Μέτριο meets αδιάφορο.
Χαρακτηριστικό megadeth album μετά το Cryptic.
τίποτα το ιδιαίτερο, άλλο ένα αδιάφορο Mustaine & friends album…πάνε οι παλιές καλές εποχές
To United Abominations einai yperoxo.sigoura periexei ta kalytera riffs meta to rust in piece.tromerh douleia exei ginei kai sta solos.O Glen Drover einai apisteytos kitharistas(tsekarete kai tous Eidolon pou einai to prosopiko tou sygkrothma)
Οντως Ο δισκος ηταν αρκετα καλος και μου αρεσε πολυ!Εχει πολυ καλα ριφφσ μεσα και πολυ καλα σολος!Αγαπημενο Κομματι Sleepwalker!
Ψήφισα Never Walk Alone γτ έτσι!!!
Αρκεί να μην το ψήφισες λόγω liverpool!!#-o #-o
Γτ είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!
[SIZE=“1”]Άλλωστε είναι πασίγνωτο ότι είμαι Μάντσεστερ!!! #-o [/SIZE]
Το άκουσα και αυτό που να μην τ άκουγα. Κάτω του μετρίου δίσκος. Τα ίδια χιλιοπαιγμένα riff, τα ίδια χιλιοπαιγμένα σόλο. Έμπνευση μηδέν, ο κύριος Mustaine έχει αρχίσει να στερεύει μου φαίνεται.
Επίσης πολύ κακή εντύπωση μου έκαναν, το Washington Is Next (ποιο Wasted Years σας θυμίζει? ),
η ασχολίαστη διασκευή στο A Tout Le Monde και το γελοίο εξώφυλλο.
Το μόνο που φαίνεται να αξίζει στο δίσκο είναι το έξυπνο λογοπαίγνιο του τίτλου. Κρίμα και πάλι κρίμα για αυτή την κατάντια.
Το Whasington Is Next με διαφορα το καλυτερο του δισκου!!!
Α ρε Steve, τι εχεις γραψει παλι…
Kι εμενα μετριος δισκος μου φαινεται…
Μονο τα σολιδια μ’ αρεσουν!
Κορυφαίος δίσκος, κορυφαίες εμπνέυσεις , θα το πώ για άλλη μια φόρά, σίγουρα απο τις καλύτερες και πιο επιδραστικές μπάντες της νεας δεκαετίας , ενα συγκρότημα που παντρεύει επιτυχημένα το παρόν με το παρελθόν και ενώνει τις metal γενιές.
Απο την άλλη , τι νοημα εχει ρε παιδια αυτο το poll , μου εξηγήτε και σε μενα? Ότι να’ναι γίνεται μου φαινεται…έχει νόημα να ψηφίσουμε το καλύτερο τραγουδι του δίσκου και τι θα γίνει δηλαδή?
Απο το κολοβάρεμα μερικοι μου φαίνεται δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν…
Ειδικα το Whasington Is Next… Πολυ εμπνευση ο ΝΤειβ…#-o
χμ…
υβρις! πραγματικα υβρις! με τιποτα λεμε ομως…προσωπικη μου αποψη…
Προφανώς δεν θα έχει ακούσει τίποτα από όσα κυκλοφόρησαν οι Megadeth μετά το R.I.P. γι’ αυτό το λέει. :lol:
κοιτα, το νεο το ακουω τωρα που μιλαμε. ωραιος δισκος, αλλα με τιποτα δεν εχει καλυτερα ριφφς απο τις δισκαρες countdown to extinction, youthanasia και cryptic writings…
ντάξει, από το “The World Needs A Hero” καλύτερα ριφφ έχει…:lol: :lol:
εμενα παντως μου αρεσε το the world needs a hero. ειχε κατι disconnect, 1000 times goodbye, return to hangar (που για καποιο λογο μου αρεσει πιο πολυ απο το hangar 18:? ), και γενικα κακος δισκος δεν ηταν. το system has failed με ψιλοαπογοητευσε καθως πλεον 3 κομματια ακουω απο δαυτο…kick the chair, back in the day και die dead enough…
τι έπαθες πρωί, πρωί ρε?
εμένα ακριβώς το αντίθετο, με εξαίρεση το “dread and fugitive mind” (που και αυτό βρωμάει “sweating bullets”) και το καλούτσικο “1,000 times goodbye”, όλα τα άλλα είναι σούπα (μοτορσαϊκο :lol: ). Γενικά επικρατεί μια “ψόφια” για δίσκο Megadeth ατμόσφαιρα…
Από την άλλη, το “The System Has Failed”, όχι ότι είναι καμιά δισκάρα, αλλά έχει πιο πολύ νέυρο, πιο πολύ τσαντίλα α λα Mustaine…
Ντάξει ασχολίαστο το παραπάνω σχόλιο για καλύτερα riffs από την Rust In Peace εποχή κτλ.
Το καινούριο δεν πλησιάζει καν τα θεϊκά Countdown… και Youthanasia. Ούτε καν την αλμπουμάρα Cryptic Writings. Όσο και να προσπαθήσουν τέτοιο νεύρο και τέτοιες κομματάρες και όχι επανεκτελέσεις και δήθεν νεύρο + το άθλιο εξώφυλλο, που θυμίζει εποχές Amiga και Sega Mastersystem, δε θα τα ξαναφτάσουν.
Το World Needs A Hero ήταν αρκετά καλό για την εποχή που βγήκε και τη φοβερή εμφάνιση που έκαναν τότε στο rockwave, αλλά το μεγαλείο των megadeth μέχρι και το Cryptic είναι δύσκολο να το ξαναφτάσει ο Dave.
Όσο για νεύρο, σολίδια κτλ περιμένουμε και το νέο Testament!!!
Αν και μέχρι τότε το Dublin Death Patrol με συμμετοχή του Chuck Billy είναι ό,τι πρέπει.
www.myspace.com/dublindeathpatrol!!!