Megadeth - Κεραμεικος (piraeus 117 academy) 05-07-2016

Megadeth! Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις ή να γράψεις κάτι άλλο. Μια λέξη αρκεί. Άλλωστε αυτή φωνάζουν χιλιάδες οπαδοί ανά τον κόσμο όταν το συγκρότημα προεξάρχοντος του Dave Mustaine ανεβαίνει στη σκηνή. Οι Μegadeth είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα που όρισαν τον heavy metal ήχο. Με 33 χρόνια στην πλάτη και 15 επίσημους δίσκους να φέρουν το όνομα τους διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό κοινό και επιστρέφουν την Τρίτη 5 Ιουλίου στην χώρα μας και το Piraeus Academy για να δώσουν ένα show αντάξιο της ιστορίας τους.

Κάπου στο 1983 μετά την επεισοδιακή φυγή του από τους Metallica ο Dave Mustaine με συνοδοιπόρο του στο μπάσο, τον David Elefson ίδρυσε τους Megadeth, αποδίδοντας στους πρώτους δίσκους σεμιναριακού επιπέδου thrash metal. Peace sells? but who?s buying?, So far, so good? so what?, Rust in Peace αποτελούν την Αγία Τριάδα των official albums των Megadeth, καθιερώνοντας το σαρδόνιο χιούμορ των στίχων με το οργιαστικό κιθαριστικό παίξιμο και το εμπνευσμένο song-writing.

Aκολούθησαν τα Youthanasia & Countdown to Extinction που γνώρισαν τεράστια εμπορική απήχηση, με τους Megadeth να περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο δίνοντας μνημειώδη headline shows. Μετά από ένα break 2 χρόνων οι Megadeth επανήλθαν με μια σειρά ποιοτικών κυκλοφοριών, με τον τελευταίο τους, πολύ πρόσφατο δίσκο ?Dystopia? να χαρακτηρίζεται ως ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, ανεβαίνοντας στο νούμερο 3 των αμερικανικών charts.

Την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Piraeus Academy οι Megadeth σε ένα heavy metal show που θα συζητηθεί!

http://www.didimusic.gr/el/sunaulies/megadeth.html

Γελαει ο κοσμος με τις τιμες

Οι τιμές είναι σωστές ή μπερδεύτηκαν;

Και εγώ θα το σκεφτώ πολύ αν θα πάω… άκου εκεί 45 ευρώ. Όσο και να είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα, δεν παύουν να είναι επιεικώς μέτριοι live.
Για τον χώρο έχει κανείς παραπάνω πληροφορίες; Είναι σαν εκείνο το άθλιο venue που έκαναν την τελευταία τους συναυλία;

Οι didides(ντιντιδες) βρισκουν ενα χωρο που ειναι γεματος μπαζα-σκουπιδια τον καθαριζουνε μια μερα και την επομενη τον παρουσιαζουν σαν συναυλιακο χωρο

πηγαινα πριν χρονια οταν ητανε στριπτιτζαδικο.θυμαμαι ειχα παρει μια μαυρη για χορο.τωρα ψιλοκαλο το εχουνε φτιαξει μεσα.καλη ακουστικη εχει.για τις τιμες τα παραπονα στον Αλεξη.χαχα.τι αλλο να πεις.

Aπαράδεκτες τιμές. Αντε να πάνε λίγες εκατοντάδες κόσμου

[SIZE=3][FONT=Arial]Ο χώρος ενδεχομένως να είναι καλός. Δεν είναι αυτός που παίξανε την προηγούμενη φορά οι Megadeth. Σύμφωνα [U]μ’αυτό[/U] χωράει 1800-2000 άτομα, έχει 20 τουαλέτες, 6 εισόδους/εξόδους κλπ κλπ. Φώτο του χώρου φαίνονται απ’το facebook [U][SIZE=3]Εδώ[/SIZE][/U]. Πάντως όπως και να χει, οι τιμές απλά για κλάματα. Που να φέρει Μaiden ή Sabbath δηλαδή. Βάλτο ένα 35αρι ξέρω γω με κάνα Ελληνικό support να φτιάξεις κλίμα ρε γαμώτο.[/FONT][/SIZE]

Για να κρινεται τις τιμες πρεπει πρωτα να ρωτατε αν το εισητηριο ειναι κανονικο. αν ναι εχει καλως αν οχι εχουμε θεμα.

Ετσι δεν ειναι I_love_metal???

Επίσης το σαπόρτ πρέπει να είναι κι αυτό κανονικό και όχι ελληνικό.

Ποιο είναι το κανονικό??? :-k :oops:

Αστείες οι τιμές. Ο χώρος είναι μια χαρά.

Βασικά το είπα με βάση το ότι στην καλοκαιρινή περιοδεία παίζουν ως επί το πλείστον σε φεστιβάλ και ότι δεν έχουν ανακοινώσει κάποιο support που θα παίζουν μαζί. Οπότε έχει την ευχέρεια ο διοργανωτής να βάλει -αν δεν κλείσει κάποιο άλλο όνομα- ένα Ελληνικό για να ανοίξει την συναυλία.

]

Το κανονικο εισητηριο ειναι αυτο που δεν ειναι φωτοτυπια. Παραπανω πληροφοριες απο τον [B]i_love_metal[/B] που ειναι αρμοδιος επι του συγκεκριμενου ζητηματος. Την ψαχνει την φαση πρωτα για να μην τον κοροιδεψουν με τιποτα φωτοτυπιες.

με τετοια τιμη στο εισητηριο ουτε καν σκεφτομαι να παω κι ας θελω να τους δω!!

Η τιμή είναι για γέλια εκτός αν έχει 2-3 ακόμα καλές μπάντες. Όσο καλό και να είναι το Dystopia ο Dave θα τα γαμήσει όλα με τη φωνή του στο live οπότε μάλλον όχι από μένα.

Yπαρχουν πολλοι που θα δουν για πρωτη φορα megadeth.εκτιμω οτι θα γινει sold ουt παντως.για μενα αυτη θα ειναι και η τελευταια.κλεινοντας το megachapter.Οντως ο Dave ζοριζεται πολυ στα λαιβ.το εισητηριο 35 40? πηγαινε.οχι πιο πανω.

ψηνομαι, αν και θα εξαρτηθει απτο συναυλιακο προγραμμα του καλοκαιριου.
στηριζω i love metal για τις φωτοτυπιες που μας δινουν για εισιτηρια κ μου χαλαει την εικονα του αλμπουμ που τα βαζω

Μπορειτε να ξεκινησετε εκστρατεια.

ελπιζω σε ανακοινωση,μετα τα πρωτα 200 εισητηρια η τιμη θα είναι 40ευρω κ στην πορτα την ημερα της συναυλιας στα 35