Μετά τη μπάλα στις 18 να πάμε!!! Γυρνάμε, πλενόμαστε και ραντεβού μετά για meeting (όσοι δεν έχουν παίξει και είναι ήδη καθαροί - πχ. εξέδρα) μπορούν να πάνε νωρίτερα και να πιάσουν το τραπέζι του meeting μας:p
Ναι. Θησείο όπως πάντα, στο γνωστό.
Αν κανονιστεί για Παρασκευή τελικά, ίσως μπορέσω να σκάσω και γω μύτη.
Άλλες μέρες της βδομάδας είναι λίγο πιο ζόρικα, αν και όχι αδύνατα.
Ψιτ, προς τα νεότερα μέλη του φόρουμ, αν γουστάρετε ρακομελοκαταστάσεις ελάτε και σεις, μη ντρέπεστε, είναι καλή φάση
“…και την 8η μέρα ο Θεός δημιούργησε το ρακόμελο…” Απόσπασμα από το Κατά Μπεκρίον Ευαγγέλιο.
Μέσα εγώ για τέτοια φάση. Μετά τη μπάλα δηλαδή;
Δεν λεγονται πια “meatings”; Λογω σαρακοστής ε; :-s
Mετά τη μπάλα? Ιδρωμένοι και πιωμένοι θα γυρίσουμε δηλαδή?
Να ερθω και εγω ο νεος…???..Α και πως θα με γνωρισετε…??..Θα φοραω μπλουζα AC DC…
Σου θυμιζει κατι…??
Βασικά λέγοντας μετά τη μπάλα εννοώ ότι παίζουμε μπάλα, πήγαινουμε σπίτια μας, κάνουμε κανένα μπάνιο (βρωμιάρηδες) και μετά για ρακόμελα…
Σωστος…!!!
Μαλακία. Δεν είναι τρου. Πρέπει να πάμε ιδρωμένοι και με θυμωμένες φάτσες για να ΕΙΜΑΣΤΕ μεταλλάδες.
Φορωντας παντα μπλουζα Manowar για να αυξανεται η τρουιλα…
Χεχε, αμέ, να έρθεις, κι ας είσαι νιούφης. Μόνο σβήσε αυτά τα 1200τόσα ποστ που έχεις βάλει να λέει οτι έχεις, δεν είναι καλό να κοροιδεύεις τον κόσμο και να του δίνεις την εντύπωση οτι είσαι καιρό στο φόρουμ!
Όσο αφορά τη μπλούζα AC/DC, το μόνο που μου θυμίζει εμένα είναι ένα ατελείωτο περίμενε στο μετρό του Μοναστηρακίου…
Δεν παμε τοτε πριν? Να πιουμε οσο μπορουμε και να παμε μετα για μπαλιτσα? Τουλαχιστον θα εχει γελιο…
:-- :–
Αφού meetings γίνονται ούτως η άλλως…
δηλώστε συμμετοχή όσοι είναι ε:)
Ναι, ξέρεις, πέρα απο τις ξεχωριστές παρέες του καθένα, θέλω να πιστεύω πως το φόρουμ δεν έχασε τον ανοιχτό του προς τα έξω χαρακτήρα. Γράφονται και νέα μέλη, μη ξεχνάμε
Εννοείται πως αν θέλετε μπορείτε να έρθετε εξέδρα στη μπάλα μας, αλλά επειδή καταλαβαίνω πως δε θα καταλάβετε όλοι το μεγαλείο των ποδοσφαιρικών μας κινήσεων, σας επιτρέπω να έχετε συναντηθεί όσοι δεν είστε για τη μπάλα, νωρίτερα κάπου στο Θησείο. Εμείς ερχόμαστε μετά και σας βρίσκουμε (εγώ ακόμα πιο μετά, γιατί θα γυρίσω γκαζωμένος σπίτι να πλυθώ και μετά θα σας έρθω :p)
oxi oxi…Ετσι να πατε στο μeeting…
Θα βγάλουμε κ συνθημα…“Kαρβου ελα
και με την φανέλα”#-o :lol:
αν έρθω εγώ έτσι στο meeting, θα φύγει το meeting!!! Εγώ την ιδρώνω τη φανέλα. Δεν είμαι περιπατητής