"ένα απλό meeting"

Μανσον θα μας λες για ΑΕΚάρα στο μύτηνγκ ε

Άμα είστε λίγοι, δεν περνάτε αυτό το Σάββατο από Καβάτζα να σας δούμε, μιας κι εμείς δε μπορούμε να κουνηθούμε από εκεί; :smiley:

Μονο αμα βαλετε Pantera,Down,Disturbed,Devildriver,Slipknot,Stone sour,Machine Head κτλ κτλ…:lol:

Αμα θελετε να με δειτε κ μενα…λεω στις 14/6,Σαββατο!εεεε?

Άμα θέλουμε. Θα το σκεφτούμε.

Ωχ…θα εισαι κ συ???:stuck_out_tongue:

Εκείνη την ημέρα παίζει Ελλάδα-Ρωσία. Εγώ δεν παίζει να έρθω τότε.

Μπορεί, δε ξέρω. Θα το σκεφτώ. Δεν καίγομαι κιόλας να σε δω.

Αμοιβαια τα αισθηματα…:smiley:

Ψαχνω emoticon με σφουγγαριστρα αλλα δε βρισκω γαμω.

Σου κάνει?

Τα φορουμομήτινγκς συνήθως κρατάνε πάνω απο 2 ώρες που διαρκεί ένας αγώνας ποδοσφαίρου.

εγώ βέβαια βαριέμαι και φεύγω στα πρώτα 10 λεπτά, αλλά μιλάω γενικά τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω. Μπουα-χαχα-χαχ-αχααααααα

μπουα-χχαχχα-χαχαχαχααααα

Τι θα γίνει τώρα, θα αλλάξουμε και ημερομηνία για το lida? Πφ. Να μην έρθει. ¶ιντε.

Λοιπόν, άντε. Θα το κάνουμε την Παρασκευή ή όχι; Πείτε ποιοί είναι μέσα να δούμε αν θα γίνει.

Παρών…

Εμένα ένα παλικάρι από τη σχολή έχει live την Παρασκευή, οπότε εγώ θα μπορέσω μετά. Απλώς πείτε που θα πάτε (κάνα μοναστηρακοθησείο, που βολεύει :stuck_out_tongue: )

Δοθήσης της συμμετοχής του υιού μου του μονογενή στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν μου επιτρέπεται για ευνοήτους λόγους η συμμετοχή σε rocking meetings μεσούσης εξεταστικής θα μου συγχωρέσετε όμως την παρέμβαση ως μάμμυ του εκλεκτού αυτού φόρουμ

Γιατί δεν πάτε στο Kavantza ρε καλόπαιδα που είναι και δικό μας το μαγαζί???

Και γιατι οχι ιφριτοειδες κακεκτυπο???:stuck_out_tongue:

1ον: Γιατί το λέω εγώ. Τέλος.
2ον: Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ζκασμός πρόβατα. Μη διαπληκτίζετε.

Λοιπόν, επειδή οι πάντες είπαν:

λέω και γω πως μετά τα μέσα του Ιούνη με το καλό θα έχω χρόνο ξανά για μήτινγκς. Κανονίστε λοιπόν όσοι θέλετε για τώρα και απο την επόμενη φορά ελπίζω να παρεβρεθώ κι εγώ.

που μου ήρθαν τα πρόβατα! Καλά, αυτό για τους πάντες δε το συζητάω :stuck_out_tongue: