Το δείγμα του Never dead ακούγεται ενδιαφέρον,το άλλο αδιάφορο…για να δούμε,πλέον αυτό που περιμένω απ την αγαημένη μου μπάντα,είναι τουλάχιστον να καταφέρει να πλησιάσει έστω και λίγο το επίπεδο των Youthanasia/Cryptic Writings (για τα υπόλοιπα μηδενικές ελπίδες) ,και τότε θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πόσο διαφέρουν οι απόψεις των οπαδών για αυτά τα άλμπουμ.
Το Cryptic το ακούω από την αρχή μέχρι το τέλος με αμείωτο πάθος.
Απο το Risk λατρεύω το Insomnia (το θεωρώ τον πιο πετυχημένο πειραματισμό του Mustaine), το Crush Em και το Breadline. Τα υπόλοιπα δεν τα αντέχω.
Το The World Needs A Hero ίσως να είναι το τελειότερο άλμπουμ των Deth για μένα (τουλάχιστον εφάμιλλο με Rust και Cowntdown) και οι Pitrelli και DeGrasso πιστεύω ότι ήτανε οι αρτιότεροι αντικαταστάτες των Friedman και Menza, παιχτικά αλλά και συνθετικά (πχ. Promises). Επίσης σε αυτόν τον δίσκο νομίζω ότι ο Mustaine ήταν σε τρελή φόρμα στιχουργικά και ερμηνευτικά. Όταν τον πιάνει η μισανθρωπία του γράφει αριστουργήματα.
Από κει και πέρα δεν με συγκλόνισε κανένα ώστε να του δώσω 2η ευκαιρία.
Για το καινούργιο δεν κρατάω μεγάλο καλάθι. Ελπίζω μόνο να τον έχει πιάσει η κακή τσαντίλα του και να γράψει ([U]κατά τη άποψή μου[/U]) αριστουργήματα.
Ο Dave προσπαθει να εκσυγχορνιστεί με τα δεδομένα της γραφης της νέα εποχής? :-k
Don’t get me wrong, τους αγαπαω, τους εκτιμάω, αναμένουμε. Πάντως ρε παιδιά και εγω το endgame το βρηκα συμπαθητικό, κι εχει μέσα την κομματάρα the right to go insane. Ντάξει προφανώς δεν είναι της τάξης rust in peace ή του αγαπημένου μου youthanasia αλλά κατ εμε σιγουρα όχι το χειροτερό τους!
Ποσο πολυ μπορουν να διαφερουν τα γουστα… Εμενα για παραδειγμα μου φαινονται αθλια το Insomnia και το Crush 'Em, το Breadline απο τα λιγα που διασωζονται απο το Risk. To The World Needs A Hero ειναι το δευτερο χειροτερο τους, ενω λατρευω το The System Has Failed και το Endgame. Εκει που πιστευω οτι θα συμφωνησουμε ολοι, ειναι οτι οι Megadeth ειναι μια μπαντα που παντα κανει ενα βημα παραπερα, τωρα αν θα τους βγει ή οχι ειναι κατι που κρινεται υποκειμενικα. Αλλα παντα υπαρχει προσπαθεια για το βημα παραπανω. Εμενα ενα πιο σφιχτοδεμενο συνθετικα Endgame θα με κανει πολυ ευτυχισμενο.