Megadeth/Sepultura @Release Athens 30/06/2026

Επειδή υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να πάω, γνωρίζουμε ποιοι θεωρούνται οι headliners της συναυλίας; Αν είναι οι Megadeth, λογικά πρώτα θα βγουν οι Sepultura, σωστά;

Μπορεί να βγουν τελευταίοι οι Sepultura ως supporting act, ποιος ξέρει

2 Likes

Προβοκατόρικη ερώτηση.
Σιγά μην έπαιζε ο Dave δεύτερο όνομα σε αυτούς τους Sepultura.

2 Likes

Εχει παιξει δευτερο ονομα σε Limp Bizkit.

Και Five Finger Death Punch και Disturbed…

3 Likes

Μεγαλη προσθηκη το Conjuring

1 Like

ψψψψψψ

2 Likes

Βλεπω setlist megadeth απο Τουρκια τωρα 23/6, λεω μεσα μου ‘καλα τα ιδια δεν παιξανε και εδω πριν 2 χρονια?’ το συγκρινω με setlist release '24 και ειναι 12 κομματια ιδια με 3 διαφορετικα απο το καινουργιο.

Μονο εγω ειμαι ο περιεργος εδω που εχω ξενερωσει? Λες και δεν εχει κομματια να παιξει. Μαλλον του φαινεται αγγαρεια πια. Απο εκει που θα εκλεινα μαλλον δε θα παω

2 Likes

Ακυρο με το τοπικ, σχετικο με το θεμα που εθιξες. Τα ιδια και οι Offspring πανω κατω, με ελαχιστες αλλαγες στο setlist σε σχεση με τη προ διετιας εμφανιση τους! Θεωρω πως οι μπαντες αυτου του επιπεδου θα επρεπε σε κοντινες σχετικα εμφανισεις σε καποια χωρα να αλλαζουν τουλαχιστον τα μισα τραγουδια!

2 Likes

Προφανώς επιλέγουν τα τραγούδια που «θέλει να ακούσει» το μέσο κοινό, ως safe επιλογές.
Παράδειγμα, αν κάποιος δει πρώτη φορά τους iron maiden , δε γίνεται να μην ακούσει το fear of the dark.

Οπότε το να αλλάξουν τα μισά τραγούδια δεν παίζει…

Αλλά ναι, συμφωνώ απόλυτα πως δεν γίνεται να είναι ακριβώς τα ίδια…
Λες πχ 18 τραγούδια, φρόντισε τα 5 να είναι διαφορετικά (και όχι από το τελευταίο άλμπουμ).

Offspring (μιας και τους ανέφερες) πάλι 80 λεπτά εν τω μεταξύ… και πάλι χωρίς το Gone away

1 Like

Ελάχιστες μπάντες αλλάζουν το σετλιστ και αυτοί που το κάνουν , πχ μεταλλικά, διαβάζουμε μετά "σφαξανε το ένα ή το άλλο κομμάτι ή την διασκευή στον τάδε τοπικό καλλιτέχνη "

Ιν προνσιπλ, συμφωνώ, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες είναι δέσμιοι του καταλόγου τους

1 Like

Οι τύποι ανέβασαν στο κανάλι τους βίντεο από το puppet parade στην Τουρκία και εκεί που περιμένεις να το ακούσεις λάιβ τελικά είναι η στούντιο εκδοχή. Για αυτό δεν θα γίνετε ποτέ Metallica, ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος. Εν τω μεταξύ δεν έχουν βάλει ούτε καν την ημερομηνία :roll_eyes:

Puppet Parade Live In Istanbul

WTF πραγματικά.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος που το έκαναν αυτό.

1 Like

Μπορεί να γίνει επίσημο βίντεο του κομματιού αν δεν υπάρχει ήδη.

Πως να μην τους αγαπω και εγω τους Μεταλλικα. Ολοκληρο Mustaine και Megadeth μου δωκανε! Να ναι καλα

3 Likes

Που μπορούμε να παρκάρουμε εκεί κοντά;

Αν πουλαει κανείς εισιτήριο μεχρι 40€ ενδιαφερομαι!!!

Πόσο κόσμο εκτιμάτε ότι θα έχει;

Ελπίζω σε 10χιλιαρο μαξ, για να ειμαστε άνετα

3 Likes

ετοιμαζομαστε σιγα σιγα.

2 Likes