Megadeth-13

Ο θειος Dave ετοιμαζει το νεο του αλμπουμ,με τον εμπνευσμενο τιτλο “13”…Ήδη έπαιξε ένα νεο τραγούδι,ονόματι “Public Enemy No.1”.

http://www.youtube.com/watch?v=lUUMC8y3Nlo&feature=player_embedded#at=245

Ελπίζω ο δίσκος να μην μοιάζει με τον τελευταίο.Πραγματικά βαρετός δίσκος.Έπιασε σκόνη :stuck_out_tongue:
Αν είναι και το ‘13’ έτσι γάμησε τα!!!

Δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα ετσι, αλλα καλο ακουγεται. Ελπιζω σε δευτερη σερι δισκαρα μετα το εξαιρετικο και φουλ κιθαριστικο Endgame. Ο τιτλος πολυ εμπνευσμενος παντως…:stuck_out_tongue:

καλουτσικο μου φαινεται
αλλα δεν εχω καλο ηχο
αναμενουμε

Το καινουριο τραγουδι ακουγεται πολυ καλο. Ειμαι εννοειται φαν της κλασικης περιοδου με το lineup με Friedman και Menza, και θεωρω μακραν τα 4 αυτα αλμπουμ τα καλυτερα τους (Rust, Countdown, Youthanasia, Cryptic). Απο και και μετα εχασαν λιγο τη μπαλα σταδιακα, με εξαιρεση το εκπληκτικα καλο The System Has Failed. Τα δυο τελευταια αλμπουμ ουτε που μπορω να τα ακουσω, πιο βαρετο πραγμα δεν εχω ακουσει απο τους Megadeth.

Συμπαθητικό το κομμάτι αλλά μετά το “The World Needs A Hero” κανένα άλμπουμ των Megadeth δεν μου έχει κάτσει καλά…

Επειδη εχουν δεκαετιες να βγαλουν καλο δισκο οι μεγκαντεθ ειμαστε σκεπτικοι… παρολ αυτα ελπιζω να διαψευστω.

Σίγουρα οι μέγκαντεθ έχουν χάσει την αίγλη που είχαν την δεκαετία του’80 και του '90, παρ’όλα αυτά νομίζω ότι έχουν αρκετές αξιόλογες στιγμές και στα πιο πρόσφατα άλμπουμ τους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τα κλασικά τους, αλλά ούτε πρέπει και να τα απορρίπτουμε συλλήβδην.
'Ισως η μεγαλύτερη αδυναμία τους είναι ότι επαναλαμβάνονται και αντιγράφουν τον εαυτό τους…ο ντέηβ πρέπει προφανώς να προσπαθήσει περισσότερο και να μην επαναπαύεται στην γνωστή μανιέρα. Για το καινούριο τραγούδι έχω να παρατηρήσω ότι επιτέλους ο ντέηβ προσπαθεί να τραγουδήσει ξανά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, είμαι από τους λίγους ανώμαλους που τους αρέσει η φωνή του :stuck_out_tongue:

ο ακριβης τιτλος του νεου αλμπουμ θα ειναι “[B]TH1RT3EN[/B]”… λιγο τραγικο μου φαινεται… :lol:

καλα ρε παιδια, στους αποπανω το λεω κυριως το united abominations δεν σας αρεσε?? αυτο ρε σεις ειχε μεσα

-united abominations
-gears of war
-washington is next
-blessed are the dead
-Sleepwalkers

δλδ νταξει, περι ορεξεως δε λεω αλλα τα παραπανω κομματια τα σπανε και βαλε.

Το endgame δεν μου αρεσε τοσο παλι.

Ωραιος τιτλος!

Λοιπον, καλως ή κακως, τη μουσικη που ακουμε και μας αρεσει την κρινουμε με πολλα κριτηρια, με αρκετα απο τα οποια δε συμφωνω στη θεωρια, αλλα στην πραξη τα χρησιμοποιω κι εγω ενιοτε. Για μενα το ζητουμενο ειναι παντα η προοδος, δε νομιζω πως υπαρχει ουτε ενα συγκροτημα το οποιο να μην εξελισσεται εστω λιγο και να συγκαταλεγεται στα αγαπημενα μου.

