Megadeth

Καλή φάση γιατί τώρα έχουν πάρει τα πάνω τους.
Αναμένοντας καλό δίσκο.

Μεγάλη μπάντα που από το Rust In Peace μέχρι και το Cryptic Writings έβγαλε δισκάρες!! Τα 3 πρώτα τους εκτός από μεμονομένα κομμάτια δεν με ενθουσιάζουν(μην πέσετε να με φάτε για το Peace Sells…το θεωρώ υπερεκτιμημένο), η φωνή του Mustaine ώρες ώρες είναι για κλωτσιές αλλά μιλάμε για έναν από τους καλύτερους ρυθμικούς κιθαρίστες/συνθέτες/στιχουργούς που έβγαλε το μεταλ όσο και για ένα από τα πιο κομπλεξαρισμένα άτομα του πλανήτη, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος και η προσωπικότητα περνάει σε δεύτερη μοίρα όατν έχει προσφέρει τόσα πολλά! Κρίμα που δεν κατάφερε να διατηρήσει ένα από τα καλύτερα line-up αυτό δηλαδή με τους Marty Friedman, Dave Eleffson & Nick Menza.

Το line-up της σημερον ημερας πιστευω οτι απο αυστηρα τεχνικης αποψεως ειναι το καλυτερο που εχει υπαρξει ποτε, με εξαιρεση ισως του Drover στα drums, που δεν εχει δειξει κατι πιο εντυπωσιακο απο τον Samuelson και το Menza. Συνθετικα, βεβαιως, δυσκολο να φτασουμε ξανα επιπεδα 1987-92… αλλα ετσι ειναι οταν η μπαντα εχει τοσα χρονια στο ενεργητικο της, δεν ειναι παντα θεμα μουσικων. Ουτως η αλλως το μεγαλυτερο μερος του συνθετικου δυναμικου των Megadeth παντα ηταν o Mustaine.
Εχω παντως την εντυπωση οτι οντως οπως προαναφερθηκε το συγκροτημα εχει τα πανω του μετα την κυκλοφορια του United Abominations, την ανανεωση του fan-base με την συμμετοχη τους στο Guitar Hero και φυσικα τη συμμετοχη του Ντειβ στο Duck Dodgers…

Σβήστε το, μαλακία, σόρρυ.

λοιπον…

κυκλοφορησε το countdown to extinction σε ειδικο remastering απο τον ιδιο τον mustaine.τρελλος ηχος.

πετυχα στο demonoid.com ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ DOCKUMENTARY ‘vh1-behind the music’ διαρκειας 75 λεπτων.λεει…και τι δεν λεει εκει.

ρωτανε τον mustaine τι drugs εχει κανει και αρχιζει να απαγγελεει λιστα ολοκληρη.pot,lsd,magic mushrooms,crak,cocaine,freebase.αφου δεν πεθανε παλι καλα(καποια στιγμη πεθανε κανονικα και του κανανε ανννηψη και τη γλυτωσε)

σε καποια φαση εποχης 86-87 oι τοτε ντραμερ/κιθαριστας επειδη ειχαν πεσει στην ηρωινη πουλουσαν τα νταρμς και τις κιθαρες του mustaine για να αγορασουν τη δοση τους,ενω ταυτοχρονα οι mustaine/ellefson ηταν τιγκα στην κοκα και σε λοιπες ουσιες.απορω πως καταφεραν και εγραφαν δισκους τοτε.

γενικα μιλανε ολοι απο τη μπαντα και ο ελεφσον και οι φριντμαν/μενζα ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ οσοι ειστε φαν πρεπει να το δειτε.

το 91 συνελαβαν τον mustaine να οδηγει χαλια.οπως λεει στη καμερα ‘ι had 7 substances IN me and 9 substances ON me’

αν το βρειτε αυτο το dockumentary τσιμπηστε το.παιζει και για gnr παρομοιο…

εγώ από την πλευρά μου να πω να δείτε το νέο dvd - Blood In Water - Live In San Diego.
γαμάτη συναυλία με τον Chris Broderick να έχει δώσει απίστευτο αέρα στην μπάντα.
αν αυτός ο παικταράς δώσει τα αναμενόμενα ο νέος δίσκος έχει μεγάλο potential.

όσο για τις επανεκδόσεις με τα remastered κλπ έλεος, δε θέλω άλλο.

Να πω κάτι που πρόσεξα απλά στα Thank to του album killing is my bussines.Στο τέλος γράφει : (thanks to) metallica for proving the true blood of metal runs through our veins…
τα σχόλεια δικά σας…

ΥΓ:Έχω την αρχικη έκδοση του CD και όχι την επανέκδοση

Έχει δεί κανείς το video με sample από Riffs του νέου album που βγάλαν στο blabbermouth???

Με ελάχιστη διαφορά από το Rust το Youthanasia.
Αμέσως από κάτω τα Countdown & Peace.
Το Cryptic Writings δεν με συγκινεί.

Εμενα παλι με κατασυγκινει. Χαχα.
Δισκαρα.
Βασικα ολα μεχρι το Cryptic, + το System has failed τα θεωρω δισκαρες

RIP πολύ εύκολα και μετά Countdown…

Peace Sells ρεεεεεεεεεεεεε !!!
ήταν ο πρώτος Megadeth δίσκος που αγόρασα τυχαία ένα καλοκαίρι (στην πρώτη του Cd έκδοση) και έπαθα μεγάλη πλάκα! Είναι 8/8 ρε ! Ντάξει μετά αγόρασα όλα τα cd τους αλλά για μένα το Peace Sells είναι θεικό! αν και στην πρώτη έκδοση μερικά backing vocals δεν ακούγονται όπως πρέπει (βλ.outro Wake Up Dead).

Oχι. Για πες, τι λεει?

MEGADETH: Ξεκινούν οι ηχογραφήσεις του νέου τους album …

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιθύνοντα νου και στριμμένου εντέρου επίσης (σ.σ.: έλα τώρα, δεν είναι κακία αυτό…), Dave Mustaine, το καινούργιο υλικό θα είναι αρκετά μελωδικό, αλλά και πολύ βαρύ συνάμα και επίσης δηλώνει πως νιώθει γιΆ αυτό, τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό που είχε τα τελευταία χρόνια για δικά του κομμάτια. Κάπου στις δηλώσεις του αυτές, ξώφαλτσα εντελώς, του ξέφυγε κάτι για “Rust In Peace #2”. Λέτε…;;;

http://www.avopolis.gr/metal/news/default.asp?ID=5817

Για να δουμε τι σκαρφιζεται ο κυριος Mustaine…:stuck_out_tongue:

Αν το νέο είναι αντάξιο του Rust in peace, θα παραδεχτώ τον Mustaine…

αν το νέο είναι αντάξιο του Ραστ ιν Πις θα παραδεχτώ τον Λιακόπουλο και θα πιστεύω στην υπαρξη των Ελ και ότι η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν.

:lol: :lol:

αυτο ακριβως…θα διοργανωσω εγω την εκδρομη στο σειριο :!:

Και στον Νιμπιρού ποιος θα μας πάει? :p:p:p

Παρομοιες μαϊμουνιες ελεγε και πριν να βγαλει το United Abominations

Αυτο θα κανω και εγω.

Aν το καινούριο έχει έστω και ένα κομμάτι που θα μπορούσε να είναι στο Ραστ ιν Πης, θα φάω τρεις (3) κουράδες μου.