Kαλά να περάσετε guys n’ girls!
θέλουμε ρεπορτάζ την επόμενη μέρα:p
Εσυ γιατι δεν ερχεσαι?
εεεε:oops: δε ξέρω κανένα σας ρε συ…:-s δε μπορώ, ντρέπομαι:-s:oops:
Κάποια άλλη φορά:-s:roll:
Ε ναι,καποια αλλη φορα θα ξερεις περισσοτερους ε. :Ρ
Θα μιλαμε και για τον Τζεημς,μη φοβασαι,θα εχεις κατι να πεις. :razz:
Κι εγω μαλλον μεσα,θα’ρθω με τον Μανο μετα το ματς,κατα τις 10.
Δηλαδη στο επομενο μεετιν ως δια μαγειας θα μας εχεις γνωρισει και θα ρθεις!
Αντε τελειωνε ε, γιαυτο τα κανονιζουμε αυτα, ωστε οποιος ειναι καινουργιος να μας μαθει και να τον μαθουμε.Εκτος αν θες ειδικη προσκληση
Εγώ μάξιμουμ μέχρι τις 9 θα κάτσω:razz:
:eek:είπε τη μαγική λέξη ο Θέριον!!! με έπεισε:razz:
Ναι!!!με τον Τζέιμζ πάνω στην προσκληση!!:vibrate:
Θα έρθω.
Αλλά συνεχίζω να ντρέπομαι…:-s Θα σας εντοπίσω σίγουρα? :pμη σας ψάχνω α!
αντε κι ο θεός βοηθος:oops:
:p:roll:
Λες να δυσκολευτεις να εντοπισεις 20 μετσαλς πανω σε ενα γιοφυρακι; Σαν σχολικη εκδρομη θα ειναι.
Γω θα ερθω αργοτερα, οπως και αρκετοι αλλοι φανταζομαι, κατευθειαν στο μαγαζι.
Να κάνετε θεαματική είσοδο.
Υποθέτω κατά τη μία θα έχει ψιλοαραιώσει ο κόσμος οπότε μπορούμε να περάσουμε να πούμε ένα γεια, έτσι;
[SIZE=“1”](όχι ότι δε σας πάμε εσάς που φεύγετε νωρίς, απλά για να έχουμε κάπου να κάτσουμε…)[/SIZE]
:lol: χαχα, ναι έχεις δίκιο ΣόφιΚ…
edit η λιστα
καταλυτικό ρόλο έπαιξε αυτό που είπε ο Θέριον.:p:p
Α τι καλά! κάνετε και τέτοια!! Να μας πείτε πώς περάσατε, αν παίξατε σφαλιάρες, ποιος ξέρναγε απ’το πιώμα να ξέρουμε ποιους δεν θα κάνουμε παρέα :har:
Έλα ντε. Λες και εμείς δε μπορούμε να κανονίσουμε και εκτός φόρουμ. Dimi, είχες πει “οτι θα έρθεις στο επόμενο meeting”, καιρός είναι λοιπόν. Μην ανησυχείς, θα πέσει σίγουρα πολύ κουβέντα για Metallica.
:vibrate:
αν και γω με Mackintosh για καμιά ώρα τουλάχιστον θα έχουμε πέσει με τα μούτρα στην ανάλυση της Παρασκευάτικης συναυλίας των Lost στην Αγγλία! 8)
Εντάξει, έτσι κι αλλιώς θα σε βαρεθούμε νωρίς εσένα.
ντροπή σου ρε φρήδομ! Αλλά έστω, και αυτό το λίγο κάτι είναι…! 8)
Αμεεε, να περάσετε. Όλο και κάποιες θέσεις θα βρίσκονται. Ελπίζω μόνο να μη μας την έχει βαρέσει ως τότε και έχουμε πάει Βράχο (ναι, είναι κάτι που έχουμε κατά νου για αργότερα). Να σκασεις τηλ.
@ Καναδυο ακόμα άτομα μπορούν να ρθουν, δηλώστε και κανάς άλλος ντροπαλός λοιπόν! Είμαστε καλή παρέα, θα το διαπιστώσετε. Είμαστε γαμάτα παιδιά και πάντα όλοι περνάνε καλά μαζί μας. Κανείς ποτέ δε βαριέται και η ώρα κυλάει σαν τα νερά στα γάργαρα ποτάμια.
Παραθέτω ορισμένες χαρακτηριστικές συνειρμικές εικόνες προς απόδειξη των παραπάνω:
:evil:
Γιώργη άκυρο ρε.εκτός και αν…??:twisted:
Χμου. Προβληματίζομαι τώρα δηλαδή. Μου ασκέται πίεση από άτομα του φόρουμ για να παραστώ και εγώ σε αυτό το γεγονός. Θα έρθω θέλω να πιστεύω.
Μπορεί να έρθω κι εγώ…δεν είναι σίγουρο,αλλά παίζει
Εχω να δώσω και κάτι καλούιδα πίσω στον έλλανορ:)
¶μα είσαι κ εσυ, τότε σίγουρο θα έρθω!
Ζήτα κατευθείαν τηλέφωνο ρε συ.
:lol::lol::lol:
Βασικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες
1)Οι νύχτες πρεμιέρας
2)Είναι εδώ τα αμερικλανάκια ξαδέρφια του καλού μου honeymooning και μπορεί να χρεαστεί να τους πάμε για greek musaka και τα ρέστα.
3)Η βροχή.Και δε νοιάζει αν με δουλέψετε.Εγώ δε βγαίνω με βροχή.Μου χαλάει τα μαλλιά
@ DarthVader:It’s not like that ε.at all