Ποιό τραγούδι είναι το αγαπημένο σας από τους πολλούς ύμνους που μας έχουν χαρίσει οι Megadeth; Ποιό δεν θα θέλατε να λείπει από μια συναυλία τους που θα παρακολουθούσατε και γιατί;
__Λοιπόν… πολλά μ’ αρέσουν και το Train of Con… μου αρέσει και το Tornado για τα απίθανα σόλο του και… και… και… αλλά ψήφισα το Peace γιατί νίζω ότι είναι το “πιο Megadeath” τραγούδι τους, αυτό θα έβαζα σε κάποιον να ακούσει αν με ρώταγε “Megadeath; πώς παίζουν αυτοί;”
__Μετά βέβαια θα του έβαζα και όλα τα υπόλοιπα ( ) αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! Ακόμα ψήφισα το τραγούδι αυτό γιατί είναι και απ ’ τα πιο “και γαμώ!”, δηλαδή in your face 101% Megadeath! Είναι “πορωτικό” τραγούδι, πώς να το κάνουμε!!
(Un)Holy Wars
Με μεγαλη δυσκολια ψηφισα το In my darkest hour. Δεν ειναι το, αλλα τα αγαπημενα απο Megadeth, γεγονος που κανει την ψηφοφορια πολυ δυσκολη.
__Προβληματίστηκα πολύ πριν αποφασίσω. Στο τέλος τα δύο επικρατέστερα ήταν αυτό που τελικά ψήφισα και αυτό που εσύ ψήφισες… βέβαια όχι πως και τα άλλα δεν με βασάνισαν… μέχρι και το “Σε όλο τον κόσμο” σκεφτόμουν να ψηφίσω!
__ΕΕΕΕΕΠ!!! Ποιός ψήφισε “Αλλο” και δε μας είπε ποιό; Στη φυλάκα γρήγορα!!! :twisted:
Symphony of destruction… Όχι ότι τρελαίνομαι κιόλας αλλά αυτό το κομμάτι κάτι μου κάνει ρε παιδάκι μου…Μαζί με το Trust! :idea:
Holy Wars γιατι παντα μου εκανε εντυπωση το γαματο riff (και πολυ γρηγορο) που παιζει , και πως καταφερνει να τραγουδαει μαζι !!
“Trust” με τα 1000!
Τραγουδάρα.
Peace Sells…
Εγώ πάλι θα έλεγα το Lucretia. 8)
RUST IN PEACE…POLARIS
ΤΟ RIFF ΤΟΥ POLARIS ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ
ΤΕΛΟΣ
I SPREAD DISEASE LIKE A DOG
DISCHARGE MY PAYLOAD
A MILE HIGH ROTTEN EGG AIR OF DEATH
WRESTLE YOUR NOSTRILS
LAUNCH THE POLARIS THE END DOESN’T SCARE US
oreo thema mages me mikri diafora apo to wake up dead psifisa to Holy wars,h porwsh na se xtypaei alyphta. xafniastika pou to eida prwto kai pou eida to tornado of souls toso xamhla(pato epiase).
Ψήφισα tornado αλλά το απόλυτο megadeth κομμάτι είναι το KILLING ROAD…
Πολλά μ’ αρέσουν μιας και ανήκουν στην κατηγορία των αθάνατων κομματιών του metal, αλλά επέλεξα το Countdown to Extinction από το ομώνυμο άλμπουμ.
Devil’s Island.
Χμμ.
Δεν το χα δεί αυτό το τόπικ.
Δύσκολο να διαλέξεις μόνο ένα.
Secret Place μάλλον.
Trust και Take No Prisoners βασικά…
Αν και από το RIP είναι όλα απίστευτα σχεδόν…
Θυμαμαι στο live της Ριζουπολης (RW) πεξανε ολο τον δισκο εκτος απο το αγαπημενο μας κοματι απ’ αυτο “Secret Place” , δεν μπορουσα να το πιστεψω. 8O
Holy wars! Έπος! Αν και από κάθε δίσκο σχεδόν υπάρχουν 2-3 έπη
Καταρχάς οι Megadeth έχουν γράψει πολλές κομματάρες.Δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.Μετά δυσκολίας hangar 18.(Γενικώς ολο το rust in peace σπέρνει.Γεια σου ρε Marty με τα τρελλά solo. :twisted: