Megadeth-Arsenal of Megadeth DVD

Poly kalh kykloforia alla den exw anakalypsei akoma ta hidden treasures. Ta exei vrei kanenas re paidia na mou ta pei?

Φίλε μου τα hidden που εγώ ξέρω είναι τα εξής.

1. Μόλις εμφανισθεί στην οθόνη σου το 1990 (μαύρη οθόνη) πατάς ΟΚ ή play και σε πηγαίνει σε ένα home video με την audition του Friedman. Πρόσεξε γιατί δεν μπορείς να πάς εκεί από τα chapter selection αλλά αναγκαστικά πρέπει να το βάλεις να παίξει όλο και με το skip button να φτάσεις στο 1990.
  2. Στο video του Trust κάποια στιγμή στο πλάνο με τον τηλεφωνικό θάλαμο (ο οποίος νομίζω εμφανίζεται 2-3 φορές) εμφανίζεται ο καρπός του Vic Rattlehead. Εκείνη την ώρα πατάς πάλι ΟΚ ή play και σε πάει στο behind the scenes του ίδιου video.
  3. Ξέρω ότι υπάρχει κάπου μέσα στο video του Train Of Consequences αλλά δεν το έχω βρεί ούτε και εγώ.

Παιδιά βάλτε το DVD να παίξει στον υπολογιστή και κάντε δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου CD/DVD πού εισάγατε το DVD και άνοιγμα. Ψάξτε όλα τα VOB αρχεία, έτσι πιστεύω ότι θα τα βρείτε.

Ta 2 kai 3 ta exw vrei. Pragmati to 3 einai sto Train of Consequences. Tha to vreis me ton idio tropo pou vrikes kai to bonus sto Trust. Thx.

Εννοείς ότι και στο train of consequences εμφανίζεται το χέρι του Vic?

nai,katse na sou pe kai timing…

Ligo panw apo tin aristerh katw gwnia sto 5:51. An to vlepeis se PC kai pas ton kersora konta se ekeinh thn perioxh tha ginei o kersoras xeraki click. Opote tha xereis pou na to perimeneis.