Για ήχο ποιόν προτιμάτε; Για πολύ καιρό χρησιμοποιούσα amarok αλλά η έκδοση 2 μου τη βιδώνει πολύ… ο exaile μου φαίνεται πολύ πιο αργός και “ρουφάει” περισσότερη μνήμη/cpu… και το rhythmbox επίσης… Γνώμες;
αν και σε gnome amarok 1.4.9.1 για τα διάφορα καλούδια. Εναλλακτικά audacious. Ενδιαφέρων μου φάνηκε και ο Aqualung αλλά δεν τον έχω ψάξει.
Προς το παρόν χρησιμοποιώ Rhythmbox που είναι μια μέτρια αντιγραφή του iTunes. Και το Amarok καλό είναι
Rhythmbox με βολεύει, υποστηρίζει και last.fm
Ο amarok δεν μ’άρεσε.
xmms και amarok Προτείνω. ανάλογα το σύστημα σου
τσεκαρετε τον listen http://www.listen-project.org/ (screenshot http://image.listen-project.org/listen_0.5beta1.png)
ενα γαματο, εκτος των στανταρ λειτουργιων ενος media player, ειναι οτι υποστηριζει wikipedia και lyrics απο internet μεσα στο παραθυρο του player…
Είναι δυνατόν να μην αρέσει σε κάποιον το amaroK?
ο amarok 1 όχι, ο amarok 2 ναι, είναι πολύ δυνατόν… Η έκδοση 2 έχει ακόμα πολλά bugs και φορτώνεσαι και το kdebase όταν έχεις gnome…
o aqualung είναι ακόμα σε beta και δεν υποστηρίζει pulseaudio μόνο alsa/jack και κατι άλλα…
ο listen δεν ξέρω ακόμα τι μέρος του λόγου είναι, θα πρέπει να κάνω installation από source πρώτα για να σας πω (ελάχιστες οι φορές που θα’θελα να είχα apt/dpgk στο σύστημά μου, αυτή είναι μία, για να το πακετάρω πρώτα)… Βέβαια, είναι ακόμα σε έκδοση 0.5
**άκυρο το source, υπάρχει και rpm… τί λες τώρα…:lol:
Δεν είν’κακός… Για να δούμε…
edit: πολύ καλός τελικά… βρήκα bug στη διαχείρηση της library αλλά wikipedia/lyrics/lastfm δουλεύουν άψογα… Θα περιμένω λοιπόν την έκδοση 1.0 και προς το παρόν μπορεί να αντικαταστήσει τον exaile…
Παιδιά εντάξει για audio. Με φωτογραφίες και βίντεο τί παίζει; Θέλω ένα καλό πρόγραμμα για να μπορώ να αρχειοθετώ φώτος και βίντεο. Το picasa της google είναι φοβερό αλλά στο linux δεν υποστηρίζει βίντεο. Έχετε καμμιά πρόταση;
προσωπικα εχω τον mplayer που παιζει τα παντα απο γραμμη εντολων
(ταινοιες,βιντεα,μουσικα,ολα τα wav,mp3,midi skata)
για video, έχω δοκιμάσει kaffeine, gnome mplayer, mplayer, vlc… Όλα μια χαρά,παίζουν τα πάντα…
mplayer από command line τα σπάει… είχα πρόβλημα με τον x server και έβαζα μουσική για να τον φτιάξω, χωρίς αυτή δε δουλεύει τπτ
Παιδιά αυτό που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να αρχειοποιεί φώτος και βίντεο όπως π.χ. το picasa. Απλοί video players δεν μου λένε κάτι.