Οι Megadeth μεχρι και το 2000 ηταν στη λιστα με τοπ5 αγαπημενα μου συγκροτηματα. Η ταυτοχρονη παρακμη τους και η διευρυνση των ακουσματων μου τους εριξε ΠΟΛΥ πιο κατω απο αυτο. Τα κομματια που εγραψες ειναι αρκετα καλα, και σαν μεμονωμενα κομματια, μπορω να σου βρω 3 και στο τελευταιο. Το θεμα ειναι οτι πρωτον και βασικοτερον, για μενα παντα μιλωντας, ΛΕΙΠΕΙ το συναισθημα. Οκ, γαμω τα ριφφς, γαμω τις κραυγες ο Μαστειν (εννοειται ΑΓΑΠΩ φωνη Μαστεην κι ας ειναι σκατα), γαμω τα σολιδια, τι να τα κανω? Να τα βρασω, τα εχω ακουσει 10 φορες καλυτερα στο Tornado Of Souls, στο Hangar 18, στο Countdown To Extinction, στο Symphony Of Destruction, στο Blood Of Heroes, στο Trust και σε δεκαδες αλλα κομματια. Ακομα και το Risk μαρεσε, γιατι ειναι ιδιαιτερο και εχει πολλα αδικημενα τραγουδια, αλλα και 2-3 μουφιτσες. Το The World Needs A Hero δεν ειναι κακο αλμπουμ, αλλα ουτε πολυ καλο. Το System Has Failed το αγαπω, γιατι αν και ειναι λιγο επιστροφη στις ριζες, εχει ΠΟΛΥ συναισθημα, και μαλιστα σχεδον ολα τα τραγουδια.

Κάθε φορά που είναι να κυκλοφορήσει καινούργιο Megadeth βρίσκομαι σε έναν μικρό συναγερμό, είναι και θα παραμείνει η αγαπημένη μου μπάντα άλλωστε. Τώρα το καινούργιο κομμάτι δεν μπορεί να κριθεί με αυτόν τον ήχο, ας πούμε πως ακούγεται συμπαθητικό. Ο τίτλος πάντως δεν μου άρεσε καθόλου, υπερβολικά τυπικός για άλμπουμ Megadeth μας έχουν συνηθίσει σε πολύ πιο ευφάνταστους τίτλους. Τέσπα προσωπικά το προηγούμενο άλμπουμ μου άρεσε πολύ, περισσότερο από οτιδήποτε έχουν βγάλει από το risk και μετά.
Όσο για το united abominations που αναφέρθηκε προηγουμένως ίσως το πιο άνισο άλμπουμ τους, από μεγάλες κομμάταρες μέχρι τα απόλυτα filers. Από την μετά risk περίοδο τους είμαι περισσότερο προς The world needs a hero και Endgame.

Ο τίτλος του θρεντ ήταν γραμμένος με μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο στον τοίχο δίπλα από το θρανίο μου όταν πήγαινα πρώτη γυμνασίου το 1993. Κάποιος από το λύκειο θα το’χε ψευδώνυμο γιατί τότε είχαμε εναλλάξ βάρδιες και δεν είχαμε βάζελους που ακούγαν μέγκαντεθ στην τάξη μου. Να’στε καλά που μου το θυμίσατε.

κάπου διάβασα οτι ο δίσκος ηχογραφήθηκε βιαστικά(δεν ξέρω αν είναι αλήθεια)…μπορεί να βγει και σε κάλο αυτό…

Ολοι νομιζω λατρευουμε αυτο το lineup. Αγαπημενα μου αλμπουμ ειναι τα Rust In Peace, Countdown To Extinction, Youthanasia, Peace Sells… But Who’s Buying? και μετα παει το Cryptic Writings.

To Risk που αναφερεις σε αλλο post οτι σου αρεσε γιατι ειναι ιδιαιτερο το βρισκω πολυ κακο προς απαισιο, δεν ειναι Megadeth αυτο το πραγμα. Το The World Needs A Hero μετριοτατο προς κακο και αυτο, σε αυτο το δισκο μου φαινεται οτι λειπει το συναισθημα και δεν υπαρχει καμμια φοβερη συνθεση. Απλα υπαρχουν καποιες που ειναι για γελια π.χ. Moto Psycho και καποιες που ειναι αρκετα καλες οπως το Burning Bridges και το Dread And The Fugitive Mind. Αρα αυτοι οι 2 δισκοι ειναι με ανεση οι χειροτεροι των Megadeth για εμενα.

