Megadeth/Sepultura @Release Athens 30/06/2026

Έχετε λίγο χρόνο για να σας μιλήσουμε για την ιέρεια μας, την Ariana Grande ?

1 Like

Αφού οι υπερβάσεις, βλέπω, έχουν φτάσει σε τρομερά επίπεδα, αν αγγίξουμε και καθόλου doom, μη λησμονήσουμε να φέρουμε στην κουβέντα και τον μακαρίτη τον μπαρμπα-Τάκη τον Καρναβά.

1 Like

όχι

2 Likes

Ευτυχως εκλεισε το νικελοντεον γιατι τη τρωγαμε στη μαπα θελοντας κ μη καθε απογεμα

Close Doors GIFs - Find & Share on GIPHY

νταξει οκ, αδιανόητη φωνάρα η Αριανα, θα ένιωθα άδικος να πω το αντίθετο απλά επειδή είμαι μεταλλας

2 Likes

επειδή λέτε πολλά, ο τζέημς, τραγουδά ΑΡΚΕΤΑ ψηλά, αλλά έχει βλαχοεκφορά και τσαγανό. επίσης είναι απο τους πιο βελτιωμένους τραγουδιστές μαζί με πίβη. Όσοι δε έχουν ακούσει καμιά διασκευή μεγκαντεθ απο οποιονδήποτε καθαρό τενόρο, ξέρουν. θα μπορούσαν να είναι κάτι κοντά σε πρίστ ή ραιοτ εποχής θαντερστίλ. όχι κακό. Ενώ είχε το ταλέντο ο ντέιβ, είχε και λίγο παραπάνω ξεροκεφαλιά.

1 Like

Ο Mustaine για μένα, κατατάσσεται στην κατηγορία Ozzy. Δεν μιλάμε για τις πιο τεχνικές φωνές της πιάτσας, σίγουρα όμως μιλάμε για τις πιο αναγνωρίσιμες, δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς ακούγοντας τους. Για μένα, αυτό είναι το συγκριτικό τους πλεονέκτημα.

Δεν πιάνουν νότες Halford η Dio, δεν μετράει όμως πάντα αυτό…

8 Likes

Ο Mustaine είναι απλά οι Megadeth. Αν σου αρέσει το ένα σου αρέσει και το άλλο.

9 Likes

Αγωνιστικοι χαιρετισμοί σε όσους γνώρισα για πρώτη φορά και όσους ξαναείδα. Δυστυχώς δεν τα είπαμε λίγο παραπάνω με @Outshined και @nikatapi , ήθελα να κάνουμε κάναν προγκρεσιβ διάλογο και χαβαλε στο διάλειμμα αλλά έσκασαν ορδές από κόσμο σε πηγαδάκια.

Γλυκύτατη @Sh_Wo_f , πόσο χαρωπός και ευχάριστος άνθρωπος πια. Κρίμα που δεν έπαιξαν το ομώνυμο σου τραγούδι, αλλά μιας και έπαιξαν το πιο αγαπημένο Trust, όχι και πολύ κρίμα.

Ένα ευχαριστώ σε @apostolisza8 που μου είπε ότι το ροκιν δεν κάνει 15 λεπτά να φορτώσει αν κατεβάσω Όπερα στο κινητό, κι έτσι τώρα γράφω αυτό το ποστ χάρη στον Πουτσίνι.

Τα λίγα και συνοπτικά για την συναυλία:

1. Αδικημενοι κατάφωρα οι Σεπουλτουρα από τις περισσότερες κριτικές σας. Καταρχάς έπαιξαν με ενέργεια 30αρηδων και οι 4, δεύτερον το σετλιστ ήταν φανταστικό και σε Refuse/Resist και Roots έγινε κακός χαμός οπότε δεν ενδιαφέρει και πολύ κανέναν νομίζω το αν ο Γκρην γαυγιζε λίγο παραπάνω τους στίχους, και τέλος, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΈΣ καλύτερα που έχουν μόνο μια κιθάρα και ακούγονταν όλα κρύσταλλο. Αν ήθελα να ακούσω βαβούρα, έβαζα μαρντουκ και ναπάλμ ντεθ στα ηχεία του ενοικιαζόμενου Πεζό που είχα και τρέχει με ντήζελ, για έξτρα noise.

2. Τίμιος ο Μαστεην. Η φωνή δεν του έβγαινε πολύ στα μισά τραγούδια δυστυχώς. Παικτικα η μπάντα ήταν εξαιρετική. Τώρα κάτι υπερβολές που γράφτηκαν κατά την γνώμη μου τις προσπερνάω. Έχω δει Μεγκαντεθ με Τζίμη Ντεγκρασο το 2001, τι να μου πει ο Βερμποηρεν την ημέρα που αποκλείστηκαν και Γερμανοί και Ολλανδοί. Ο Φινλανδός κουβάλησε όπως κουβάλησε και στον δίσκο. Μακάρι να αλλάξει γνώμη ο Μαστεην και να βγάλουν 2-3 ακόμα με τον Τεεμου. Απίστευτα καλός κιθαρίστας.

3. Θα προτιμούσα να μην είχαν παίξει δυο διασκευές (που υστέρησαν απίστευτα πολύ σε σχέση με τα θρυλικά τραγούδια) σε Metallica. Πήγα σε συναυλία να δω Megadeth, όχι δύο κακέκτυπα τραγουδιών που τα έχω δει εκτελεσμένα περίπου 500 φορές καλύτερα από την μπάντα που τα κυκλοφόρησε και τα έκανε επιτυχίες. Έλειψαν μεγάλα τραγούδια από Countdown, Youthanasia και Cryptic, ακόμα και το Dread & The Fugitive Mind έλειψε πολύ.

4. Hook In Mouth η χειρότερη στιγμή της συναυλίας. Θυμήθηκα γιατί αυτός ο δίσκος είναι τόσο μάπα.

5. Τα τραγούδια από το “Megadeth” ήταν όλα εξαιρετικά λαηβ. Angry Again επίσης από τα καλύτερα που ακούστηκαν.

6. Trust για μένα η καλύτερη στιγμη της συναυλίας. Έβγαλε μέχρι και συναίσθημα στην φωνή ο Μαστεην.

7. Συνολικά μια τίμια συναυλία και από τις δύο μπάντες, που δε θα αλλάξει την ζωή μας. Δεν περιμένω από μπάντες που έφτασαν κορυφή στα 90ς και δεν μεγάλωσαν το στάτους τους έκτοτε να μας δώσουν κάτι μνημειώδες και μοναδικό. Για αυτό που ήταν, ήταν πολύ πολύ καλή συναυλία.

Χάρηκα για τις γνωριμίες με όσους.

14 Likes

Το mechanix δεν ειναι διασκευη… αν ηταν θα ειχε τιτλο the four horsemen

2 Likes

Τι εννοείς; Αν ο Nekrutman στα 24 παίζει σαν 30άρης, δηλαδή σαν 6 χρόνια μεγαλύτερος κάτι δεν πάει καλά.

Ακόμα και όταν έβγαζαν το Nation το 2001 αυτός δεν είχε καν γεννηθεί, μην πάμε και πιο πίσω στα κλασσικά Sepultura άλμπουμ.

1 Like