ράμφη, φτερά ούτε πόδια. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλό για τα KFC εφόσον δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια. Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «κοτόπουλο». Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους. Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο». Είναι ένα θέμα αρκετά ενοχλητικό.


Θα ελεγα οτι εχω αηδιασει, οχι επειδη σκεφτομαι τι εχω φαει, αλλα επειδη η ζωη (κι ας μην ειναι ανθρωπινη) εχει καταληξει να μην αξιζει τιποτα στον συγχρονο πολιτισμο…

Γι? αυτό ΜΑΚΡΙΑ από πάσης φύσεως αλυσίδες fast-food! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

κατι ξερω και δεν τρωω τετοια…

Πρέπει να εξάγουμε το ελληνικό σουβλάκι… Ειδικά στην Αμερική θα μπορούμε να τους λέμε ότι είναι υγιές να τρώνε πολύ σουβλάκι και δε θα λέμε και ψέματα!!! Σε σχέση με αυτά που τρώνε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

όχι βέβαια, είναι Αμερικάνικα:p

Το μπιφτεκι του χαμπουργκερ που βαζουν στα φαστ-φουντ οταν το τρως δεν εχει καμια σχεση με το γνωστο
μπιφτεκι που ξερουμε, ειναι ενα πολτοποιημενο απο αχρηστα κρεατα/λιπη παρασκευασμα που μονο αν σκεφτεις
πως κατασκευαζεται ειναι αηδια.=P~ :tomato: :tomato: :tomato: Αν ρωτησεις τον/την υπαλληλο στο mcdonald πχ.“αυτο το πραμα το λετε μπιφτεκι…, ξερετε απο τι κατασκευαζεται???” προφανως δεν θα παρεις καμια απαντηση.

Να ηταν μονο αυτο καλα θα ημασταν, που να σκεφτουμε τι ψωμι τρωμε και αλλα διαφορα…:? [-X

Τι να κανουμε, να γινουμε χορτοφαγοι;;;

Εγω προτιμω το σουβλακι της γειτονιας που ξερω τουλαχιστον οτι δεν ειναι φτιαγμενο απο μεταλλαγμενα πλασματα αλλα απο αληθινα κι αλανιαρικα ζωα οπως γατες και σκυλους!:smiley: :drunk:

Καλά, πολλά από αυτά είναι βέβαια και αστικοί μύθοι. Πχ αυτό για τα KFC δεν το πιστεύω. Φωτογραφίες έχετε;

ορίστε τι ισχύει για τα KFC

Γνωστο αυτο το βιντεακι, το ειχα δει σε ενα αλλο φορουμ.
Μονο εγω θεωρω ειρωνικο κι υποκριτικο να μιλαμε για “καλη συμπεριφορα” προς τα ζωα αυτα, απο την στιγμη που ουτως ή αλλως τα σφαζουμε και τα τρωμε;

Τώρα αυτό μου το έστειλες για τα KFC :stuck_out_tongue:

Ναι… εσύ δεν ήθελες να δεις αν είναι αστικός μύθος τα γενετικώς τροποποιημένα?:-k :-k

Ναι αλλα “εμεινε” στην Παμελα μαλλον…:lol:

Μπααααα…παίζει και να μη τη γνώρισε γιατί ήταν ντυμένη!!!:lol: :lol:

Μαλλον δεν εγινα κατανοητος…

Το να σφαζουμε και να τρωμε ζωα ειναι στη φυση μας… Εγω ειδικα ειμαι μαλλον το αντιθετο του χορτοφαγου… Εννοουσα οτι ειναι ασεβεια προς την ΖΩΗ αυτα τα γενετικα μεταλλαγμενα “ζωα” που συντηρουνται απο αυτες τις εταιρειες…

Χωρις να εχω καμια χριστιανικη θεωρηση περι “δωρου ζωης απο το θεο” κτλ., ειμαι της γνωμης πως οποιοδηποτε ον ζει στον πλανητη αυτον, υπαρχει για καποιον σκοπο και με αηδιαζει να χρησιμοποιειται με τοσο χυδαιο τροπο για οφελος (οχι επιβιωση) αλλων…

Την ιδια αποψη εχω π.χ. για τα πειραματοζωα που χρησιμοποιουνται απο εταιρειες καλλυντικων…

Για αυτο το τελευταιο συμφωνω…:wink:
Παντως δεν αναφερομουν στην περιπτωση των Mc Donalds αλλα στο βιντεακι για τα KFC.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxxaxaxaxa:respect:

Το κρέας των McDonalds είναι μιαμ!!! Τόσα χρόνια τρώω και εξακολουθώ να είμαι κουκλος και ακμαιότατος κατάπτυστοι υπηρέτες των συμφερόντων των Goodies και των Wendys!!!

Και για το υπέροχο παγωτό με τη ζεστή λιωμένη καραμέλα των McDonalds τι έχετε να πείτε?? ε? ε?

¶ντε με συγχύσατε πάλι!!!

Εχω κόψει McDonalds,Goodys και τα συναφή εδώ και καιρό…(Μου είχε πει κάποτε ένας θείος που έχει εταιρεία απεντόμωσης και που είχε πάει σε Goodys για εργασία τα απίστευτα…8O 8O :lol: :lol: Οπότε…)