Απο εκει και περα το The System Has Failed ηταν δισκαρα και μεγαλη επιστροφη για τον Dave, εχει μεσα τρομερα τραγουδια, μου αρεσουν σχεδον ολα και τον ακουω καθε φορα πολυ ευχαριστα αυτο τον δισκο. Το United Abominations ειναι περιεργη περιπτωση, γιατι ενω εχει κομματαρες, εχει και πολλα fillers. Ανισος δισκος, γενικα μετριο θα τον χαρακτηριζα με αρκετες δυνατες στιγμες. Τωρα το Endgame θεωρω οτι ηταν πολυ δυνατος δισκος, εξαιρετικη κιθαριστικη δουλεια που ειχαμε να ακουσουμε χρονια απο τους Megadeth, ο Dave και ο Broderick τα δινουν ολα. Πολυ δυνατες συνθεσεις, καλη παραγωγη, γενικα απο παρα πολυ καλος δισκος εως δισκαρα. Συνεχιζω να προτιμω το The System Has Failed απο τα αλμπουμ μετα το Cryptic Writings, αλλα το Endgame ειναι με ανεση δευτερο. Οποτε αν συνεχισουν στο ιδιο στυλ, εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος και περιμενω μεγαλο δισκο. Και γενικα η μπαντα φαινεται σε φορμα με την επιστροφη του Ellefson και την καθιερωση του Broderick και του Shawn Drover.

Συγκινηθηκα, κι εγω το χα γραψει σε θρανια γυμνασιο :stuck_out_tongue:

Βάζελος ο Dave???Λέτε?

ακυρος ο τιτλος βασικα ο τροπος γραφης του!
οι Megadeth ειναι η αγαπημενη μου μπαντα!αλλα μου κανει εντυπωση πως πολλοι προσπερνανε τη δισκαρα Killing is my business…γ μενα ειναι στα τοπ ντεμπουτα κ στα τοπ Megadeth αλλα κ το So far…!νταξει μεχρι το Youthanasia μπορω πλεον να τα ακουω ολοκληρα!το Cryptic τωρα ειναι αρκετα καλο απλως εχει καποια τραγουδια που δεν μπορω να ακουσω!αλλα εχει αρκετα εκει πανω που πλεον ειναι κλασσικοτατα!στο Risk τωρα το συμπαθω!ναι δεν ειναι Megadeth αλλα εχει καποια αγαπημενα(prince of darkness,the doctor is calling,i’ll be there,ecstasy κ τα 2 time),τωρα το the world needs a hero ειναι μακραν το χειροτερο πιστευω!δεν ξερω το συγκεκριμενο line-up ηταν σαν κομπαρσοι(DeGrasso κ Pitrelli)το the system has failed ειναι ΔΙΣΚΑΡΑ και οπως ειπε καποιος πιο πανω ειχε πολυ συναισθημα!(ολα τα γουσταρω εκτος το My Kingdom,οσες φορες κ αν ακουσω αυτο το τραγουδι δεν το θυμαμαι ποτε:p)το UA τωρα σωστα ειναι ανισο κ γενικα δεν μου αρεσε με την εξαιρεση καποιων τραγουδιων αλλα ποτε δεν θα βαλω τραγουδια αυτου του αλμπουμ να ακουσω!το Endgame ωραιο ειναι σε σωστο δρομο!αυτο που χαλαει στα 2 τελευταια ειναι τα vocal lines του Mustaine…δεν εννοω τη φωνη ειμαι κ εγω στους λιγους που την βρισκουν γαματη :stuck_out_tongue: εννοω τον τροπο που τα λεει!μου ακουγεται οτι τα τραγουδα απλως για να τα πει αν καταλαβαινετε τι εννοω!

χανουμάκι ο μαστέιν. (το βλέπω να καταλήγουμε σε ομαδικές αντιπαραθέσεις σε θρεντ μέγκαντεθ :lol:)