As i climb onto your back i will promise not to sting,i will tell you what you wanna hear and not mean anything then i’ll treat you like a dog as i shoot my venom in,cuz you pretend you didn’t know that i’m a scorpion.
Από τα καλυτερα ρεφρεν τους
As i climb onto your back i will promise not to sting,i will tell you what you wanna hear and not mean anything then i’ll treat you like a dog as i shoot my venom in,cuz you pretend you didn’t know that i’m a scorpion.
Από τα καλυτερα ρεφρεν τους
Megadeth feat Cristina Scabbia - A tout le Monde
Ο βιασμος μιας κομματαρας.
E oχι και βιασμος,μια χαρα τη βρισκω κ αυτη τη version,μη πω οτι μου αρεσει κ περισσοτερο απο την οriginal. :roll:
Με την Σκάμπια δεν το έχω ακούσει.
Θα το ακούσω από περιέργεια.
Κομματάρα πάντως.
Η γαλλική προφορά του Dave τα σπάει:p
Μια ερώτηση στους οπαδούς των Megadeth γιατί δεν έχω πολυασχοληθεί με την δισκογραφία τους.
Το Rust In Peace…Polaris το παίζουν live?
Μπααααα.
Το τραγουδι στην εκδοση με την Σκαμπια δεν εχει καθολου feeling. Aς μιλησει επι του θεματος και κανας αλλος αρρωστος Μεγκαντεθας.
Βιασμό δε θα το έλεγα. Προσωπικά το βρήκα εντελώς ανούσιο. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Ποιός θα προτιμήσει το remake από το κανονικό; :-k
Eγω… :roll:
Βασικά η νέα εκτέλεση του Α τουτ Λε Μοντ είναι πολύ πιο radio friendly, πιο γυαλισμένη και πιο τύπου “συσκευασίας δώρου” και για αυτό δικαιολογώ το γεγονός να αρέσει σε κάποιους περισσότερο από την κανονική. Ε από την άλλη, αυτοί που από το 1994 έχουμε ακούσει 354687954132 φορές την εκδοχή του Youthanasia νομίζω ότι είναι κάπως δύσκολο να ταυτιστούμε με την νέα εκτέλεση.
Στην έκδοση με την Scabbia ο Mustaine έχει καλύτερο αξαντ?
Η νέα εκτέλεση μπορεί να ακούγεται ευχάριστα, αλλά δεν παύει να βρίσκεται ένα εκατομμύριο έτη φωτός πίσω από την πρωτότυπη. Πάντως το τελευταίο αλμπουμ είχε μέσα αρκετά καλά κομμάτια.
Βασικά η μαλακά του Dave ήταν ότι αντί να το συνεχίσει και να το κάνει ένα “part 2”,όπως έκαναν οι μεταλλιρα,έπαιξε ακριβώς το ίδιο κομμάτι με χειρότερο τρόπο.
Ω ναι! :yes:
Μόνο μία μαλακία έχει κάνει; Εκατοντάδες! Είναι έμφυτο.
Μετάλιρρα?:lol:
Τι βγάζετε χωλή για τον Mustaine στο άσχετο και ειδικά ενώ ακούτε Metallica, δεν το καταλαβαίνω…
But now im lost in the eye of a tornado.throw me awayyyyyyyyyyyyy
Ψηφισα το Hangar 18, λογω των απιστευτων αλλαγων ρυθμου και κλιμακας που εχει μεσα του αυτο το κομματι… συν τα σολα! νομιζω 11 σε αριθμο ειναι.
Υπαρχουν ομως και πολλα αλλα τραγουδια που μου αρεσουν εξισου, απο καθε δισκο που εχουν κυκλοφορησει. Απο το Rust In Peace αδικιμενο θεωρω το Five Magics, μεγαλη πορωση, και το Lucretia. Επισης λατρευω απο το Risk τα Insomnia και Breadline, κι ας λενε οτι θελουν για αυτο το αλμπουμ. Εγω ολα τα αγαπω!
Who’s to say, what’s for me to say…
Who’s to say, what’s for me to be…
Who’s to say, what’s for me to do…
Y.Γ. safe*
Πάντως εγώ λατρεύω και το Ecstasy.
Βασικά το 99% των κομματιών τους μ’αρέσουν.